Selamlar...
Günlüğümüzü açtık bakalım... 2008 yılında 103 kiloydum. 2009-2010 yıllarında sanırım koşturmacayla 97 kiloya indim. Özel bişey yapmadım çünkü(Sadece daha fazla hareketlenmişti hayaatım) 2010 ekim ayında 95 kiloydum. Başladım sağlıklı yaşamaya tabi ki sporla beraber...95 kilodan 86 ya indim. Hatta bi ara 84 ü bile gördüm tartımda. Fakat 2011 şubat ayında üzücü bi olay geldi başımıza... Üzüntünün verdiği sıkıntıyla yine kilo aldım... Ta ki geçtiğimiz pazar gününe kadar tartım 93.1 kiloyu gösteriyordu... Ve hemen o an da başladım sağlıklı yaşamaya. Tabi 1 gece öncesinden eşimin bunu bana çoook iyi bi şekilde farkettirmesi sanırım en büyük şevk oldu bana. Her neyse bugün cuma ve ben 6 gündür sağlıklı yaşıyorum sabah ve akşam yürüyorum.Yağı, tuzu ve unu kestim. Şekeri kesmedim çünkü çay içmem hiç. Günde 1 ya da 2 Türk kahvesi içerim onuda şekersiz içemem:) Evet şimdi gelelim bugün tartıldığımda yani 6. günün sabahında 90.3 kilo geldim... Sağlıklı yaşamaya devammm:)
Şimdilik benden bu kadar by...
İlk ziyaretcim:) Canım 3+3 şeklinde besleniyorum. Asla aç kalmıyorum demiycem çünkü 6. öğünümü saat 22.00 da yiyorum( 1 bardak süt ve 1 meyve) saat 1 de yatana kadar acıkıyorum :)
Sabah: 5 fındık yarım bardak süt 1 tane greyfurt suyu veya beyaz peynir domate zeytin yeşillik ve greyfurt suyu
ara: meyve +yeşilçay
Öğle: Sebze yemeği+yoğurt veya çorba +salata+yoğurt
Ara: meyve +yeşilçay
Akşam: 1 avuç içi kadar et (protein) +salata+ yoğurt veya çorba salata
ara: 1 bardak süt ve 1 meyve
Ortalama böyle oluyor yediklerim. Kahvemi es geçmiyorum sabah ve ikindi :) Canım tatlandırıcılar daha zararlı bana göre:) doğal değiller kalorisi az ama yan etkileri büyük:) Tabi nacizane bnm fikrim.
Sporuma da gelirsek sabah en az 15 dk en fazla 30 dk yürüyorum sabit bir hızda değil artıp azalan bir tempoyla:) akşam da 30-45 dk yürüyorum.
merhaba aramıza hoşgeldin umarım istediğin kiloya düşersin
takibimdesin
eger bişe sormak isterseniz elimden geldiğince yardımcı olurum
menünü sevdim arkadaşım gayet güzel besleniyosun ama sporun biraz fazla geldi bana günde 30-45 dk yeterli bence...sence???arkadaşlarımında aynı fikirde olacağını düşünüyorum...
valla 1hafta sonra mrk ediyorum tartıda ibren seni kaç gösterecek umarım iyi yada kötü bizimle paylaşırsın kilonu:)))
evet canım doğru diyosun eğer 1 saat yapabiliyorsan helal sana vallla müthişsin:)hiç bozma aynen böyle devam et gitsin kilolar
TÜNAYDIN hanımlar...
Bugün yaptıklarımı yazayım:)
Sabah 10.45 te uyandım.
Sabah ılık sirkeli suyumu içtim
kahvaltıyı farklı yapmak istedim: 5 tane kestane közlenmiş:)+1 fincan kahve
1 saat yürüyüş açık havada:) bugün hafta sonu:)
Öğle: çorba+yeşil salata(1 kaşık z.yağlı+limon+sirkeli)+yoğurt
şimdilik bu kadar akşama da kuzenin düğünü var. Dün akşamda kınası vardıoynadık akşam o yüzden yürüyemedim. Ama bu sabah 1 saatimi tamamladım akşama düğündede oynarız spor spor sporrr
Selamlar...
Günlüğümüzü açtık bakalım... 2008 yılında 103 kiloydum. 2009-2010 yıllarında sanırım koşturmacayla 97 kiloya indim. Özel bişey yapmadım çünkü(Sadece daha fazla hareketlenmişti hayaatım) 2010 ekim ayında 95 kiloydum. Başladım sağlıklı yaşamaya tabi ki sporla beraber...95 kilodan 86 ya indim. Hatta bi ara 84 ü bile gördüm tartımda. Fakat 2011 şubat ayında üzücü bi olay geldi başımıza... Üzüntünün verdiği sıkıntıyla yine kilo aldım... Ta ki geçtiğimiz pazar gününe kadar tartım 93.1 kiloyu gösteriyordu... Ve hemen o an da başladım sağlıklı yaşamaya. Tabi 1 gece öncesinden eşimin bunu bana çoook iyi bi şekilde farkettirmesi sanırım en büyük şevk oldu bana. Her neyse bugün cuma ve ben 6 gündür sağlıklı yaşıyorum sabah ve akşam yürüyorum.Yağı, tuzu ve unu kestim. Şekeri kesmedim çünkü çay içmem hiç. Günde 1 ya da 2 Türk kahvesi içerim onuda şekersiz içemem:) Evet şimdi gelelim bugün tartıldığımda yani 6. günün sabahında 90.3 kilo geldim... Sağlıklı yaşamaya devammm:)
Şimdilik benden bu kadar by...
İyi geceler...
Düğün bitti. akşam yemeğimi yazayım:)
Salata ve ton balığı
Ara: yarım pide(Düğün evinde yedim)
Yarın sporu 15 dk fazla yapıcammm:)
akşam yemeğin gayet güzel yanına yaa soda yada ayran ekleseydin keşke
yarım pide yemişsinpide küçükmüydü bari (gerçi bugün benim yediklerimden sonra bu yarım pide hiçbişi )
ben de 92.9 kiloyum cnm bende bi ara 81 82 kilo oldugmu hatırlıorum 70 liler hic yok hafızamdaama artık olcak inanıorum :) nisana kadar 60 kilo olcam demssn yani 33 kilo verceksn 5 ayda ayda 6 kilo flan vermeyi hesaplıosun dmi bende 5 kilodan dedm bakalım 6 7 ayda bende 65 olmak istiorum boyum 170 en yakın taklipcin olcam cnkü hem kilomuz hem hedeflermiz aynı inş en yakın zmnda nisana bile kalmadan kurtuluruz allahın iznyle ama ben cok saglıklı ilerlicem sok diyet flan yapmıcam ve artık asla pes etmicem sen de etme sakın olur mu biz yanındayız :) bu arada dügünde yine ii yarım pide yemssn ben olcam 3 tan eyerdem valla
Takiptesin
Canım merhaba. Olacak tabi ki olmama gibi bir ihtimali yok yokkkHedeflerimizde boylarımızda hemen hemen aynı:) Nerdensin bakim aynı yer olursa ona da şaşırmayacağım Ayrıca tatlım 33 kilo değil 30 kilo oldu artık vermem gereken kilo
ankarains 20 diceksn bigün
Bugün yediklerimi yazayım hemencik:)
Sabah uyanınca bir bardak ılık sirkeli su+1küçük elma
10.00: 1 simit+1 bardak bitki çayı
12.00: 3 ceviz+1 mandalina+1 fincan türk kahvesi
17.00: ton balıklı sandwich+yarım bardak diet kola
20.40: 4 yemek kaşığı naneli+kırmızı pul biberli yoğurt
Azcık kabızlık yaşıyorum ama üstesinden gelirimayrıca 45 dk tempolu yürüyüş+koşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?