23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

Yaa malesef canım valla aynı şeyler işte.Yarin doktorla bu konuşayım ins sorun olmaz ilk adette de alabiliriz der embriyolar da kaliteli olsun da Rabbim hepimizi feraha çıkarsın

Canlarım nasılsınız var mı yeni haberi olan? Nasıl geçiyor günleriniz?

Ya inşallah güzel haberleri alırız senden evde idrar testi yaptınmı?
İnşallah canım çok heyecanlıyım yok canım ben idrar testine güvenmiyorum. Oğluma hamileliğimi kan testiyle öğrenince anı olsun diye idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı değerim de 1800 lerde falandı kan verdim o yüzden

Ya gerçekten mi o değerle idrarda çıkmaması çok tuhaf haklısın direk kan testi vermekte sonucu yaz mutlaka çok merak ettim

Evet canım 8.gün 114 değerim inşallah sağlıkla artar sen kaçla öğrenmiştin unuttum
Ayyyy maşallah gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben 23 ile öğrendim iki gün önce, bugün 71 çıktı bakalım minik minik ilerliyoruz

Ayyyy maşallah gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben 23 ile öğrendim iki gün önce, bugün 71 çıktı bakalım minik minik ilerliyoruz
Maşallah çok güzel artmış benim de asıl test günüm cumartesi inşallah güzel artış olur

Allâh razı olsun darısı bekleyen herkesin başına inşallah güzel artar kötü düşünmek istemiyorum o tahlili pozitif gördüm ya buna bile çok şükür
Artar artar merak etme benim kızımda ilk 255le öğrenmiştim sonra 570 oldu 4 gün sonra baktırdım 1100 olmustu 4 günde bile iki katı atmamıştı keseyide görememıstık doktor dış gebelik demişti ama kızım şuan 3.5 yaşında:) o yüzden değerlere cok takılmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…