Yok yok yapma şeytana uymaHahaya ne olcaksa olcak zaten dıyorum yapsam mı sabah dıyorum
Tahmin edebiliyorum ben de birazdan vurulmaya gideceğim bu çektiklerimize değer inşallahİnan şuan sol kalçam feci halde yani anlatamam sana aşırı bir ağrı var
Hadi hoşgeldin aramızaKızlar benimde 24 Kasım transferimbenimde 4 Aralık test günüm
Hoşbuldum hoşbuldumHadi hoşgeldin aramızaçok kişi olduk
Hadi inşallah son olurHoşbuldum hoşbuldumbenim çift embriyo 3. Transferim baya bilgiliyim artık
Benim de 24 kasım transferi test günüm 5 aralık tek embriyo transfer edildiHadi hoşgeldin aramızaçok kişi olduk
Değerim 126 çıktığında bu kadar silik görmüştüm o yüzden idrara bakma o kaset testler 20 üzeri algılıyor kanla devm et iki katı artışı takip etKizlar 22 kasimda transfer oldum t+7. Günümde kan verdim degerim 38.11 cikti bugun t+8. Gunum sabah erken gebelik testi yaptim asiri silik cikti sizce normal mi
Nerede tedavi oluyorsunuz bahçecidemiBende fitil de var kalça da var göbek de var üçü bir arada :)
Zaten yaparken ağrı olmuyor durdukça üst üste yapıldıkça yapılan alanda topaklanma ağır hassasiyet oluyor 10 günü aşkın kullanmak gerektiği içinprosgetan kalçadan bende yaptırıyorum ama ne bi acı ne bi ağrı hiçbirşey olmadı çok şükür. Bizim komşumuz var emekli sağlıkçı sağolsun gelip yapıyor eve elide çok hafif çok rahat geçiriyorum
6 tüp bu daha once normal gebelik oldu 16 haftada oglumun kalbı durdu ıkıncı hamılelıgım gecen sene tüp yaptım 39 haftada oglum dogdu mayısta amelıyat oldu ama yasamadı benım sınavım büyük olduYok yok yapma şeytana uymakaçıncı denemeniz
Hayırlı olsun benimde öyle bir çok kişide 4 aralıkta test günü inşallah pozitif alırızKızlar benimde 24 Kasım transferimbenimde 4 Aralık test günüm
Benim bugün 12. Yapıldı doktorum da pozitif olursa kalp atışına kadar devam edeceğini söyledi. Dediğim gibi şuan ne otururken ne kalkarken hiçbir sıkıntım olmuyor. İğne yapıldıktan sonra dairesel hareketlerle ovalıyoruz böylelikle topaklanma sertleşme morarma hiçbirşey olmadı ve iğne çok yağlı olduğu için bu hareketler dağılmasını kolaylaştırıyor.Zaten yaparken ağrı olmuyor durdukça üst üste yapıldıkça yapılan alanda topaklanma ağır hassasiyet oluyor 10 günü aşkın kullanmak gerektiği için
Bir çok arkadaşımızın çift bir sende tek emriyo verildi diye gördüm şansımız biraz düşük hiç inancım yok ama inşallah tutmuşturBenim de 24 kasım transferi test günüm 5 aralık tek embriyo transfer edildi
Prednol kullanıyor musun canım?Ya kızlar benim ağzımın içi çok afedersiniz ama çamur gibi, böyle demir yalamış gibi de biraz, ne yesem geçmiyor. Sizde var mı böyle bir şey
Bütün bu üzüntüleriniz mutluluğa çevrilir inşallah zor yaşadıklarınız inşallah sonu çok güzel olur6 tüp bu daha once normal gebelik oldu 16 haftada oglumun kalbı durdu ıkıncı hamılelıgım gecen sene tüp yaptım 39 haftada oglum dogdu mayısta amelıyat oldu ama yasamadı benım sınavım büyük oldu
Yok canım kullanmıyorum. Prednol muadili deltacortil kullandım ben ama transferden önce 5 gün sadece kullandım. Şu an corasprin, progesteron iğne ve fitil, folidoce, estrofem var kullandigimPrednol kullanıyor musun canım?
Eğer kullanıyorsan o yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?