- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi guneslihava
-
hayir kullanmadim ama kullanicam roccuataneyi. dahada cok kirisirmiyim?
ya biraz abartmıyor musunuzyasatan anlayamaz. sekiz ay oncesine hic boyle bir aorunum yoktu. esim cok takintilidir cirkinsin der hep. allah dusmanimin basina vermesin cok zor donem. kendimle bagrismayai vok denedim olmadi yapamiyorum aynalara kustumbu nasil bir his bilirmisin?
yok cildim kuru. nemlendiriyorum bol bol derimde inceldi. bu ilaci kullandigimda nasil olut?Doktor mu önerdi ? Çok dikkat etmen lazım cildine. Bakım yapmalısın. Çünkü o deriyi inceltiyor. Bakım yaparsan sorun olmaz. Cildin yağlı sanırım dimi? Cildine uygun kremler kullan. Ve Su iç bol bol
benim baska dertlerimde var...Keşke tek derdim sivilce olsaydı
8 ay once ne olduda basladi bu onemli birde ne zaman evlendiniz? Evlendikten sonra hormonlar degisiyor birde hap felan kullandiysaniz belki onlardandirselam kizlar kendimle ugrasmaktan bir turlu vazgecemedim. 8 ay oncesine gayet mutlu bir insandim ne olduysa ondan sonra oldu sivilce sorunum basladi cukur cukur oldum o yetmedi kilcal damarlarim belli oluyo yuzumde oda yetmedi kiris kiris oldum agzimin kenari alnim goz alti kiris kiris oldu. 8 ay oncesine dumduz bir cildim vardi. pisikolijim cok bozuldu. cildiyeden randecu aldim. bu sebeplerden evliligim bile bitsin istiyorum. 23 yasinda olmama ragemen neden bunlar?
hayir abartmiyorum aynada gordugumu soyluyorum onceden benimde kilo sorunum vardi sivilcedekikirislardaki givi hic olmamadimya biraz abartmıyor musunuz
ben 52kg dan 93kg ya çıktım. düşünün yani iki katı oldum, ve şuan aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum. ama mutluyum gayet, aynadaki görüntüm kötü diye üzülüyorum tabi ama çok zor dönemdeyim falan diye gezmiyorum.
sivilceleriniz de yüzünüzdeki kırışıklarınızı da siz büyütüyorsunuz kafanızda gibi geldi bana.
önce bir kan tahlili yaptırın genel, sivilce çıkmasına sebep bir rahatsızlığınız var mı öğrenin. kırışıklık da 8 ayda birden çıkmaz, kullandığınız kremleri falan değiştirin, yine doktora danışın
her şeyden önce eşinizi yada diğer herkesi boşverin kendinizi sevmekle başlayın
ben konunuzdan sadece sivilceniz,kırışıklarınızın dert olduğunu anlıyorum !!benim baska dertlerimde var...
alti aydir8 ay once ne olduda basladi bu onemli birde ne zaman evlendiniz? Evlendikten sonra hormonlar degisiyor birde hap felan kullandiysaniz belki onlardandir
alti aydir evliyim hap kullanmadim hic ondan olmazaz8 ay once ne olduda basladi bu onemli birde ne zaman evlendiniz? Evlendikten sonra hormonlar degisiyor birde hap felan kullandiysaniz belki onlardandir
hepsini paylasmadim ondandir...ben konunuzdan sadece sivilceniz,kırışıklarınızın dert olduğunu anlıyorum !!
Yinede evlilik bazi seyleri degistiriyor tam olarak neden bilemiyorum ama kimisi cirkinlesiyor kimisi kilo aliyor kimisi kirisiyor. Daha cok bakim sart ve nem cok onemli hem kirisikliklar hem lekeler icin. Umarim uygun bir cozum bulabilirsiniz.alti aydir
alti aydir evliyim hap kullanmadim hic ondan olmazaz
Cilteki problemlerin stresten olabilir.yasatan anlayamaz. sekiz ay oncesine hic boyle bir aorunum yoktu. esim cok takintilidir cirkinsin der hep. allah dusmanimin basina vermesin cok zor donem. kendimle bagrismayai vok denedim olmadi yapamiyorum aynalara kustumbu nasil bir his bilirmisin?
Cilteki problemlerin stresten olabilir.
Sinir stres kaynağın kocan mı peki? Öyleyse, onsuz gerçekten daha mutlu olacaksan, boşan tabi.
Sinir stres kaynağın kocan mı peki? Öyleyse, onsuz gerçekten daha mutlu olacaksan, boşan tabi.
evet kocam. bosansam bile bu sorunum devam edicek baska seylere adapte olamiyorum inan biktim sekiz aydir cildimde yani yuzumle ugrasiyorum coktum resmen. onceden dumduz bir cildim vardiCilteki problemlerin stresten olabilir.
evet cirkin diyo suratimdaki killara takar takarda takar yok suran boyle oran boyleKocanız bu yüzden çirkin mi diyor size. Bence onu takmayın, he eğer sizle sadece güzellik için evlendiğine %100 emin olursanız boşayın madem.
Kendisine baksan kurt adam gibi heryerinden kil fiskiriyor ama degil mievet cirkin diyo suratimdaki killara takar takarda takar yok suran boyle oran boyle
saol cnm yardimin icin :) madecasdol fito krem bendede var ama hic kullanmadimYinede evlilik bazi seyleri degistiriyor tam olarak neden bilemiyorum ama kimisi cirkinlesiyor kimisi kilo aliyor kimisi kirisiyor. Daha cok bakim sart ve nem cok onemli hem kirisikliklar hem lekeler icin. Umarim uygun bir cozum bulabilirsiniz.
Ben cildime uygun temizleyici ve sonic firca kullaniyorum. Bu fircalar harika bir arastirin derim. Yuz kremimi sabah aksam suruyorum. Cok kotu donemlerimde icine e vitamini ampulu kiriyorum. Gece uyumadan once madecasol krem suruyorum. Haftada en az 2 gun makyajsiz dolasiyorum ve temizlemeden asla uyumuyorum. Belki yardimci olabilir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?