Kendisi yapmıyormuş Kızı yapıyomuşmune o değilde sen bukadar yemeği nasıl yapıyon bir gözün bizde aman durun şunu banlayım derken pardonda nasıl fırsat buluyorsunsırrını ver mune sırrını
Tam sinirlerimi bastırıyorum hoppp gerçekçi bir açıklama of yine of boşverin arkadaşım anlamıyorlarKarnım tokken açık algılarım bir daha okuyayım şu lakırdıyı dedim.
Ben gelene kadar sen gitmişsin.
Valla senin şu Fesli Kadirden zerre farkın yok anlaşıldı.
O ingiliz gemisiyle kaçtı senin ki de amerikan uçağıyla kaçacak.
Yaaa Mune kaç yaşındaki?Kendisi yapmıyormuş Kızı yapıyomuş
Efendim yaşım 46 üstünüze afiyetYaaa Mune kaç yaşındaki?
Efendim yaşım 46 üstünüze afiyetbeeeeeennn bugünler için çocuk doğurdum, ben sizi banlarken eşim evi süpürsün, kızım yemekleri yapsın diye evlendim, 23 yaşında kızım var, o yardım ediyor sağolsun.
Allah bağışlasınAhahhh bi kız doğramadımKıskandım şimcik Bende de 25-21 iki tane erkek var.Ne yemek , ne
süpürgeyapan var.Arada derede gelip laf yetiştiriyorum.
oyy maşallah yaa ne güzel bi genç anneeEfendim yaşım 46 üstünüze afiyetbeeeeeennn bugünler için çocuk doğurdum, ben sizi banlarken eşim evi süpürsün, kızım yemekleri yapsın diye evlendim, 23 yaşında kızım var, o yardım ediyor sağolsun.
Mune 65 yaşında baya yaşlıYaaa Mune kaç yaşındaki?
Allah bağışlasınkeşke ev işi yapmayı öğretseydiniz çocuklarınıza şimdi siz, ileride gelinleriniz rahat ederdi
Oğlumda olsa iş yaptırırdım ben, benim bünye tembel çünkü
Ben hasta falan olunca yapıyorlar.Benim gelinlerde buralardan dert anlatacak herhalde
kulaklarımı çınlata çınlata
Olacağına bakın, daxi'nin gelinler bir derdim var bölümünde eşlerinden dert yandıkları konular açarmış, konuya kayınvalide daxi dahil olunca gelinler üyelik iptali isteyip kaçarlarmış
Abooo korkulası kaynanaOğullarıma laf söyletmemparalarım valla
oyy maşallah yaa ne güzel bi genç anneeağzınızın tadı hiç bozulmasınnn
Mune 65 yaşında baya yaşlı
Maşallah mune kız çocuğu candır bende çok isterdim bir kızım olsun ama benden geçti artık iki oğlum var daha minikler 7 yaşında ve 7 aylık inşallah bende yetişkin olduğu günleri görürüm de yazarım sizler gibiEfendim yaşım 46 üstünüze afiyetbeeeeeennn bugünler için çocuk doğurdum, ben sizi banlarken eşim evi süpürsün, kızım yemekleri yapsın diye evlendim, 23 yaşında kızım var, o yardım ediyor sağolsun.
Maşallah mune kız çocuğu candır bende çok isterdim bir kızım olsun ama benden geçti artık iki oğlum var daha minikler 7 yaşında ve 7 aylık inşallah bende yetişkin olduğu günleri görürüm de yazarım sizler gibi
Zira şimdi hayatımı fazla çekilmez hale getiriyorlar soğalsunlar
Amin Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallahAllah sağlık versin, Allah bağışlasın evlatlarınızı
İkisinin de en zor oldukları dönemler, küçük anaokuluna başladığında rahat etmeye başlarsınız, o zamana kadar iki kardeş sürekli didişir, evde hep bir anneeeeeeee bana vuruyor anneeeee kitabımı aldı, anneeeee al şunu başımdan sesleri duyulur amadaxi 'nin evlatlarının yaşına geldiklerinde biri sağınızda biri solunuzda bakmaya doyamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?