- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Hmm tamam şimdi olduAy yanlış yazdım düşüktü değerim sonra yükseldi :)))
Yaparız zayıflarız çünkü biz güçlü kadınlarızzz
umarım tatlım ya ben pes etmek üzereyim sanırım bugün tartilinca motivasyon yerlere serildiazim lazim pes etmemek lazim bana.
yıllardir üstümde duran 30 kg fazlasi..
sürekli bay bay diyip yinede alip duranlardanim.
çok uğraşiyorum baya..;
umarim bende kilo verebilirim.
Ne kadar güzel vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın ne yapmıştın daha önce kilo vermek içinSelam kızlar bende 1sene önce 86dan 60a indim. Bayadır boşladım 62kg olmuşum bu sefer hedefim 50kg boyum 155cm
Valla ne bulduysam onu yedim ekmek pirinç makarna ağzıma sürmedim erken kalkarsam 3 geç kalkarsam 2öğün beslendim. 2bucuk litreyi suyu mutlaka içtim. Akşam 5ten sonra çiğneyerek yenecek hiç bir şey yemedim. Yürüyebilirsem yürüdüm yürüyemezsem spor hareketleri bulup yaptım internetten. Ağlayarak uyuduğumu bilirim açlıktan. Ama istediğim kıyafetleri giyebilmek daha cazip geldi şimdi 50kg olmak istiyorum ama bir türlü toparlanamıyorumNe kadar güzel vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın ne yapmıştın daha önce kilo vermek için
İşte bu azim lazım da ben bu motivasyona ulaşamıyorum bı türlüValla ne bulduysam onu yedim ekmek pirinç makarna ağzıma sürmedim erken kalkarsam 3 geç kalkarsam 2öğün beslendim. 2bucuk litreyi suyu mutlaka içtim. Akşam 5ten sonra çiğneyerek yenecek hiç bir şey yemedim. Yürüyebilirsem yürüdüm yürüyemezsem spor hareketleri bulup yaptım internetten. Ağlayarak uyuduğumu bilirim açlıktan. Ama istediğim kıyafetleri giyebilmek daha cazip geldi şimdi 50kg olmak istiyorum ama bir türlü toparlanamıyorum
Şöyle düşşnnüyorum hep herkes en güzellerini giyerken ben neden sadece bedenim olanı giyeyim ki. Bi de hep şu kiloya indiğimde şunu yiyeceğim diyorum oda çok faydalı oluyor. Ama 2gündür bende eksi göremeyince bugün biraz dağıldım ama sil baştan yarın sabah 50yi görene kadar pes etmiycem arkamdan nasıl yiyor bak yerine çok güzel kilo bermiş dedirticem. Sende kendine belli hedefler koyİşte bu azim lazım da ben bu motivasyona ulaşamıyorum bı türlü
Aslında hedefim var Eylül de tatildeyiz eski moyo/bikinilerimi giyebilmek istiyorum ben zaten bu kilolara nasıl geldiğimi anlamıyorum minnacık bı insandımŞöyle düşşnnüyorum hep herkes en güzellerini giyerken ben neden sadece bedenim olanı giyeyim ki. Bi de hep şu kiloya indiğimde şunu yiyeceğim diyorum oda çok faydalı oluyor. Ama 2gündür bende eksi göremeyince bugün biraz dağıldım ama sil baştan yarın sabah 50yi görene kadar pes etmiycem arkamdan nasıl yiyor bak yerine çok güzel kilo bermiş dedirticem. Sende kendine belli hedefler koy
Yapabilirisin inan kendine o yemek istediklerin tadını bilmediğin şeyler değil kesinlikle. Geldiği gibi gider inan kendine haftada bir gün bir öğün o hafta canın en çok neyi istediyse onu ye mesela emin ol kıyafetler bol geldikçe inancın çoğalacak. En fazla 10gün sonra alışacaksın yememeyeAslında hedefim var Eylül de tatildeyiz eski moyo/bikinilerimi giyebilmek istiyorum ben zaten bu kilolara nasıl geldiğimi anlamıyorum minnacık bı insandım ☹ aslında motivasyonumu düşüren en önemli şey doğum sonrası kendimi çirkin hissetmem sanırım
Yapabilirisin inan kendine o yemek istediklerin tadını bilmediğin şeyler değil kesinlikle. Geldiği gibi gider inan kendine haftada bir gün bir öğün o hafta canın en çok neyi istediyse onu ye mesela emin ol kıyafetler bol geldikçe inancın çoğalacak. En fazla 10gün sonra alışacaksın yememeye
Ederim tabiki umarız ikimizde istediğimiz kiloya ulaşırız:)Umarım normalde istikrarlı bı insanım ama şuan duygusal olarak desteğe ihtiyacım var sanırım umarım burdan yazmaya devam edersin birlikte zayiflayalim
UmarımEderim tabiki umarız ikimizde istediğimiz kiloya ulaşırız:)
Pes etme cnm bende günlük tartilanlardanim sen pes etmezsen elbette dusecek o tartidaki rakamumarım tatlım ya ben pes etmek üzereyim sanırım bugün tartilinca motivasyon yerlere serildi
Etmicem bayramdan bu yana spora ara vermiştim yarın sabah yeniden başlıcam yoksa iyice psikolojim bozuluyorPes etme cnm bende günlük tartilanlardanim sen pes etmezsen elbette dusecek o tartidaki rakam
Spor çok iyi geliyor bana da daha fazla eksi getiriyor ama bu aralar yürüyüş dışında hareket yapasim gelmiyor niyeyse bol eksi getirsin insAllahEtmicem bayramdan bu yana spora ara vermiştim yarın sabah yeniden başlıcam yoksa iyice psikolojim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?