24 kg gitti 15 kg daha var :( hadi bi destek atın:)

Elos0_0

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
17
17
8
33
Merhabalar güzel hanımlar 1.61 boyum ve 80 kilo ile hamile kaldım 98 ile doğum yaptım emzirme spor diyet ödem derken 74 e düştüm ama hala kilo vermem gerek ilk hedef 64 kg benim için birlikte WhatsApp grubu kuralım gün içinde birbirimizi destekleyelim motive edelim. Ben tek başıma bu açlık dürtüsü ile baş edemiyorum artık. Belki birbirimizi gazlarız da hemencecik gider kilolar :)

Merhaba arkadaşım
bende 65 dm 82.5 olmuşum
15 gün önce diyetisyene gitmeye başladım.
dün kontrole gittim.2400 yagdan vermişim ,4000 kg ödem atmışım.
nasıl oldu anlamadım 77 çıktım .
Birşey anlamadım doğrusu.
İlk hedegfm 70 sonra 60.
destek olalım birbirimize

MasAllah baya ödem varmış snrm tebrikler sağlıkla ideal kilona ulasirsn insAllah

Sağlıkla ideal kilona ulaşırsn insAllah cnm whatsao grubu kurmak yasak bildgm kadaryla bu platformda diyet grupları var katilmak istersen ama herkes birbirine destek oluyor

Hergun 1 saat yürüyorum.
20 dk parkta olan aletlerle spor yapiyorum
Çok dikkat ediyorum ama ,15 günde 2400 yağ nasıl sence birde ben 4 kg odemden birsey anlamadim
Yeni basladysan basta odemden gitmesi cok normal cnm dikkatte etmissin ne güzel devami grlir insAllah

15 günde 2400 yağ çok iyi bence inşallah böyle devam edersin canım darısı da başıma

Sağlıkla ideal kilona ulaşırsn insAllah cnm whatsao grubu kurmak yasak bildgm kadaryla bu platformda diyet grupları var katilmak istersen ama herkes birbirine destek oluyor
İnşallah canım yasak olduğunu bilmiyorum yeni üye oldum aslında grup kuralım birlikte diye üye oldum burdan destek olalım o zaman da burasının takibi zor ya

İnşallah canım ☺ yasak olduğunu bilmiyorum yeni üye oldum aslında grup kuralım birlikte diye üye oldum burdan destek olalım o zaman da burasının takibi zor ya
Alışkanlık olursa unutmuyor insan bildirimini açarsan biri yazınca bildirim geliyo telefona

Sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Amin inşallah kuzum

Boy 1.72
Kilo aldığım bir dönemde 72 ile hamile kaldım şu an sanırım 81 kiloyum. Hayatımda ilk kez 70leri görmüşken hamile kaldım ve 80leri gördüm daha doğuma 3,5 ay var her şeyi yiyorum sadece geç yememeye dikkat etmem gerek artık
85-86 ile doğuma girsem tahminen, ilk hedefim 80 sonra 75-70-65 olacak ve 65de durmak istiyorum çünkü 50lere düştüğümde aşırı zayıf oluyorum :)
İnşallah çok daha fazla kilo almadan biter gebeliğim ve umarım sağlıklı bir şekilde güzelce kilolardan kurtulurum

Hadi insAllah en az kiloyla biter hamileligin evladına kavuşursun emzirme döneminde dikkat etsen hızlı verirsin bende zaten canım istedikten sonra olur

Hadi insAllah en az kiloyla biter hamileligin evladına kavuşursun emzirme döneminde dikkat etsen hızlı verirsin bende zaten canım istedikten sonra olur
Ay valla kuzum boğazıma çok düşkünüm kendimi bildim bileli yiyip yiyip kilo almayan biriydim meğer kan değerlerim ve vitaminlerim düşük müş tsh yüksekmiş o yüzden kilo alamıyormuşum ama ben gayet memnundum
NNeyse kan ilaçları vitaminleri filan kullanınca tabi yediğim yaramaya başladı sonra hoop bi öğrendim hamişim
Ay aman çok şükür evlat için kiloya da dayanılıyo, hareket edememeye de ağırlaşmaya da her şeye katlanılıyo.
Bi okudum da önceki mesajımı, 20kilo vermem gerekicek

Tsh yüksekliği kilo almanami engelmiş kez duydum düşük ya da yüksek değerler kilo vermeye engel de almaya engel olduğunu ilk duydum sağlık olsun canım verirsin biraz zor olsa da azmedersen frenlersin kendini

Ay yanlış yazdım düşüktü değerim sonra yükseldi :)))
Yaparız zayıflarız çünkü biz güçlü kadınlarızzz
Tsh yüksekliği kilo almanami engelmiş kez duydum düşük ya da yüksek değerler kilo vermeye engel de almaya engel olduğunu ilk duydum sağlık olsun canım verirsin biraz zor olsa da azmedersen frenlersin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…