- 24 Mayıs 2019
- 24
- 28
- 8
- 25
- Konu Sahibi ddemyrtsvr10
-
gerçekten mi nerden ulaşabilirim?Canim bi de bebegin kesesine amniofuzyon denilen sekilde bi igneyle su ekleyebiliyorlarmis. Ankarada ozgur deren adinda bi perinatolog var, hep zor vakalarin doktoruymus bu adam. Bi ara danis durumunu ne kaybedersin ki.
deneyeyim inşallah ise yararBende havuc suyunu duydum 27. Haftaya beklenır dıyorsa yatarak hıc kalkmadan tuketıp suyunu artıran var. Istersenız bır danısın doktora havuc suyunu. Cok gecmıs olsun ınsallah bısey olmaz bebıse.
Ozgur deren, perinatalog. Ankarada muayenesi varmis netten bak bulursun canim. Iyi haberlerini bekliyorum.gerçekten mi nerden ulaşabilirim?
Tembel, uykucu bi minnosun olcak demekbugün bebegimin hareketleri hiç olmadığı için acile gittim haftasıyla gelişimi uyumluymus suyumda alt sınırdaymış kalbi atıyor normal inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri bol bol dua edin.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALlahım,havuç suyunu ihmal etmeyin,hayırlı doğumunuz olsun inşallahbugün bebegimin hareketleri hiç olmadığı için acile gittim haftasıyla gelişimi uyumluymus suyumda alt sınırdaymış kalbi atıyor normal inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri bol bol dua edin.
Suyun artmis mi mesela havu suyu sonrasi, ben bunu cok merak ediyorum canim. Kontrolunden sonra ,Yazarsan sevinirim. Saglicakla kal.hergün sabah akşam 1 su bardağı içiyorum çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer hastanenye yatmıştım alacaklardı evladımı kalbini durdurup şimdi iyiyiz inşallah kontrolde bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağıma alırım hareketlerimiz de arttı son bir haftaya göre daha net hissediyorum gelişme oldukça haber vereceğim çok sağolun destek olduğunuz için bu gibi durumlar da destek en önemli sey
Rabbim onu sana bağışlasın. Duamda olacalsınız her daim.doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda böbrekleri çalışmıyor ciğerleri de gelişmemiş doktorlar durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dediler dualarınızı bekliyorum çok tatlı bi oğlum oldu onu cihazlara bağlı görmek beni mahvediyor rabbim oğlumu bana bağışlar inşallah.
Allahım meleğinize şifa, size sabır versin.doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda böbrekleri çalışmıyor ciğerleri de gelişmemiş doktorlar durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dediler dualarınızı bekliyorum çok tatlı bi oğlum oldu onu cihazlara bağlı görmek beni mahvediyor rabbim oğlumu bana bağışlar inşallah.
Rabbim evladınızı size sizide ona bağışlasın inş sağlıklı olur rabbim şifa versin en yakın zamanda kavuşun birbirinizedoğum yaptım bebeğim yoğun bakımda böbrekleri çalışmıyor ciğerleri de gelişmemiş doktorlar durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dediler dualarınızı bekliyorum çok tatlı bi oğlum oldu onu cihazlara bağlı görmek beni mahvediyor rabbim oğlumu bana bağışlar inşallah.
Allah bebeğine de sana da şifa versin canım. Inşallah bu günleri oğluşunla beraber yad edersiniz. Bizi ne çok üzmüştün şimdi kocaman adam oldun diye.doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda böbrekleri çalışmıyor ciğerleri de gelişmemiş doktorlar durumu kritik herşeye hazırlıklı olun dediler dualarınızı bekliyorum çok tatlı bi oğlum oldu onu cihazlara bağlı görmek beni mahvediyor rabbim oğlumu bana bağışlar inşallah.
36+6 hafta yaptım dogumu 2kilo 365 gram doğdu oğlum. bugün eşim hastane ile görüşmüş durumu aynıymış ne iyi ne kötü bi gelişme yok bekliyoruz sabırla rabbime dua ediyorum iyileşip kucağıma gelsin diye. çok sağolun dualarınız için.Rabbim onu sana bağışlasın. Duamda olacalsınız her daim.
Rabbim minik oğlunuzu da sizide korusun. Yaşıyır olması hala nefes alıyor olması bile öyle güzel mucize ki.
Peki kaç gram dogdu. Sanırsam 27 haftada idiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?