Amin Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah
Tek tesellim büyüdüklerini hayal edip bugünlerde geçici diyerek sabretmek zaten
Şunun şurasında ne kalmış ki 7-8 yıl sonra hayat bana güzel
Ne zaman ben de hayat bana güzel dedim her seferinde yeni bebek geldiAmin Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah
Tek tesellim büyüdüklerini hayal edip bugünlerde geçici diyerek sabretmek zaten
Şunun şurasında ne kalmış ki 7-8 yıl sonra hayat bana güzel
Çocuklar küçükken zaman kağnı hızıyla geçiyorbiraz büyüdüklerindeyse zaman sanki turbo takılmış hızlı tren gibi aylar gün gibi yıllar ay gibi hızlıca akıp gidiyor, daha dün 23 yaşında kucağında bebeği yeni evli bir kadındım, bugün 23 yaşında kızı olan kocaman bir kadınım.
:) ama ben son noktayı koydum artık istesemde olmazNe zaman ben de hayat bana güzel dedim her seferinde yeni bebek geldi
Kocaman maşallah size aynı yaşta anne olmuşuz
Çok hoşuma gidiyor genç yaşta boyu kadar çocukları olan anneleri görmek
Bende görürüm inşallah o günleri
Bu sefer ben de koyacağım inşallah:) ama ben son noktayı koydum artık istesemde olmaz
Amin inşaallah, Allah evlatlarınıza da size de sağlık versin, görürsünüz Allah'ın izniyle, sormayın ben de kızıma baktıkça bir tuhaf oluyorum, koluma girip hadi anne çarşıya gidelim sana birşeyler ısmarlayayım diyor, aaaah diyorum büyüdü de annesine birşeyler ısmarlıyor, Allah herkesin evladını bağışlasın, bahtlarını güzel eylesin inşaallah
AmiiiiiiinBu sefer ben de koyacağım inşallahAllah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin, olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin
Rica ederim ne demek, Allah sağlık versin yeter ki, bir arkadaşımın 3 oğlu var, büyük 23, ortanca 20, küçük 10 yaşında, büyükle ortanca oğlan annelerini ortalarına bir alıyor çarşıda gezerken, maşallah Aslan gibi de delikanlılar kapılardan sığmıyorlar, arkadaşıma sırtın yere gelmez, kimse sana yan gözle bile bakamaz senin delikanlıları görünce diyorum, zevkten gülüyor, sizin oğlanlarda ortasına alacak sizi, gözünün ucuyla bakabilene aşk olsun :)))Şahane duygular bunlar teşekkür ederim mune sayende hayata biraz daha pozitif bakmaya başladım
Güzel dileklerin içinde çok çok çok amin
Teşekkür ederim....
Mune içine Kudretmi kaçtı kuzuuu deyinceAminnnn, cümlemizin inşaallah
Kuzuuuu banlanasın mı geldi senin
Kudret kimMune içine Kudretmi kaçtı kuzuuu deyince
Kocaman gülümseme bıraktınız yüzümde bunları yazarakRica ederim ne demek, Allah sağlık versin yeter ki, bir arkadaşımın 3 oğlu var, büyük 23, ortanca 20, küçük 10 yaşında, büyükle ortanca oğlan annelerini ortalarına bir alıyor çarşıda gezerken, maşallah Aslan gibi de delikanlılar kapılardan sığmıyorlar, arkadaşıma sırtın yere gelmez, kimse sana yan gözle bile bakamaz senin delikanlıları görünce diyorum, zevkten gülüyor, sizin oğlanlarda ortasına alacak sizi, gözünün ucuyla bakabilene aşk olsun :)))
Senin gülüüm deyişin yüzünden hiç tanımadığım kadına istek attım zatenKudret kimbenim repliğimi hangi dizi oyuncusu kaptı, kuzu benim lafımdır, kuzuuu kuşuuum gülüüüm hayatım bunların kullanım hakkı bende fikir ve sanat eserleri deyip dava açarım o kudret kimse artık
Senin gülüüm deyişin yüzünden hiç tanımadığım kadına istek attım zatendur deme gülüm diye sonra her sakallıyı dedem sanıyorum
Kudret Avlu dizisinin cezaevi ağalarından biri komik ama psikopatın teki huyu benzemesin sana
O kesiyorda seninki tam kıyım
Gülüm çocukluğumda beni ellerinle besleyen bir akrabamızdan kalma alışkanlık, gülüm diye severdi beni hep, çok severdim o tatlı dilini.
Aboooo dizilerle aram yok bilmiyorum bu diziyi ama amin amin huyu benzemesin kuzuuu kuzuuu diye diye adam kesen cinstengerçi ben de banlıyorum benziyoruz galiba
MaşallahValla benimde 4 yaşında bir oğluşum var ellerinizden öper teyzeleri... Adam bana ergenlik taslıyo iyi mi? Bana bak ulen dedim seni ben doğurdum.. İki gün sonra elin kızı gelir.. O tuz ister senin totonn buzzz der:) Anne tomik misin sen diyip benimle dalga geçiyor :) valla ben oğlumu işliyorum şimdiden.. Tertipli düzenli olsun diye.. Eğer babasına çektiyse yandı gelincağazımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?