- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
Ben kör değilim sizin gibi takım tutar gibi parti de tutmuyorum :) Araştırıyorum, sorguluyorum, öğreniyorum. Aksi takdirde koyundan bir farkım olmaz değil mi? :) Sizede tavsiye ederimbende cok üzülüyorum adiniza
bukadar kör nasil olabilir insan
Ahahahahahaha yalnız bu Erdoğanla dalga geçen Muharrem İncehaydin beraberce gülelim
Tekrar yenilgiye uğramamak içinkılıçdaroğlu niye aday olmadi soruyorum
cevabini cok merak ediyorum kim soyleyecek
PekiLütfen kıraathaneyi değersizleştirmeyinizkek, çay ve tatar böreği sadece
Çok güzeller :) ben limon ekmeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim internette araştırabilirsiniz sandığımız kadar zor değil :)
Çünkü mevzu ülke olduğu zaman CHP'de kimin aday olduğunun tartışması mühim değil. Demokrasi bunu gerektirir. İnce'nin parti başkanı olmasına da gerek yok. Kimse kimseden üstün değil. Herkes aday olabilir, kapişşşş?kılıçdaroğlu niye aday olmadi soruyorum
cevabini cok merak ediyorum kim soyleyecek
Çay kek yeter demiyor ,İnce sulandırıyor ,makaraya alıyor diyor .Hee menüyü fazla bulmuş çay kek yeter diyor.. Bu daha komik oldu
iste camura yattin koyun deyipteBen kör değilim sizin gibi takım tutar gibi parti de tutmuyorum :) Araştırıyorum, sorguluyorum, öğreniyorum. Aksi takdirde koyundan bir farkım olmaz değil mi? :) Sizede tavsiye ederim
Abla sana da kızamıyorum. Eğitim seviyen ve çevrenden duydukların sana bunları düşündürüyor. Yoksa senin kendine ait bir fikrin yok bu konuda.iste camura yattin koyun deyipte
Kendimi kurtarmak RTE yi aklamak için her şeyi söylerim diyorsunuz yani.. tanımam ata dede büyük küçük..ustume almiyorum ben demedim dedirtene bak
Ben hiçbirini anlamadım bahçeli ne diyor anlamadım. Sizler sayesinde anlıyorumÇay kek yeter demiyor ,İnce sulandırıyor ,makaraya alıyor diyor .
2 şey komik ama yalan yok,18 yaşındaki birinin sütlacı yememiş olma ihtimali
Ve de sütlaç mı İnce mi diye seçenek olsa sütlacı sever sözü
iyi kiviriyorsun he iyi eylendim alkista tutuyorumÇünkü mevzu ülke olduğu zaman CHP'de kimin aday olduğunun tartışması mühim değil. Demokrasi bunu gerektirir. İnce'nin parti başkanı olmasına da gerek yok. Kimse kimseden üstün değil. Herkes aday olabilir, kapişşşş?
150 m2 bahçem var,millet terasta sebze yetiştiriyor ,ben bahçeye birşey ekmeye üşeniyorum.Ben de düşünüyorum limon fidesi almayı, evim müstakil değil apartman dairesi, üst kattayım, tek alanım terasım, açıkçası bu sene ilk defa başladım terasta birşeyler yetiştirmeye, baştan ikilemde kaldım olur mu acaba diye ama fideleri aldığım ziraatteki beyefendi cesaretlendirdi, o da kendi terasında yetiştiriyormuş, sana vereceğim fideler saksı yetiştiriciliğine uygun olacak, yeterki gübrele ve sulamayı ihmal etme dedi, birer fide aldım, bilseydim 3'er 5'er alırdım ama Allah ömür vermişse seneye domates, biber, salatalık yanısıra patlıcan kabak gibi fidelerde alacağım, limon fidesi de istiyorum, ziraatçi terasta yetişir derse kaparım bir limon fidesi, terasımı küçük bir tarlaya dönüştürmeyi planlıyorum, köksüz taze nanelerim bile köklendi büyüdü, ki buzdolabından çıkarıp daldırmıştım toprağa, soğan dikmiştim denemelik o da oldu, her akşam hem sulayıp hem konuşuyorum hepsiyle, gören normal değil diyecek ama olsun, orkidemi konuşarak düzelttim :))) yaprak bile vermeye başladı, hem stres alıyor, hem keyifli, ondan galiba buradaki dingin sevgi pıtırcığı halim, gerçi tersim de kötüdürtopikte kavga çıkarsa aniden çatallı yabalı zebaniye dönüşebilirim :)))
Yetersiz bir cevapiyi kiviriyorsun he iyi eylendim alkista tutuyorum
bir beslik hakettin
ben destan yazsam ne olurAbla sana da kızamıyorum. Eğitim seviyen ve çevrenden duydukların sana bunları düşündürüyor. Yoksa senin kendine ait bir fikrin yok bu konuda.
http://www.ensonhaber.com/devlet-bahceli-gencler-ince-yerine-sutlaci-secer.htmlBen hiçbirini anlamadım bahçeli ne diyor anlamadım. Sizler sayesinde anlıyorum
Kesin öyledirben destan yazsam ne olur
anlamazsiniz
boyle guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?