- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
Arkadaşım sen aslında boşanmak istiyorsun ama bahane bulamayıp böyle ottan çöpten bahane buluyorsun. Kısaca diyeceksin ki ısınamadım, yapamadım, boşanmak istiyorum, bitti... Aynı sivilce ve evliliği bağdaştırdığın konuları bir kaç kere daha açtın. Boşan da rahatla artık valla bak.
Arkadaşım sen aslında boşanmak istiyorsun ama bahane bulamayıp böyle ottan çöpten bahane buluyorsun. Kısaca diyeceksin ki ısınamadım, yapamadım, boşanmak istiyorum, bitti... Aynı sivilce ve evliliği bağdaştırdığın konuları bir kaç kere daha açtın. Boşan da rahatla artık valla bak.
yasatan anlayamaz. sekiz ay oncesine hic boyle bir aorunum yoktu. esim cok takintilidir cirkinsin der hep. allah dusmanimin basina vermesin cok zor donem. kendimle bagrismayai vok denedim olmadi yapamiyorum aynalara kustumArkadaşım sen aslında boşanmak istiyorsun ama bahane bulamayıp böyle ottan çöpten bahane buluyorsun. Kısaca diyeceksin ki ısınamadım, yapamadım, boşanmak istiyorum, bitti... Aynı sivilce ve evliliği bağdaştırdığın konuları bir kaç kere daha açtın. Boşan da rahatla artık valla bak.
hayir kullanmadim ama kullanicam roccuataneyi. dahada cok kirisirmiyim?İlaç falan kullandın mı sivilcelerin için ? Eğer kullanmışsan o kılcal damarlar ve kırış kırış alnın o yüzden olabilir. Dikkatli bakım yapman lazımdı çünkü deriyi inceltiyor. Ama bunun boşanmakla alakası ne anlamadım.
pko ne oluyo? adetim dort gun geciyo her ay. ama sanki yuzumde hep kil varfi sanki bu araralar cogaldi gibi butnumun ustunde bile kil cikmaya basladi. kirisik da pko dan olabilirmi?Siz yine 23 yasinda yaslanmissiniz..ben benjamin button gibi dogmusum..dogustan oldugu icin kocam bosamaz Allahtan
8 ayda bu dedikleriniz hemen olmaz..pko falan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?