Evet gölge var görünüyor tebrik ediyorumYaa kızlar kamerada çok belli olmamış ama çooook silik bi çizgi çıktıpredictor 10mlU’dan itibaren ölçüm yapıyo, iğne için hastaneye gidecektik kan da vereceğim bi bakalım gerçekten 10’un üstünde mi merak ettim siz de görüyo musunuz ikinci çizgiyi hadi el birliğiyle bulalım
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahTüm yorumları okudum benim transferimde 23ünde oldu 3.gun donmuş embriyosu normalde test gunum 8i ama yarın kan vermeyi düşünüyorum test yapmaya korkuyorum bugün 9.gun 4.denemem
Kızlar kan sonucum 23.11 çıktııı, daha çok miniğiz ama takip etmeye devam edeceğiz perşembe tekrar kan vereceğim, şimdilik mutluyuz amaYaa kızlar kamerada çok belli olmamış ama çooook silik bi çizgi çıktıpredictor 10mlU’dan itibaren ölçüm yapıyo, iğne için hastaneye gidecektik kan da vereceğim bi bakalım gerçekten 10’un üstünde mi merak ettim siz de görüyo musunuz ikinci çizgiyi hadi el birliğiyle bulalım
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar kan sonucum 23.11 çıktııı, daha çok miniğiz ama takip etmeye devam edeceğiz perşembe tekrar kan vereceğim, şimdilik mutluyuz ama
Ben iki defa kullandım sadece ama öyle bi etkisi olmamıştı, hala devam ediyorsa sabah doktoruna bi danış istersenKızlar birşey sorucam bugün ben ovitrale iğne vurdum iğnenin 3 te birini daha 2 hafta önce 2 adet 500 mg yqptılar hafif kasık sancısı yaptı şimdi ğögüslerim acıyo 2 saat oldu vuralı midem bulandı ağzımın tadı bi tuhaf bunu yaşayan oldumu hcg yükseltiyo biliyorum da nerden baksan 10uncu vuruluşum bir anda nevrim döndü bu kadar az mg
EvetTransfer olan arkadaşlar, tek taraflı karın kasık ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
Ben yaşıyorum bir sağ kaşık bir sol ara ara belime başıma ağrı giriyor belirti mi bilmiyorum yarın sabah 5.günüm test yapıcamTransfer olan arkadaşlar, tek taraflı karın kasık ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
eveet benim de aynısıBen iki defa kullandım sadece ama öyle bi etkisi olmamıştı, hala devam ediyorsa sabah doktoruna bi danış istersen
Evetbel ağrım transferden beri aralıklı oluyordu ama iki gündür özellikle mahvetti beni, kasık ağrısı da sadece sağ tarafta hissettim ben, o da yine son günlerde sıklaştı biraz, kaçıncı gününe geldin?
Kaçıncı gün embriyosuyduBen yaşıyorum bir sağ kaşık bir sol ara ara belime başıma ağrı giriyor belirti mi bilmiyorum yarın sabah 5.günüm test yapıcam
24 haziranda oldum 8 gün olduBen iki defa kullandım sadece ama öyle bi etkisi olmamıştı, hala devam ediyorsa sabah doktoruna bi danış istersen
Evetbel ağrım transferden beri aralıklı oluyordu ama iki gündür özellikle mahvetti beni, kasık ağrısı da sadece sağ tarafta hissettim ben, o da yine son günlerde sıklaştı biraz, kaçıncı gününe geldin?
7 Temmuz’du test tarihin değil mi? Erken test yapacak mısın?24 haziranda oldum 8 gün oldu
Haberdar et bizi deBen yaşıyorum bir sağ kaşık bir sol ara ara belime başıma ağrı giriyor belirti mi bilmiyorum yarın sabah 5.günüm test yapıcam
5.gün sizin7 Temmuz’du test tarihin değil mi? Erken test yapacak mısın?
Haberdar et bizi de
İnşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olur geçen transferimde 6.gün görmüştüm silik çizgiyi ama ilerlemedi bu sefer çift embriyo diye Erken yapayım dedim ama hayırlısı7 Temmuz’du test tarihin değil mi? Erken test yapacak mısın?
Haberdar et bizi de
Erken yapmayacağım, pazar sabah idrar p.tesi kan vereceğim inşallah7 Temmuz’du test tarihin değil mi? Erken test yapacak mısın?
Haberdar et bizi de
Merhabalar bütun mesajlarınızı okudum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende 3. Gün emriyosu taze ve pazaryesi transfer oldum 11 temmuzda test tarihim sizin belirtileriniz ne zaman başladı ben cuma günü opu oldum o günden beri alt karnım ağrıyor ve ben yerleşiyor mu anlayamıyorum sizin ağrılarınız ne zaman başladıBen iki defa kullandım sadece ama öyle bi etkisi olmamıştı, hala devam ediyorsa sabah doktoruna bi danış istersen
5.gün sizin
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım benim, güzel haberlerini alırız inşallahErken yapmayacağım, pazar sabah idrar p.tesi kan vereceğim inşallah
Güzel dualarınız için teşekkür ederimMerhabalar bütun mesajlarınızı okudum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende 3. Gün emriyosu taze ve pazaryesi transfer oldum 11 temmuzda test tarihim sizin belirtileriniz ne zaman başladı ben cuma günü opu oldum o günden beri alt karnım ağrıyor ve ben yerleşiyor mu anlayamıyorum sizin ağrılarınız ne zaman başladı
Okudum biraz 3. Günden belirtileri başlayanları görünce bende yok varsa da bilmiyorum diye sizdemi taze transfer oldunuz tabi herkesin vücut yapısı aynı olmadığı için belirtileri farklı olur ama ben şüpheye düştüm dediğim gibi insanlar üçüncü gündrn yazmışlar dedim bende mi bı sorun var acaba bu arada çok teşekkür ederim içime su serptinizKediperver in de benim de 3. Gün embriyosu testi tarihlerimiz farklıymış ama benim cumartesi
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım benim, güzel haberlerini alırız inşallah
Güzel dualarınız için teşekkür ederimhayırlı olsun öncelikle, güzel haberlerinizi de alırız inşallah ben yaşadığımız belirtileri ilaçlara bağlıyorum üstelik pazartesi transfer olmuş daha belirti için çok erken, opu’dan kaynaklı ağrı olması normal, benim de 1 hafta kasıklarım ağrımıştı opu’dan sonra, iğneyle müdahale ediliyor sonuçta kendine gelmesi vakit alıyor, benim belllki belirtidir diyebileceğim transfer+7 gibi bel ağrım şiddetlendi sadece geri kalan her şey ilaçları kullanmaya başladığımdan beri aynı neredeyse, kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim de dahil çok bir şey değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?