Insallah artarak devam ederEvet ama belirsiz 36.93 çıktı ama ovitralden de olabilirmiş salı tekrar test vericem yani belirsiz şuan
İnşallahInsallah artarak devam eder
Yaa malesef canım valla aynı şeyler işte.Yarin doktorla bu konuşayım ins sorun olmaz ilk adette de alabiliriz der embriyolar da kaliteli olsun da Rabbim hepimizi feraha çıkarsınEvet özel okullar bu konuda daha da sıkıntılı. Ben rapor alsam kimse karışamaz ama müdür de ille rapor alma yarım saat geç gel bir şey olmaz dediği için sıkıntı yaşadım maksat veliler öğrenciler mağdur olmasın. Olan bana oldusadece opu günü rapor aldım. Transfer sonrası da seminere denk geldi sınıfa gittim yattım valla ne görüşeceksiniz doktorunuzla? Ben bile stres oldum düşününce. Kurumsal yaşam çok çetrefilli malesef. Herşey gönlünüzce olsun
Amin canım güzel haberlerini bekliyorumYaa malesef canım valla aynı şeyler işte.Yarin doktorla bu konuşayım ins sorun olmaz ilk adette de alabiliriz der embriyolar da kaliteli olsun da Rabbim hepimizi feraha çıkarsın
Benim test günüm cumartesi ama bi çılgınlık yapıp kan verdim az önce çok heyecanlıyımCanlarım nasılsınız var mı yeni haberi olan? Nasıl geçiyor günleriniz?
Ya inşallah güzel haberleri alırız sendenBenim test günüm cumartesi ama bi çılgınlık yapıp kan verdim az önce çok heyecanlıyım
İnşallah canım çok heyecanlıyımYa inşallah güzel haberleri alırız sendenevde idrar testi yaptınmı?
Ya gerçekten mi o değerle idrarda çıkmaması çok tuhaf haklısın direk kan testi vermekteİnşallah canım çok heyecanlıyımyok canım ben idrar testine güvenmiyorum. Oğluma hamileliğimi kan testiyle öğrenince anı olsun diye idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı değerim de 1800 lerde falandı kan verdim o yüzden
Çıktı mı sonucuuuuun?Benim test günüm cumartesi ama bi çılgınlık yapıp kan verdim az önce çok heyecanlıyım
Heyecanlı bi bekleyişBenim yarın
Evet canım 8.gün 114 değerimÇıktı mı sonucuuuuun?
Ayyyy maşallah gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinEvet canım 8.gün 114 değeriminşallah sağlıkla artar sen kaçla öğrenmiştin unuttum
Maşallah çok güzel artmışAyyyy maşallah gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinben 23 ile öğrendim iki gün önce, bugün 71 çıktı bakalım minik minik ilerliyoruz
Kaçıncı gün test de 23 çıktı acaba?Ayyyy maşallah gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinben 23 ile öğrendim iki gün önce, bugün 71 çıktı bakalım minik minik ilerliyoruz
3. Gün embriyosu, transfer+8Kaçıncı gün test de 23 çıktı acaba?
Çok sevindim senin adına sağlıkla artar inşallahEvet canım 8.gün 114 değeriminşallah sağlıkla artar sen kaçla öğrenmiştin unuttum
Allâh razı olsun darısı bekleyen herkesin başınaÇok sevindim senin adına sağlıkla artar inşallah
Artar artar merak etme benim kızımda ilk 255le öğrenmiştim sonra 570 oldu 4 gün sonra baktırdım 1100 olmustu 4 günde bile iki katı atmamıştı keseyide görememıstık doktor dış gebelik demişti ama kızım şuan 3.5 yaşında:) o yüzden değerlere cok takılmamak lazımAllâh razı olsun darısı bekleyen herkesin başınainşallah güzel artar kötü düşünmek istemiyorum o tahlili pozitif gördüm ya buna bile çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?