23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

2.tüp bebek transferim yazıcaktım

Hanımlar 2 gündür idrar testim negatif çıkıyordu dayanamadım gidip kan testi verdim taze 3. Gün çift embriyo transferden sonraki 8. Gün kan testim 42 çıktı iyimi sizce
Benim 23 çıkmıştı gayet güzel bence düşük değil, takip etmek lazım ama artışını hayırlı olsun diyelim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin

3. Gün embriyolarında standart testler o kadar erken sonuç vermiyor sanırım ben transfer+8’de erken gebelik testi yapmıştım ve gölge gibiydi emin olamamıştık varlığından… birkaç gün sonra koyulaştı test ama hep erken gebelik testi yaptım ben normal testle nasıl çıkardı bilmiyorum en temizi kan vermek her zaman ama endişeliysen test gününü beklemeni tavsiye ederim çünkü geç de tutunabiliyo embriyo ve kana daha geç yansıyabiliyor

testi yanlış olabilir miyim diye merak ediyorum .akşam saati yeni tuvalete çıkmışken hemen su içip biraz bekleyip test yaptım .çok fazla su içmiştim

testi yanlış olabilir miyim diye merak ediyorum .akşam saati yeni tuvalete çıkmışken hemen su içip biraz bekleyip test yaptım .çok fazla su içmiştim
Kontrol çizgisi çıktıysa testte hata yoktur, ama hem erken hem de akşam idrarda beta yoğunluğu iyice azalmış oluyo, dediğim gibi en sağlıklısı kan vermek ya da erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla tekrarlayabilirsin kan vermek istemiyorsan

Az önce kan verdim hem de idrar testi yaptım tek çizgi yine.bir saat sonra sanırım negatif sonuç alıcam çok üzgünüm

Canım ben ikinci testi yaptığım gün kanama görmüştüm belki hatırlarsın kalçadan iğneye devam ediyorum. 8.gün, 10.gün, kan verdim bir de yarın 13.gün kan vermemi istedi Doktor'um. Yüreğim ağzımda yarını bekliyorum kese için benim değerim çok düşük canım o yüzden muayene etmedi hoca beni. Sen nasılsın durumun Nasıl

Hatırlıyorum canım yükseldi mi değerlerin biraz? Benden de bugün tekrar test istemişti doktorum, 627 çıktı çok şükür güzel yükseliyor, 22 temmuz’a ultrason randevusu verdiler

Hatırlıyorum canım yükseldi mi değerlerin biraz? Benden de bugün tekrar test istemişti doktorum, 627 çıktı çok şükür güzel yükseliyor, 22 temmuz’a ultrason randevusu verdiler
Ahh canım çok sevindim.❤ Bana gün gün değerlerini bi yazar mısın rica etsem. 8.gün 114 10.gün 224 çıktı bir de yarın kan vereceğim bakalım

Ahh canım çok sevindim.❤ Bana gün gün değerlerini bi yazar mısın rica etsem. 8.gün 114 10.gün 224 çıktı bir de yarın kan vereceğim bakalım
23 Haziran 3. Gün embriyosu transfer

8. Gün - 23
10. Gün - 71
12. Gün - 197
14. Gün - 627

Doktorum bana 48 saatte bir minimum %65-70 arttığı sürece sıkıntı yok dedi, önemli olan ilerliyo olması dua ediyorum senin için de, güzel sonuçlanacak inşallah

Cuma günü gideceğim ben
Bizi de haberdar et olur mu

Çok yükselmiş maşallah darısı benim başıma yarın inşallah güzel haberler veririm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…