Bende transfer oncesi birkaç çeşit yemek hazırlayıp dolaba koymuştum, sırayla onları pişirip yedik.. stok bittiAa aize de cok gecmis olsunCok dikkat etmek lazim yaa
sizw de cokk gecmis olsunBende yarin boyle bir tabak hazirlayim kendime gidip bi alisveris yapmam lazim ama evde bir sey kalmadi. Bugun disaridan soyledim. Onu da hic istemiyorum.
Ayy inşallah, pozitiftir bende deBen tamam olmadı adet olacağım dedim karnım bacaklarım çok ağrıdı çok şükür bugün pozitifi gördük hiç öyle düşünmeyin aynı şeyleri yaşadım .
Ay ne güzel maşallah şuan bende öyle hissediyorum artık rüyalarımda kan tahlillerim negatif görüyorum o dereceBen tamam olmadı adet olacağım dedim karnım bacaklarım çok ağrıdı çok şükür bugün pozitifi gördük hiç öyle düşünmeyin aynı şeyleri yaşadım .
Pazartesi inşallah bizimde yüzümüz gülecek inşallah bayram yaşarız boşuna evham yapmışız derizAyy inşallah, pozitiftir bende degücüm kalmadı artık galiba hayırlı olsun size insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi
Bende oyle :) Su pozitifi gorsek cok rahatlatacagiz ve biraz daha motive olacagiz diye dusunuyorum.:) Bu cok arafta hissetiriyor. Tedavinin her asamasi zor ama bu asamasi en zoru yaBende transfer oncesi birkaç çeşit yemek hazırlayıp dolaba koymuştum, sırayla onları pişirip yedik.. stok bittidün dışarıdan söyledim bende(arada boyle kacamaklar guzel oluyor) bugün ne yapsam bireyler hazırlamam lazım artık
Insallah bazen umitlenmekten de korkuyorum... ayy tüm duyguları aynı anda hissediyor gibiyim.Pazartesi inşallah bizimde yüzümüz gülecek inşallah bayram yaşarız boşuna evham yapmışız deriz
Merhabalar 27 kasımda 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum pazartesi kan testi vereceğim hergün adet olacakmış gibi ağrım ve karnımda şişlik vardı 8.günde azaldı hiç bişeyim yok gibi tutmadı mı acaba bir belirtide yok çok endişeliyim ilk transferim pozitif çıkanlar sizlerde nasıl oldu?Bazen sağ bazen sol tarafta ama çoğunlukla sağda batma hissediyorum. Çok fazla rahatsız edici değil ama aklıma takıldı. Benzer durum yaşayan var mı
Amin inşallah bu yolda uğraşan emek harcayan isteyen herkesin yarabbimAyy inşallah, pozitiftir bende degücüm kalmadı artık galiba hayırlı olsun size insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi
Siz benim yaptığımı yapıp kötü düşünmeyin güzel güzel enerjiler salınnn etrafaAy ne güzel maşallah şuan bende öyle hissediyorum artık rüyalarımda kan tahlillerim negatif görüyorum o dereceinşallah bizlerde sizler gibi pozitifi görürüz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de öyle oldu ucunu ve altıncı gün yoğun ağrılar hissettim sonra hepsi geçtiMerhabalar 27 kasımda 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum pazartesi kan testi vereceğim hergün adet olacakmış gibi ağrım ve karnımda şişlik vardı 8.günde azaldı hiç bişeyim yok gibi tutmadı mı acaba bir belirtide yok çok endişeliyim ilk transferim pozitif çıkanlar sizlerde nasıl oldu?
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Test verdiniz miBenim de öyle oldu ucunu ve altıncı gün yoğun ağrılar hissettim sonra hepsi geçti
Evet pozitifTest verdiniz mi
Evet pozitif
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde pozitifi görürüzEvet pozitif
Allah razı olsun. Size de nasip olsun inşallahHayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde pozitifi görürüz
Aminn inşallahAllah razı olsun. Size de nasip olsun inşallah
Merhaba benim transferimin ilk gününden son gününe kadar hiç bir şey hissetmedim hiç belirtim yoktu pozitif aldım merak etmeyin bol bol dua edinMerhabalar 27 kasımda 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum pazartesi kan testi vereceğim hergün adet olacakmış gibi ağrım ve karnımda şişlik vardı 8.günde azaldı hiç bişeyim yok gibi tutmadı mı acaba bir belirtide yok çok endişeliyim ilk transferim pozitif çıkanlar sizlerde nasıl oldu?
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?