Chatgbt bu süreçte resmen dostumuz oldu yalnız değilmişimAynı şeyler o zaman. Hemşire söylemişti bu belirtileri olur diye. Chatgpt de bu belirtiler ne hamilelik belirtisi ne de değil diyebilirim diyor, Test gününe kadar sabırla bekleyecek misimteşekkürler chat
Ne Zaman transfer oldunuz benimde 4 Aralık test günüm 24 kasımda oldum ben transferiEvet. Benim 8. Günüm bugün 4 Aralık test günüm senin nasıl
Ben kullaniyorum iki gundur. Bende yeni transfer oldum. Rezalet bir igne yaaProlutex kullanan var mı kızlar ben göbekten yapıyorum günde 2 kez artık göbeğime dokunmaya bile korkar oldum başka yerden de yapılabiliyor mu acaba
Evet mecbur ben de öyle yapıyorumkalçadan iğne yaptırırken mecbur karnımızın üzerine yatıyoruz ya demi ben yanlış bilmiyorum bir zararı yoktur demi ya aklımdaydı soracaktım
kalçadan iğne yaptırırken mecbur karnımızın üzerine yatıyoruz ya demi ben yanlış bilmiyorum bir zararı yoktur demi ya aklımdaydı soracaktım
Herhangi bir zararı olmazmış, transfer günü hemşire söylemişti bana bunu. Uyurken yan yada yüzüstü yatabilirsiniz hiçbir zararı olmaz şu an embriyo'ya zarar veremezsiniz rahmin içinde demiştiEvet mecbur ben de öyle yapıyorum
Ay birde chatgpt ve gemini ya ayrı ayrı soruyorum, farklı bilgi veriyorlarmi diyeChatgbt bu süreçte resmen dostumuz oldu yalnız değilmişim
Ay birde chatgpt ve gemini ya ayrı ayrı soruyorum, farklı bilgi veriyorlarmi diye
Bir de burası varAy birde chatgpt ve gemini ya ayrı ayrı soruyorum, farklı bilgi veriyorlarmi diye
22 Kasım da oldum ben 3. Gün embriypsu 12 gün sonraya test verdi doktorumNe Zaman transfer oldunuz benimde 4 Aralık test günüm 24 kasımda oldum ben transferi
Ben hem de iki ampul birden her gün ve seni o kadar iyi anlıyorum kiArkadaşlar aranızda progestan 50 mg ampul kalçadan iğne kullanan var mı bu ilaçtan sonra yaşam kalitem gitti
Hayırlı olsun istediğimiz haberler gelsin inşallahBenımde 24 kasım transferım oldu kızlar bakalım ılk uc gun kasık agrım oldu sonra gectı sımdı hıcbırsey yok bakalım ıkı embrıyo transferı oldum 5 gün embriyolar
Benim iki günde bir sizinki daha kötüymüş Allah yardımcımız olsunBen hem de iki ampul birden her gün ve seni o kadar iyi anlıyorum ki
Insallah hepımız burda güzel haberler veririzHayırlı olsun istediğimiz haberler gelsin inşallah
Hiçbir zaman. Asla yapmam. Sen de yapma. Ben yaparsam negatifi görürsem ne o iğnelere devam ederim ne de moral kalırİdrar testı nezaman yapsak yaaaa
HahaHiçbir zaman. Asla yapmam. Sen de yapma. Ben yaparsam negatifi görürsem ne o iğnelere devam ederim ne de moral kalır
İnan şuan sol kalçam feci halde yani anlatamam sana aşırı bir ağrı varBenim iki günde bir sizinki daha kötüymüş Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?