Ne güzel moral verdinArtar artar merak etme benim kızımda ilk 255le öğrenmiştim sonra 570 oldu 4 gün sonra baktırdım 1100 olmustu 4 günde bile iki katı atmamıştı keseyide görememıstık doktor dış gebelik demişti ama kızım şuan 3.5 yaşında:) o yüzden değerlere cok takılmamak lazım
3 kimyasal zor gerçekten ama Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın inanıyorumNe güzel moral verdin3 kimyasal gebeliğim var ister istemez korkuyor insan. Hep böyle seviniyorum sonra kursağımda kalıyor neyse bu sefer farklı olacak inşallah evrene pozitif enerji gönderiyorum
Allâh bin kere razı olsun inşallah inşallah3 kimyasal zor gerçekten ama Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın inanıyorum
Benimde 8. Gün 110 çıkmıştıEvet canım 8.gün 114 değeriminşallah sağlıkla artar sen kaçla öğrenmiştin unuttum
İnşallah canım benimMerhaba benimde transferim 6 günü insllah hepimiz iyi sonuçlar aliriz
Yaa ne güzelBenimde 8. Gün 110 çıkmıştı
8. Gün 110Yaa ne güzelşimdi kaçıncı haftasınız düzenli artış oldu mu
Maşallah değeriniz çok güzel artmış inşallah benim de öyle artar8. Gün 110
10. Gün 300
12. Gün 850
10 temmuzda doktorum çağırdı bende çok yeniyim 20 Haziran transfer tarihim
Ne güzel artmış maşallah8. Gün 110
10. Gün 300
12. Gün 850
10 temmuzda doktorum çağırdı bende çok yeniyim 20 Haziran transfer tarihim
Artar artar yeterki stres yapmayın geriye yaslanın ve keyfini çıkarın her anınMaşallah değeriniz çok güzel artmış inşallah benim de öyle artarbende 25 Haziran'da transfer oldum
Güzel sonuçlar alacağız bir gün hepimiz, miniklerimiz bir yerlerde bizi bekliyor… Kocaman sarılıyorum sanaHanımlar benim test günüm bugün kan verdim beta 9.6 çıktı ilerleyecegini sanmıyorum olumsuz olarak düşünüyorum inşallah Sizlerin degerleri yüksek olur
Canım silik ama görünüyo çizgi bence, test günün ne zamandı?Kizlar bakarmisiniz acaba transfer sonrası 8. Günüm
Dikkatli bakınca görünüyor canım hayırlı olsunKizlar bakarmisiniz acaba transfer sonrası 8. Günüm
Kan testi verdim 136.3 çıktı değer normalmi acabaDikkatli bakınca görünüyor canım hayırlı olsun
Ayy gözünüz aydınKan testi verdim 136.3 çıktı değer normalmi acaba
5. Gün 5aa kalitede embriyo transfer edilmişti çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimAyy gözünüz aydıntransferin kaçıncı günü kan verdiniz kaç embriyo transfer edilmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?