24 haftalık hamilelik suyunun bitmesi

Rabbim evladınızı size bağışlasın, sağ salim evinize götürmeyi nasip etsin doğum haftasıda çok erken değil böbrekleri suyundan mı etkilenmiş ki minnoşun

böbrekleri çalışmadığı için suyunun olmadığını söyledi doktorlar anne karnında bebek suyunu çiş yaparak kendisi uretiyormus

Allah bebeginize sifa versin. Evinize saglikli bir sekilde goturmeyi nasip etsin ins. Farkli dr larla da görüşmenizi tavsiye ederim .

Yaşadıklarınız çok zor, Allah bebeğinize Şafi adıyla şifa versin inşallah. Bu zorlu günleri bebeğinizi kucağınıza alıp, onu kokladığınızda hatırlamayacaksınız bile inşallah.

Konuyu okurken allahım dedim ne olur sonunda minicik bir mucize olsun.. o dayandı babacığına size tutundu Son bir gayret çok iyi olacak herşey. Takip edeceğim gelişmeleri ne olur iyi haberler verin. Dua edeceğim bol bol. Allah size bağışlasın onu

inşallah evladımı sağ salim alırım kucağıma çok sağolun dualarınız güzel temennileriniz için rabbim daha beterinden korusun hep birşey olacak kalbi duracak diye korkuyla yatıp kalkıyorum 9 gün oldu savaşıyor hala minik oğlum .

bugün bebegimin hareketleri hiç olmadığı için acile gittim haftasıyla gelişimi uyumluymus suyumda alt sınırdaymış kalbi atıyor normal inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri bol bol dua edin.
Bol bol su ic dinlen seker tuketme. Duzene girer insallah

Yazınızı yeni okudum . Geçen sene bende 24 haftalıkken kesenin yırtılması sonucu erken doğum yapmıştım. Siz nasıl oldunuz durumunuzu merak ettim? O süreçlerin ne demek olduğunu çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…