23 Haftalk Hamileyim, Kocamn umrunda deil!...

Şimdi herkes beni suçluyo diye bi daa ağlıycam. :çok üzgünüm:

haydaa kızacam amalmaz:
şekerim ağlamaya yer mi arıyosun.. akşam eşin gelince ben de fazla tepki verdim ama sen de geç kalacağını haber vermeliydin deyip bi boynuna sarıl bişeyciğiniz kalmaz.. Şeniz

yooo...haketmiyorsun diye içimden düşündüm ona söyleyip de tartışmayı dallandırıp budaklandırmadım.

canım benim ağlama dicem ama.........:kedi:

bende çok duygusalım kendi kafamda saçma saçma şeyler kurup herife kızıyorum....:umursamaz:

sen bana neden hediye almıyosun diye dün akşam eve gidince çıkışacaktım plan yaptım.....:umursamaz:

eve gittim bi baktım bana elbise almış bi mahçup oldum ama çaktırmadım tabi.....kaydirigubbakcemile3

yooo...haketmiyorsun diye içimden düşündüm ona söyleyip de tartışmayı dallandırıp budaklandırmadım.

eyi tamam, olmuş madem bi kere, bi daha böyle şeyler için ağlayıp sızlama. Bezdirirsin kız adamı yoksa:ecrin_bebek:

Önyargılı değilim kendi adıma, yorum yazan birisine de ''önyargılılar, sen bakma onlara''demek doğru değil kanımca..:))))))):dilcikar:

Bizimde başımızdan geçti..:):dilcikar:

Siz özelden konuşun o zaman , arkadaş kapattırsın topiği..:))))) Madem ki abarttın diyenler önyargılı, iyi yapmışsın diyenler yazsın:)))hihoyyyt

Sadece hamilelik dönemini, eşlerini kullanma dönemi olarak görenlerden olma, öyle istiyorsan bile yapmalmaz: demek istedim şahsım adına konuşursam..

Yanlış anladıysam :)sanalın azizliği diyelim..:)))

Tepki olarak da yazmadım bunları, daha açıklayıcı olsun diye yazdım..kaydirigubbakcemile2

Nazlanma, ilgi bekleme tabii ki normal ama abartmamak lazım diye tekrarlıyorum.:1closedeyes:.

Son düzenleme:
Bende oyleyim bu aralar
cok duygusalim,cok agliyorum herseye,aliniyorum.. amannn ne bileyim hamilelikten.

Denizgüneş arkadaşımızın yazdıklarına bende çok fazla katılıyorum.
Tamam gebelikte duygusallaşabiliyoruz ama herşey dozunda güzel
bence. Bende iki gebelik yaşadım. Üstelik eşim pekçok zaman
yanımda olamazdı mesleği dolayısıyla. Ne naz yaptım nede fazla
tepkilerim oldu. Eşiniz çokta kırıcı bir davranışta bulunmamış.
Üstelik erkekler bizim yaşadığımız hormonal değişim konusunda
her zaman yeteri kadar duyarlı olmayabilir. Bu durumda; işi
büyütmemek en doğrusu hem karşı tarafı, hemde kendimizi
daha fazla yıpratmamak adına....

ayy kıyamam sana yaaa
ne güzel işte aşkolsun sana
tamam eşin biras geç kalmış ama
yok gülüm bu kadar ağlamaya değer mi yaaa yasakkelime
ama ne güzel bi şey bu hamilelik yaaa :CüvCüv:
bende istiymmmmmmmmmmmom kafamçokkarıştı

Şimdi herkes beni suçluyo diye bi daa ağlıycam. :çok üzgünüm:

canım kimse seni suçlamıyor sadece hamile olduğun için birazcık fazla alıngan olduğunu düşünüyor herkes.ben zannetmiyorum eşinin senide bebeğinide önemsemediğini bazen oluyor öyle özel şeyler.bak bende hamileyim 36. haftama girdim ama eşim çok zaman iş nedeniyle çok geç geliyor eve.akşamaları en erken 20:30 gibi gelir.bazı günler ise ki bu ayda en az iki kez oluyor gece 01:00de geliyor ama biliyorumki bu onun işi.takma kafana bunları bebişinede zarar verirsin canım sen ağlayınca o da huzursuz mutsuz oluyor

eşin sadece bir defa bir kaçamak yapmışsa sende üzerinde durma...sanırım hamilelik psikolojisi...

bende 26 haftalık hamileym ve bende senn gibi abartıyorum bazen ve tabikide abartmşsnnn..aynı benn ama ii bişi değil bunlar bebeklermizi ve kendmizi üzüyorz adam negüsel sütünü getrmş sana sen ne die azarlıonn değilmi yani kendimede sölüorum bu lafı yanlş anlama:==)

gönülyarası aşkolsun kız ne kaçamağı, ilk defa sen telaffuz ettin valla aklımdan geçmemişti, yüreğime su serpildi yani sağolasın.

gönülyarası aşkolsun kız ne kaçamağı, ilk defa sen telaffuz ettin valla aklımdan geçmemişti, yüreğime su serpildi yani sağolasın.

kaçamak kadınlarla fingirdemek değildir sadece arkadaşım.
erkek erkeğe kaçamak yapıp kafa dağıtmışlar anlamında söylemiş arkadaş.
senin hormonlar feci oyun oynuyor sana galiba.
biraz sakin...

hamilesiniz, hassassınız ama had safhada herşey sizde.
biraz sakinlik bebeğinize de, size de iyi gelir sanırsam..

Abartmış mısınız??? Evet abartmışsınız. Hormonların suçu var mı? Çok az var.
Hamilelikte ilgi görmeyi tabiki ister bayanlar ama bunu abartmaya gerek yok, kaldı ki eşiniz sütü getirmiş, benimki olsa "bu saatte nereden bulucam" derdi.
Bu arada 2 hamilelik geçirdim hemde ilkini komalarda geçirdim ama böyle aşırı alıngan olmadım. Tamam siz farklısınız bunu kabul ederim ama bu tür tavırlar inanın eşinizi bir müddet sonra sıkar, yani fazla naz aşık usandırır. Biraz daha sakin olun bence.

Haklısın esmearlda yanlış anlamışım. sonuç olarak herkes aynı şeyi söylemiş ama itiraf etmeliyim ki bazıları daha tatlı dille söylemiş...hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bu ne şimdi bide bana kızıyorlardı abartıyorsun diye ne alaka .Eşin müdürüne arattırmıştır. senin ona kızacağını tahmin etmiştir ve yine saat 1 olmasına rağmen sütü getirmiş...Gereksiz bu tutumun daha şimdiden bu kadar kendini germe son aylara doğru düşünemiyorum seni..Eyy gidi hormonlar...

Haklısın esmearlda yanlış anlamışım. sonuç olarak herkes aynı şeyi söylemiş ama itiraf etmeliyim ki bazıları daha tatlı dille söylemiş...hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

evet canım haklı da olsan haksız da olsan bence tatlı dille ifade edilmeli yazılan yazılar.
konuya dönecek olursak ben eşinin yaptıklarının doğacak bebeği için heyecanlanmadığı anlamına geldiğini sanmıyorum.

valla ağlama -tatlicadiarzu- ama bencede abartmışsın canım benim..
hormonlar oyunlar oynuyo evet ama hormonların arkasına sığınıpta canımın istediğini yaparım,söylerim,ben hamileyim falan dersen iş kötüye gider.
unutmaki sana bu özel gnleri yaşatan birazda eşin.
tek başına yaptıysan çocuğu o ayrı tabi:lepi:
müdürüne aratması hoş olmamış olabilir ama müdür ben arayıp haber vereyim demişse oanda onu çiğneyememişte olabilir eşin.üstelik gece 1 olmasına rağmen sütü getirmiş.
oturup sen bu bebek için heyecanlanmıyorsun demen asaçma olmuş.
adamın aklında yokken aklına sokuyorsun.
neden heyecanlanmasın.
onunda bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…