Bende almıyorum o paralarıİnşallah hep beraberce olalım burada:))
Şu basılan 1 liralar varya asla almıyorum,heleki pazarlarda çok fazla verdilermi almıyorum başka 1 lira verin diyorum...
Türkiyenin bu hale gelmesinde akp nin payını anlatan bir özet..Ne diyor ses açılmıyor bende..
cidden gerekçe ne ? nasıl açıklıyorsunuz sizi rahatsız eden ne? inanın cok merak ettim.
Bende almıyorum o paraları
Üzerinde Atatürk resmi olmayan paranın bende hükmü yok
Heh bi arada bunlar vardı
Fetöyle kolkola oldukları vakit
Eki Görüntüle 2152412
Bende almıyorum o paraları
Üzerinde Atatürk resmi olmayan paranın bende hükmü yok
Heh bi arada bunlar vardı
Fetöyle kolkola oldukları vakit
Eki Görüntüle 2152412
Türkiyenin bu hale gelmesinde akp nin payını anlatan bir özet..
Evet Haklısınız Atatürk altan alta silmeye çalışıyorlar bu paralarda onu çağrıştırıyor olabilir ama bilemedim. Hala bu tavrı cok abartı geliyor. Niyetleri bilip okuyunca rahatsız etmeyecek gibi değil oda muhakkak.
Ben o konu hakkında yazdım ama samimi olmamakla suçlandım. Ağzınla kuş tutup gelsen de eleştirileceksinHaklısınız tabi savunacak bir yanı olmayınca kişisel suçlamalar başlar ne düşündüğünüz açıkçası hiç umurumda değil istediğiniz gibi algılayınız
Ben o konu hakkında yazdım ama samimi olmamakla suçlandım. Ağzınla kuş tutup gelsen de eleştirileceksinÇünkü karşında muhalefet var
Haa 15 milletvekilini iyi partiye veren chp nin hiç mi payı yok dönüşlerde
Biz bu kadar hızlı dönüşleri iktidar sayesinde gördük!
Kendi adıma konuşayım ben ne yazdıysam ya yandaş olmakla suçlandım ya samimi olmamakla. Ben herkesin hatası olduğuna inanıyorum. Karşımızda bir ilah yok. Para olan yerde nasıl bir samimiyet bir hak yememe ya da adam kayırma olmayacak buna ihtimal vermiyorum. Önce etrafımıza çekirdek topluma bakalım herkes önce etrafını bir analiz edip düzeltmeye çalışmalı.Şöyle düşünün bence,hep diyoruz ya hükümetin yanlışları hakkında ne düşünüyorsunuz diye.
Ortada bu kadar haksızlıklar varken neden hala partiyi savunuyorsunuz diyoruz..
Verilen cevaplar sadece türban yol köprü ve hastane şeklinde geliyor..
Hiç mi olumsuz birşeyleri görmüyorsunuz,bunun cevabını vermek zor olmamalı bence..
Bırak sen chpnin dönüşlerini sana sorduğum sorulara cevap vermeni bekliyorum hala :)Haa 15 milletvekilini iyi partiye veren chp nin hiç mi payı yok dönüşlerde
Bana soru mu sordun görmedim..Bırak sen chpnin dönüşlerini sana sorduğum sorulara cevap vermeni bekliyorum hala :)
Kendi adıma konuşayım ben ne yazdıysam ya yandaş olmakla suçlandım ya samimi olmamakla. Ben herkesin hatası olduğuna inanıyorum. Karşımızda bir ilah yok. Para olan yerde nasıl bir samimiyet bir hak yememe ya da adam kayırma olmayacak buna ihtimal vermiyorum. Önce etrafımıza çekirdek topluma bakalım herkes önce etrafını bir analiz edip düzeltmeye çalışmalı.
Siyaset asla bizim basından görüp takip ettiğimiz birşey değil, her kesim olarak kandırılıyoruz. Devleti gerçekten kimler yönetiyor?.Para güç kimlerin elinde? Neden tüm siyasiler sürekli ağız değiştiriyor? Çok acı ama para kimdeyse güç ve hakimiyet onlarda. Türkiye’deki kırmızı yalılara bir bakmak lazımBununla ilgili bir kitap okumuştum seneler önce Soner Yalçın mıydı tam hatırlamıyorum ama dehşet şeylerdi anlatılanlar.
Demek istediğim şu ki ne atv ne sözcü ne de başka bir basın hiçbirine samimi olarak inanmıyorum. Kapılar arkasında neler konuşulup neler vaadedilip neler satılıyor bilmiyoruz. Sadece gördüğümüze inanıp gidiyoruz. Bu her parti ve her parti başkanı için geçerli benim için.
Haa 15 milletvekilini iyi partiye veren chp nin hiç mi payı yok dönüşlerde
evet ama arada kaynadı sanıyorum kiBana soru mu sordun görmedim..
Kusura bakmayın ama ben kabul etmiyorum.. hatta gerçekten bu şekilde düşüncenize çok şaşırdım.. tamam birçok politikasını tasvip etmezsiniz ama bu dediğiniz gözünüzü kapatmak..Elbette herkesin kendine göre hataları var,bunda tamam derim..
Birde ortada olan sorunlar var değilmi,herşey gözüküyor okuyoruz dinliyoruz..
Şunuda kabul edin lütfen,bu 16 yılda ülke hç bu kadar kötü bir duruma düşmedi..
İyi oldular işte..Hippocancım kötümü oldu 15 mv vermekle..
Demokrasi nedir biliyormusunuz ?Haa 15 milletvekilini iyi partiye veren chp nin hiç mi payı yok dönüşlerde
Yaa gerçekten yazmak istemiyorum.. kimseyle tartışma kimseyi kırmak ama...Demokrasi nedir biliyormusunuz ?
Gerçi bilseniz temcit pilavı gibi sürekli 15 milletvekilini ortaya sürmezsiniz.
Ayrıca Soylu'nun yaptığı ile 15 milletvekilinin yaptığını aynı kefeye koymanız takdire şayan
Peki akpnin izlediği politikaları doğru buluyor musun ? Karşındakini yargılamadan önce kendi savunduğun şeyi eleştirebiliyor musun ?Yaa gerçekten yazmak istemiyorum.. kimseyle tartışma kimseyi kırmak ama...
Demokrasi adı altında 15 milletvekilini kiraya vermek bana doğru gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?