- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Amacım burda benden daha büyük ve aynı dertten muzdarip insanları üzmek değildi özür dilerim.. Tabi ki de atanamayabiliriz gayet normal şeyler ama benim bunu bu kadar içselleştirmem normal değil. Ben güçlü ve hayata karşı sabırlı bir insan değilim sanırım28 yaşındayım hala atanamadım.ben nerelere gıdem,nerelerde ağlayam
Arkadaşınız adına çok sevindim:) Benim silkelenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum. Eskiden yaz tatillerinde mağazalara iş başvurusu yapmıştım olmamıştı yine o konuda umudum yokMesleğiniz, aldığınız eğitime göre iş bulamayabilirsiniz ama hiç değilse sosyalleşmek, para kazanmak amaçlı iş bakın derim. Yaz tatilinizi çalışarak değerlendirebilirsiniz hangi şehirdeniz bilmiyorum ama satış danışmanlığı, garsonluk vb iş yapabilirsiniz. Evde oturmak insanı yoruyor ve bir noktadan sonra alışıyor o düzene sokağa bile çıkmak istemiyor. Daha sonra ofiste iş bulabilirsiniz hem çalışıp hem sınava giren o kadar çok insan var ki. Bir arkadaşım riskli bir hamilelik geçiriyordu, çalışıyordu, evin işi de üstündeydi 8 aylık hamileyken girdiği sınavdan 90 puan aldı. Sizin silkelenip kendinize gelmeye ihtiyacınız var bence. Daha yaşınız çok çok genç. Sosyal çevre edinmeye bakın yeni insanlarla tanışmak hem iş hem aşk konusunda size yeni kapılar açar umutsuz olmayın bu kadar
Haha kıllı maymun çok hoşsunuzDaha dur ya 23 sün ne bu karamsarlık iş konusunda evlenmeyi de boşver napıcaksın şimdilik kıllı maymunları
Cinsel olarak kullan at benim gibi
Tecrübem olmadığı için yok ama sanırım ücretli öğretmenlik yapabilirimOzel sektorde is imkanin yok mu? Bir yerden ufak ufak baslasan kendine inancin yerine gelir. Boyle hicbir sey yapmamak kendini degersiz, ise yaramaz hissettirir. Bundan kurtulman gerekiyor. Bence ne olursa olsun calismaya basla.
Arkadaşınız adına çok sevindim:) Benim silkelenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum. Eskiden yaz tatillerinde mağazalara iş başvurusu yapmıştım olmamıştı yine o konuda umudum yok
Neden olmasin? Ben mezun oldugumda dersanede ise girmistim. Aldigim maas o kadar komikti ki. Sadece temel ihtiyaclarimi karsiliyordum. Ama ordan sonra girdigim ozel okula, oradaki tecrubem sayesinde girdim. Bircok insan tanidim. Hayatin ne getirecegi hic belli olmaz. O zamanlar devlete atanmam imkansizdi. Dort yil ozelde calistiktan sonra bir firsat dogdu ve atandim. Darisi senin basina.Tecrübem olmadığı için yok ama sanırım ücretli öğretmenlik yapabilirim
Okul başlarken ücretli öğretmenlik yapabilirim. Mağazalara form verme konusunda tekrar şansımı deneyeceğim. Teşekkür ederim:)Siz deneyin yine tek tek gezin sorun eleman arıyor musunuz diye. Mağazaların çoğu o şekilde eleman alıyor hemen form doldurursunuz açık olunca ararlar sizi. Devlet hastanesi psikologdan da randevu alabilirsiniz. Elinizin altındaki her imkanı kullanın. Her gün aynı saatte aynı yerde yürüyüşe falan çıkın mesela kendinize bir uğraş bulmazsanız sadece sınav stresi bile tek başına yer bitirir sizi. Önünüzde daha çok uzun bir hayat var umutsuzluğa kapılmayın hemen
Bana 1000 lira maaş bile verseler kendimi işe yarar hissedeceğim gerçekten. İnşallah çok teşekkürler tebrik ederim sizi de:)Neden olmasin? Ben mezun oldugumda dersanede ise girmistim. Aldigim maas o kadar komikti ki. Sadece temel ihtiyaclarimi karsiliyordum. Ama ordan sonra girdigim ozel okula, oradaki tecrubem sayesinde girdim. Bircok insan tanidim. Hayatin ne getirecegi hic belli olmaz. O zamanlar devlete atanmam imkansizdi. Dort yil ozelde calistiktan sonra bir firsat dogdu ve atandim. Darisi senin basina.
Haklısınız bi yerden başlamak lazımMalesef artık gençler mesleklerine dair işler yapamıyor çoğunun atanması da mümkün olmuyor. Malum puanlar ve kontenjan sayıları.
Bir çalışanımız vardı kimya mezunu ataması olmadığı için Satış Danışmanlığı yapıyordu. Aynı zamanda dersini çalıştı.
Dövünmek yerine iyi kötü demeden bir yerden başlıyor olmak gerekiyor.
Evlilik konusuna gelince daha çok çok erken önce kendi ideallerini yerine getir ayaklarının üzerinde dur biraz çalışma hayatın olsun.
yas ilerledikçe içsellestiriyosun en basta bende senin gibi dert yapardım sonra dedşm ki bu benum eksikliğim değil ülke şartları ortada dedimAmacım burda benden daha büyük ve aynı dertten muzdarip insanları üzmek değildi özür dilerim.. Tabi ki de atanamayabiliriz gayet normal şeyler ama benim bunu bu kadar içselleştirmem normal değil. Ben güçlü ve hayata karşı sabırlı bir insan değilim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?