Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Kizlar 22 kasimda transfer oldum t+7. Günümde kan verdim degerim 38.11 cikti bugun t+8. Gunum sabah erken gebelik testi yaptim asiri silik cikti sizce normal mi
Değerim 126 çıktığında bu kadar silik görmüştüm o yüzden idrara bakma o kaset testler 20 üzeri algılıyor kanla devm et iki katı artışı takip et

prosgetan kalçadan bende yaptırıyorum ama ne bi acı ne bi ağrı hiçbirşey olmadı çok şükür. Bizim komşumuz var emekli sağlıkçı sağolsun gelip yapıyor eve elide çok hafif çok rahat geçiriyorum

Zaten yaparken ağrı olmuyor durdukça üst üste yapıldıkça yapılan alanda topaklanma ağır hassasiyet oluyor 10 günü aşkın kullanmak gerektiği için

Yok yok yapma şeytana uyma kaçıncı denemeniz
6 tüp bu daha once normal gebelik oldu 16 haftada oglumun kalbı durdu ıkıncı hamılelıgım gecen sene tüp yaptım 39 haftada oglum dogdu mayısta amelıyat oldu ama yasamadı benım sınavım büyük oldu

Zaten yaparken ağrı olmuyor durdukça üst üste yapıldıkça yapılan alanda topaklanma ağır hassasiyet oluyor 10 günü aşkın kullanmak gerektiği için
Benim bugün 12. Yapıldı doktorum da pozitif olursa kalp atışına kadar devam edeceğini söyledi. Dediğim gibi şuan ne otururken ne kalkarken hiçbir sıkıntım olmuyor. İğne yapıldıktan sonra dairesel hareketlerle ovalıyoruz böylelikle topaklanma sertleşme morarma hiçbirşey olmadı ve iğne çok yağlı olduğu için bu hareketler dağılmasını kolaylaştırıyor.

Benim de 8 AralıkBugün 2.günüm. Cuma transfer oldum. Bu ücuncu transferim. Bunu yurtdisinda yasadigim icin orada yaptim. 3. Transferim olmasina ragmen burada ilk oldugu icin tek koydular. Bakalim heyecanla bekliyorum. Ama belirtim sifir :))

Ya kızlar benim ağzımın içi çok afedersiniz ama çamur gibi, böyle demir yalamış gibi de biraz, ne yesem geçmiyor. Sizde var mı böyle bir şey

6 tüp bu daha once normal gebelik oldu 16 haftada oglumun kalbı durdu ıkıncı hamılelıgım gecen sene tüp yaptım 39 haftada oglum dogdu mayısta amelıyat oldu ama yasamadı benım sınavım büyük oldu
Bütün bu üzüntüleriniz mutluluğa çevrilir inşallah zor yaşadıklarınız inşallah sonu çok güzel olur

Prednol kullanıyor musun canım?
Eğer kullanıyorsan o yapar.
Yok canım kullanmıyorum. Prednol muadili deltacortil kullandım ben ama transferden önce 5 gün sadece kullandım. Şu an corasprin, progesteron iğne ve fitil, folidoce, estrofem var kullandigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…