• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 mayıs 2023 te transfer olanlar

Amin canım amin.Sizce ikiz olma ihtimali var mı acaba bana değer normal geldi ama bilemedim insan hevesleniyor tek gibi geldi bana ☺️🐣
Valla hiç bilmiyorum canım benimde ilk transferim olunca pek tecrübem yok bende mesela çirt embriyo transferi oldum 8.gün 85.16 çıktı ama hiç emin olamıyorum banada tek gibi geliyo doktoruma belli olmaz ultrason da belli olur dedi

Merhaba bende 27 mayısta transfer oldum çift embriyo 4aa 4aa 6 Haziran test tarihim benimde transferden beri kasık ağrım var adet olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda🐣
Ben de 27 mayısta tek embriyo transferi oldum 4. Gün embriyosuydu. Dün yaptım test negatif çıktı ama umudumu kaybetmek istemiyorum. 9 Haziran kan verme günüm. Bekleyeceğim bakalım

4.gün embriyosu transferinin 8.günü bugün kızlar sabah test yaptım 6.gün çok silik çıkmıştı biraz koyulaşmayı var gibi görmüştüm
Benim de 4. Gün embriyosu transferim oldu 27 mayısta. Dün test negatif çıktı ama tekrarlayacağım :) umudumu kaybetmek istemiyorum

Back
X