Bana 8 aralık denildi senin daha erkenmiş canımAyy inşallahh <3 bende çok sık idrara çıkıyorum ya gece 3 kere tuvalete kalkıyorum. 6 aralık test günüm sizin?
Aynen canım bende öyle hep yer değiştirerek yapıyorum göbeğin alt tarafından yapınca çok fena ağrı yapıyor yalnız onu farkettimCanım ben bir sağdan bir soldan vuruyorum alıştım herhalde artık :) Birde bana göbek deliğinin 4 parmak yanından dediler. Altından da vurabilirsin dediler. O yüzden bi aşağıdan bi yukarıdan vuruyorum ama bazen iğne girmiyor ama orda canım çok yanıyor :/
Biraz aceleci davranmışsınız sanki. Ama değere göre silik çıkması normal bence sağlıkla yükselsin inşallahKizlar 22 kasimda transfer oldum t+7. Günümde kan verdim degerim 38.11 cikti bugun t+8. Gunum sabah erken gebelik testi yaptim asiri silik cikti sizce normal mi
Normal yarın tekrar kan verin kaset testlerden anlaşılmıyor çokKizlar 22 kasimda transfer oldum t+7. Günümde kan verdim degerim 38.11 cikti bugun t+8. Gunum sabah erken gebelik testi yaptim asiri silik cikti sizce normal mi
Tesekkur ederim yorumunuz icin bu surec hepimiz icin guzel gecsin ınsallahNormal yarın tekrar kan verin kaset testlerden anlaşılmıyor çok
Her aşaması zor gerçekten ama bence bu ilk pozitif haberi almak çok daha güzel sonrasıda umarım güzel olucaktır pozitif düşünelim gününüzde de test yaptırıp emin olursunuzDişim cok agriyordu oda basima vurdu iki gun evde zor dayandim acile gittik dr da gebelik var mi diye sorunca tup bebek yaptirdik sonuc almadik 2 aralikta belli olacak dedim oda belli olmustur kandan bakalim ona gore ilac vereyim dedi boylelikle ogrenmis olduk ilac veremedi pazartesi kadin doğum uzmanina gorun o bisey soyler sana ilac konusunda dedi insallalh saglikla yukselir cidden ogrenmek ile bitmiyormus
Test gününü düşündükçe içim bi değişik oluyor 4 transferim benim bu senin kaçıncı :) Allah hepimize nasip etsin güzel haberler almayıBenim 4.günüm 8 aralık test günüm sen benden önce alıcaksın haberi
Ayyy ne güzelHadi hayırlısı olsun benim de öyle
İnşallah canımAyyy ne güzelinsallah ikisi birden tutunur kurabiyelerin
Normal canım. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zaten değerin 2 şer kat artar test gününde normal bi değer görürsünKizlar 22 kasimda transfer oldum t+7. Günümde kan verdim degerim 38.11 cikti bugun t+8. Gunum sabah erken gebelik testi yaptim asiri silik cikti sizce normal mi
Tesekkur ederim canimNormal canım. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zaten değerin 2 şer kat artar test gününde normal bi değer görürsün
Benimde öyle canım ya heyecanlanıyor insan. Benimde 2.transfer bu senin çift embriyo muydu inşallah bu son olmuş olur canım ya 4 kez zor gerçektendeTest gününü düşündükçe içim bi değişik oluyor 4 transferim benim bu senin kaçıncı :) Allah hepimize nasip etsin güzel haberler almayı
Öyle canım Allah razı olsun aynen benim çift transfer oldu 2tane 3.gün embriyosu bakalım artık sonuç ne çıkacakBenimde öyle canım ya heyecanlanıyor insan. Benimde 2.transfer bu senin çift embriyo muydu inşallah bu son olmuş olur canım ya 4 kez zor gerçektende
Onemsenecek bir belirtim yok kuzum, belim ağrıyor işte bir tek. Ama o da progesteron etkisiymis. Sende varmı belirtiİnşallah canımbir belirtin var mı peki
İnşallah pozitif olacak canımÖyle canım Allah razı olsun aynen benim çift transfer oldu 2tane 3.gün embriyosu bakalım artık sonuç ne çıkacak
Benim de öyle sayılır ara ara kasık batması canımOnemsenecek bir belirtim yok kuzum, belim ağrıyor işte bir tek. Ama o da progesteron etkisiymis. Sende varmı belirti
Aynı şeyler o zaman. Hemşire söylemişti bu belirtileri olur diye. Chatgpt de bu belirtiler ne hamilelik belirtisi ne de değil diyebilirim diyor, Test gününe kadar sabırla bekleyecek misimBenim de öyle sayılır ara ara kasık batması canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?