23 Haftalk Hamileyim, Kocamn umrunda deil!...

cnm bugeceden itibaren kandil sen büyüklük yap kırgın kalmayın birbirinize şu 3günlük dünyada degmez o anlaşmış hatasını bak zaten kırıldıgını hissetmiş özür dilemiş sende büyüklük yap melegin annesi:)

canım her hamılelık yasayan kadının basından gece hassasıyet senınde basından gecıyor o kadar
bence esın ılgısız davranmamıs canım
sonucta mesaıye kalacagı ıcın gecıkecegını bıldırmıs
kendısı olmasa da ıkınızınde muduru olan kısı arayıp yanında oldugunu soylemıs
ustune de gecte olsa gelırken sutunu almıs ve ıcmen ıcın senı uyandırmıs
daha ne ıstıyorsun kı
burada hamıleyken eslerının dayagına maruz kalan kadınları dusununce cok ılgılı senın esın canım bee

aşırı bulmadım tepkinizi...
ama erkekler hamileliği bilmiyorlar, çünkü onlar doğurmuyorlar...
maalesef her şeyden etkilenen biziz... bizim hormonlarımız değişiyor... onlar aynı kalıyorlar...
hamileliği farklı bir durum olarak görmeyin demesi kolay diyeceksiniz ama inanın görmeyin...
bir anne ya da adayı kocasını değil öncelikle bebişini düşünmeli...
sizi düşünecek olan kişi eşiniz... bunu ona anlatın ilk ve son kez konuşun...
üstelemeyin... karnınız acıktıysa yemek yiyin... beklemeyin onu... eşinize göre yaşamayın...
ilgi bekledikçe gelen bir şey değil... baskı altında hissediyordur kendini.. ilk ikinci farketmez sizin kadar heyecanlı olmayabilir... aynı hislerde olmayabilirsiniz...bu anormal değil...
inanın öyle değişiyor ki ruh halleri.. hamilelikte kocaya aşırı bağlı hale geliyorsunuz... doğumdan sonra da pek sallamıyorsunuz...o yüzden baskılamayın... akıına bırakın yeter...

Abartmışsın biraz ama hamileliğin verdiği tuhaf bi hal var.Allah tamamına erdirsin...

sunuda soylemeden edemicem:
başlığın yazına hiç uymamıs eşinin eve geç gelmesi bebeği ile ilgilenmediği anlamına gelmıyor
hergün mu geç gelıyor yoksa sadece birkere mı oldu bunlarda onemlı
abartmaya gerek yok diye düşünyorum

evet aşırı tepki gostermissin
esin sutu bile unutmamis ve belki icmen gerekiyordur diye uyandirmis bile seni
ben cok dusunceli buldum esini
ayrica icine kusku dusmesin diye de patronunuza aratmis

cok hassas ve sinirli bi anına denk gelmis ama hamilelikte olabilio bu tip huzursuzluk yaratmalar. bence uzatma oda senin hassasslıgının farkındadır . uykun kactıgı icin gerilmisindir. hem zaten senden muduru ozel izin istemis daha ne olsun. bidahakina daha dikkatli olursun olur gecer

hamileyken alınganlık olur ama bir daha müdürüyle dertleştirme
ilk çocuk falan gibi konularda damarına basma
iyi şeyler söyle
kocanı başkalarına böyle hassas dönemlerde kaptırma müdür de olsa
iyi düşün iyi şeyler olur inşallah

tepkinizi ben normal buldum belki hamileliğimin üzerinden çok geçmediği için..

bende ileri derecede nazlıymışım ve şimdi dönüm geriye baktığımda eşm nasıl sabretmiş ve hiçbişey yokmuş gibi davranmış bir kere daha aşık olasım geliyo:))

şaka bir yana eşinizin davranışı çok iyi niyetli..bence çok normal aradada olsa böyle kaçamaklar yapması..

müdürünün yanında ararayamamıştır nede olsa o aradı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…