Aslında herkesin ilaçlardan kaynaklı belirtileri muhtemelen çünkü bir sürü hormon veriyoruz vücudumuza dışarıdan, dengesi şaşıyor, bu dönemde de belirti aramaya başladığımızdan psikolojik olarak daha çok etkileniyoruz benceOkudum biraz 3. Günden belirtileri başlayanları görünce bende yok varsa da bilmiyorum diye sizdemi taze transfer oldunuz tabi herkesin vücut yapısı aynı olmadığı için belirtileri farklı olur ama ben şüpheye düştüm dediğim gibi insanlar üçüncü gündrn yazmışlar dedim bende mi bı sorun var acaba bu arada çok teşekkür ederim içime su serptiniz
İnşallah canım inşallah ben valla baya herşeyi kestim normalde kolasiz duramam gunlerdir içmiyorum paketli gıdaları kestim kahvaltıda salam.falan çok severim kestim yemiyorum normalde hiç cerezle atam yok yemem şimdi fındık ve ceviz yiyorum ilaçlarımi gününde saatinde kullanıyorum bana Protestan dex verdiler o baya bı yakiyor sadece onun dışında suanlik herşey normal Rabbim kolaylaştırsin inşallahAslında herkesin ilaçlardan kaynaklı belirtileri muhtemelen çünkü bir sürü hormon veriyoruz vücudumuza dışarıdan, dengesi şaşıyor, bu dönemde de belirti aramaya başladığımızdan psikolojik olarak daha çok etkileniyoruz benceherkesin vücudu farklı tabi ki ama doğal yolla gebe kalsak henüz dikkatimizi çekmeyecek tarihlerdeyiz çoğumuz o yüzden belirti aramak için kendini yorma lütfen elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz bu süreçte, kendimize dikkat edicez, ilaçlarımızı düzenli kullanıcaz ve bol bol dua edicez, nasipte varsa bebeklerimizi alacağız kucağımıza gönlünü ferah tut
Canım inşallah vardır bugün tekrarla benim de böyle çıktı dün sabah ama bugün kasette varla yok arası çıktı bilmiyorum sevinemedim bende inşallah senin vardır git gide koyulaşırYaa kızlar kamerada çok belli olmamış ama çooook silik bi çizgi çıktıpredictor 10mlU’dan itibaren ölçüm yapıyo, iğne için hastaneye gidecektik kan da vereceğim bi bakalım gerçekten 10’un üstünde mi merak ettim siz de görüyo musunuz ikinci çizgiyi hadi el birliğiyle bulalım
Dayanamadım tabi ki yaptım sabah bi test dahaCanım inşallah vardır bugün tekrarla benim de böyle çıktı dün sabah ama bugün kasette varla yok arası çıktı bilmiyorum sevinemedim bende inşallah senin vardır git gide koyulaşır
Yaaaa evettt maşallah koyulaşmış ayyy çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallahDayanamadım tabi ki yaptım sabah bi test dahakoyulaşmış görünüyor, yarın kan da vereceğim tekrar artışın güzel olduğundan emin olmak için
Amiiin canım inşallahYaaaa evettt maşallah koyulaşmış ayyy çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah
Dün erken yaptım bugün kaset testi yaptım ama geçenki transferde pozitifi kasetle görmüştüm olmadı bir daha denerim erken gebelikle şu an elimde yokAmiiin canım inşallahsen erken gebelik testi mi yapmıştın? Dün erken bugün normal test yaptıysan daha silik çıkmasının sebebi o olabilir belki
Beta sınırları farklı oluyo ya o yüzden farklı çıkmıştır çizgiler çok normalDün erken yaptım bugün kaset testi yaptım ama geçenki transferde pozitifi kasetle görmüştüm olmadı bir daha denerim erken gebelikle şu an elimde yok
7 temmus test günüm bugün 5.günüm yarın bidaha tekrarlıcam inşallah vardır hayırlısıylaBeta sınırları farklı oluyo ya o yüzden farklı çıkmıştır çizgiler çok normaltest günün ne zamandı? Silik de olsa çıktıysa kanda da çıkar
ya bu bel ağrısı beni de canımdan bezdirdi. Düzgün uyku uyuyamıyorum. Uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum. Asabi de yapıyor. Resmen bel ağrısı gibi dize, bacağa vuruyorBen iki defa kullandım sadece ama öyle bi etkisi olmamıştı, hala devam ediyorsa sabah doktoruna bi danış istersen
Evetbel ağrım transferden beri aralıklı oluyordu ama iki gündür özellikle mahvetti beni, kasık ağrısı da sadece sağ tarafta hissettim ben, o da yine son günlerde sıklaştı biraz, kaçıncı gününe geldin?
Sonuçlarınız cikti mi acaba ?Bende az önce kan verdim 10.gündeyim dua edin 1 saate çıkacak sonucu
Benim 28-29 Haziran çok bel ağrım oldı uyuyamadım sonra geçtiTransfer olan arkadaşlar, tek taraflı karın kasık ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
Gerçekten… bi de bugün bi mide bulantısı başladı bende… öğlen bi şeyim kalmadı ama sabah çok kötüydüm hiç böyle olmamıştımya bu bel ağrısı beni de canımdan bezdirdi. Düzgün uyku uyuyamıyorum. Uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum. Asabi de yapıyor. Resmen bel ağrısı gibi dize, bacağa vuruyor
Çıktı mı canım ?Bende az önce kan verdim 10.gündeyim dua edin 1 saate çıkacak sonucu
Darısı başımızaBenim 28-29 Haziran çok bel ağrım oldı uyuyamadım sonra geçti
Kız tebrik ederimGerçekten… bi de bugün bi mide bulantısı başladı bende… öğlen bi şeyim kalmadı ama sabah çok kötüydüm hiç böyle olmamıştımiyi mi kötü mü bilemedim
Geçmiş olsun öncelikleKızlar merhaba Bahçeci Bursa da tüp Bebek yapıyorum eşimden bugün opu oldum 11 yumurtam toplandı.Rahim dinlendirme.yapqcaktik zaten doktorum 10 gün sonra adet olacaksın ama bu adette değil diğerinde geleceksin dedi.Sormak istediğim şey şu rahim dinlendirme de ilk adette yapılmıyor mu
Merhaba benimde transferim 6 günü insllah hepimiz iyi sonuçlar alirizProgestan ve oksapar iğne, progestan fitil Estrofem prednol tablet kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?