23 yasinda yaslandim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada ultrasonla bakilmisti doktor hic birsey yok dedi pko icin kanda alinmalim?

depresyonda falan olabilir misin? sivilce nasıl boşanmaya gider bir anlam veremedim doğrusu

Bir sorun olduğu kesin. Bir git bakalım doktora. Sen çözüm bulmadan, daha doktora gitmeden boşanmayı düşünüyorsun. 8 ay kendin cebelleşeceğine gitseydin keşke.

pko ne oluyo? adetim dort gun geciyo her ay. ama sanki yuzumde hep kil varfi sanki bu araralar cogaldi gibi butnumun ustunde bile kil cikmaya basladi. kirisik da pko dan olabilirmi?

Polikistik over demek..yani yumurtalikta cok fazla kist olmasi..

Adet gecikmesi,sivilcelenme,tüylenme yapar..stres ve üzüntülü dönemlerde daha da belirginlesir bunlar

Her yerime takar ama oyle cok makyaj sus puste sevmez. O da ne istedigini bilmiyo ama bende cok takarim hic bir kusurum olmasin isterim olursada hemen caresine bakarim
peki esin seni seviyomu. ben esimin beni sevmedigi icin taktidigini dusunuyorum
kv

ben artik dayanamiyorum.oldurcem kendimi. bi goz altimda cokuk usandim biktim dayanamiyorum sekiz aydir cok yiprandim

artik yapamiyorum evliligim i bitiricem en kisa zamanda esimle konusup kendisi cok yyakisikli biri bense cirkinlestim onceden bebek gibi bir cildim vardi den boyle odldu ergenligimde bile sivilce cikarmadadim ciksa bile senede bi tane cikiyodu aimdi ise aynalara kustum

Kilomu verdiniz acaba? Yuzunuzdeki cokukler bundan olabilir.
Sivilceler icin aloe vera jel oneririm. Bende mucizeler yaratti. 10 senedir sivilce cozumu arayisimda buldum aradigmi diye bilirim.

merak ettim, aşık olup mu evlendiniz? nasıl 6 ayda bu kadar değişip çöktü yüzünüz ben anlayamadım. ayrıca ne alaka size çirkin falan diyor insan olsa da, beraber tedavi yöntemi arasanız? üzüldükçe cilt daha kötü bi hal alır, geri dönüşü olmaz. kesinlikle bi cilt doktoru ve psikologla görüşün.

ayrıca roaccutane ağır bi ilaçtır, doktora sormadan sakın kullanmayın. çünkü onunda cildi yaşlandırdığı ile ilgili yorumlar var hep.

Son düzenleme:
bende bilsem o kadar cirkinlestimki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…