24 kg gitti 15 kg daha var :( hadi bi destek atın:)

Ay çıldırıcam bir haftadır tartilmiyordum bugün bakim dedim 76 olmuşum yeniden umarım tartı benimle dalga geçiyordur

azim lazim pes etmemek lazim bana.
yıllardir üstümde duran 30 kg fazlasi..
sürekli bay bay diyip yinede alip duranlardanim.
çok uğraşiyorum baya..;
umarim bende kilo verebilirim.

Ne kadar güzel vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın ne yapmıştın daha önce kilo vermek için
Valla ne bulduysam onu yedim ekmek pirinç makarna ağzıma sürmedim erken kalkarsam 3 geç kalkarsam 2öğün beslendim. 2bucuk litreyi suyu mutlaka içtim. Akşam 5ten sonra çiğneyerek yenecek hiç bir şey yemedim. Yürüyebilirsem yürüdüm yürüyemezsem spor hareketleri bulup yaptım internetten. Ağlayarak uyuduğumu bilirim açlıktan. Ama istediğim kıyafetleri giyebilmek daha cazip geldi şimdi 50kg olmak istiyorum ama bir türlü toparlanamıyorum

İşte bu azim lazım da ben bu motivasyona ulaşamıyorum bı türlü

İşte bu azim lazım da ben bu motivasyona ulaşamıyorum bı türlü
Şöyle düşşnnüyorum hep herkes en güzellerini giyerken ben neden sadece bedenim olanı giyeyim ki. Bi de hep şu kiloya indiğimde şunu yiyeceğim diyorum oda çok faydalı oluyor. Ama 2gündür bende eksi göremeyince bugün biraz dağıldım ama sil baştan yarın sabah 50yi görene kadar pes etmiycem arkamdan nasıl yiyor bak yerine çok güzel kilo bermiş dedirticem. Sende kendine belli hedefler koy

Aslında hedefim var Eylül de tatildeyiz eski moyo/bikinilerimi giyebilmek istiyorum ben zaten bu kilolara nasıl geldiğimi anlamıyorum minnacık bı insandım aslında motivasyonumu düşüren en önemli şey doğum sonrası kendimi çirkin hissetmem sanırım

Yapabilirisin inan kendine o yemek istediklerin tadını bilmediğin şeyler değil kesinlikle. Geldiği gibi gider inan kendine haftada bir gün bir öğün o hafta canın en çok neyi istediyse onu ye mesela emin ol kıyafetler bol geldikçe inancın çoğalacak. En fazla 10gün sonra alışacaksın yememeye

Umarım normalde istikrarlı bı insanım ama şuan duygusal olarak desteğe ihtiyacım var sanırım umarım burdan yazmaya devam edersin birlikte zayiflayalim

Etmicem bayramdan bu yana spora ara vermiştim yarın sabah yeniden başlıcam yoksa iyice psikolojim bozuluyor
Spor çok iyi geliyor bana da daha fazla eksi getiriyor ama bu aralar yürüyüş dışında hareket yapasim gelmiyor niyeyse bol eksi getirsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…