Teşekkür ederimSen gel hep böyle bize düşünmeyle hayal kurmayla bile huzur ver vallaköy pazarı, kendi yetiştirdiğin sebze meyve oohh miisss güzel bahçenin bereketi bol olsun
Niye sütlaçta aday mı??? ne alaka yaa
O programın 10-15 dk sını izledim.. adam boşluğa bakarak bilinçsizce konuşuyor.Ben hiçbirini anlamadım bahçeli ne diyor anlamadım. Sizler sayesinde anlıyorum
Diyor ki Muharrem İnce işi sulandırıp değersizleştiriyor oralet vs. diye.Ben hiçbirini anlamadım bahçeli ne diyor anlamadım. Sizler sayesinde anlıyorum
Ben de az izledim ,neden aday olmuyorsunuz sorusuna verdiği cevap ta güzeldi.Önce Türkiye'nin çıkarı sonra ben ,partim dediO programın 10-15 dk sını izledim.. adam boşluğa bakarak bilinçsizce konuşuyor.
Konuşmanın ekseni seçilirse cumhur ittifakı recep kardeşimle kardeş kardeş ülke yöneteceğiz üzerine vs..
Ve konuşmayı nazlı yönlendiriyor.
İşin aslı bu adam bitmiş ama hala peşine takılan bir kitle var.. yazık ülkeme..
İstikbali bunlara kalmış..
Kibir.Yadırgamamak lazım...Tayyip Erdoğan bu ülkede bir sürü vasıfa sahip olduğu için aynı partiden başka biri cb adayı oldu diye sıkıntı var sanmaları normal... Ben de şunu merak ederim hep neden hep Erdoğan? Mesela neden? Akp nin içinde başka kimse yok muydu? Kimse ben aday olmak istiyorum diyebildi mi? Duydunuz mu? Hadi biri çıksaydı da akpden ben de aday olmak istiyorum deseydi de görseydik? Koskoca partide bir Erdoğan mı var? Bıraksın gitsin mesela... Bunların sevdası sadece erdoğan... Akp falan değil... Teyzenin biri Ahmet Davutoplunun başbakanlık yaptığı dönemde başbakan RTE sanıyordu... Sokak röportajı vardı... Sadece Erdoğan dan mı ibaret bu parti?
E senelerdir de CHP de Kılıçdaroğlu var.Hadi Erdoğan seçim kazandı hala partinin başında.Ya Kılıçdaroğlu 7 seçim kaybetti ama hala O seçildi.Yadırgamamak lazım...Tayyip Erdoğan bu ülkede bir sürü vasıfa sahip olduğu için aynı partiden başka biri cb adayı oldu diye sıkıntı var sanmaları normal... Ben de şunu merak ederim hep neden hep Erdoğan? Mesela neden? Akp nin içinde başka kimse yok muydu? Kimse ben aday olmak istiyorum diyebildi mi? Duydunuz mu? Hadi biri çıksaydı da akpden ben de aday olmak istiyorum deseydi de görseydik? Koskoca partide bir Erdoğan mı var? Bıraksın gitsin mesela... Bunların sevdası sadece erdoğan... Akp falan değil... Teyzenin biri Ahmet Davutoplunun başbakanlık yaptığı dönemde başbakan RTE sanıyordu... Sokak röportajı vardı... Sadece Erdoğan dan mı ibaret bu parti?
Ben de alamadım ki. Bana 3-5 mesaj yazdı ama hiçbiri "cevap" değildi. Öööylesine işte.Soruma cevap alamadım ben gideyim artık:)
Normal balkonlu evlerde bile yetiştiğini gördüm umarım bizim evlerde de yetişirBen de düşünüyorum limon fidesi almayı, evim müstakil değil apartman dairesi, üst kattayım, tek alanım terasım, açıkçası bu sene ilk defa başladım terasta birşeyler yetiştirmeye, baştan ikilemde kaldım olur mu acaba diye ama fideleri aldığım ziraatteki beyefendi cesaretlendirdi, o da kendi terasında yetiştiriyormuş, sana vereceğim fideler saksı yetiştiriciliğine uygun olacak, yeterki gübrele ve sulamayı ihmal etme dedi, birer fide aldım, bilseydim 3'er 5'er alırdım ama Allah ömür vermişse seneye domates, biber, salatalık yanısıra patlıcan kabak gibi fidelerde alacağım, limon fidesi de istiyorum, ziraatçi terasta yetişir derse kaparım bir limon fidesi, terasımı küçük bir tarlaya dönüştürmeyi planlıyorum, köksüz taze nanelerim bile köklendi büyüdü, ki buzdolabından çıkarıp daldırmıştım toprağa, soğan dikmiştim denemelik o da oldu, her akşam hem sulayıp hem konuşuyorum hepsiyle, gören normal değil diyecek ama olsun, orkidemi konuşarak düzelttim :))) yaprak bile vermeye başladı, hem stres alıyor, hem keyifli, ondan galiba buradaki dingin sevgi pıtırcığı halim, gerçi tersim de kötüdürtopikte kavga çıkarsa aniden çatallı yabalı zebaniye dönüşebilirim :)))
:))))150 m2 bahçem var,millet terasta sebze yetiştiriyor ,ben bahçeye birşey ekmeye üşeniyorum.Sulama parasıyla aynıya gelir ,ne gerek var diye düşünüyorum.Geçen sene ağaçların kenarlarına ,sulama bahanesiyle onar da sulanır diye domates,salatalık,lahana ektim ,çocuklar duvardan atlayıp ağaçlara diye zarar verdi,ben de vazgeçtim Böyle yazınca iyice tembel hissettim kendimi.
Okudum gençler sütlaç ile İnce arasında neden seçim yapıyor niye koyuyoruz birini bir yere diğerini bir yere... Ya ikisi de cumhurbaşkanı adayı yada ikisi de tatlı. Valla anlamadım..
Verdiğim linki oku
Daha karpuz kesecektikSoruma cevap alamadım ben gideyim artık:)
Yarası olan gocunur demiş atalarımız :) Sevgiler hanımefendiiste camura yattin koyun deyipte
Aaa o zaman kesin alırım ben de, limonlarımızı çeker nispet yaparız buradakilereNormal balkonlu evlerde bile yetiştiğini gördüm umarım bizim evlerde de yetişirTerapi gibi geliyor
Ben de alamadım ki. Bana 3-5 mesaj yazdı ama hiçbiri "cevap" değildi. Öööylesine işte.
Cevap şu Söz konusu vatansa adayın kılıçdaroğlu olması mühim değilkılıçdaroğlu niye aday olmadi soruyorum
cevabini cok merak ediyorum kim soyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?