- 20 Temmuz 2024
- 252
- 124
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Her şey normalmiş. Estrofem verdi günde 3 kez içeceğim. 5 temmuzda kontrole gidicem. 12-14 temmuz gibi de transfer olacak hayırlısıyla
Canısı bugün dimi kontrolün? Çıkınca yaz mutlaka.Çok şükür canım hayırlısıyla inşallah
Canısı bugün dimi kontrolün? Çıkınca yaz mutlaka.
Cumartesi benim de kontrolüm. Rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor ki? Günde kaç kez estrofem içiyorsun?Evet cnm gittim bir umut salı günü transfer olurum diye. Maalesef 6.5 olmuş kalınlık estrofeme devam et salı kontrole gel dedi doktor. Beklemeye devamm
Senin kontrolün ne zamandı
Hayırlı olsun canımm. Adet söktürücü vermişti sana diye hatırlıyorum doktor?Selamlar benim transfer ertelendi bu adetimde çok az oldu kanamam rahim içi tam sökülmemiş. O yüzden ertelendi.
Ağustosta gideceğim doktora
Evet anlayamadığımız Bi şekilde yoğunluk az oldu ağrım sancim da yok denecek kadar az oldu. Normalde benim çok şiddetli geçer adetim aşırı yoğun kanamalı bel kasik agrisi çok şiddetli olurduHayırlı olsun canımm. Adet söktürücü vermişti sana diye hatırlıyorum doktor?
Anladım canım, hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda olsunEvet anlayamadığımız Bi şekilde yoğunluk az oldu ağrım sancim da yok denecek kadar az oldu. Normalde benim çok şiddetli geçer adetim aşırı yoğun kanamalı bel kasik agrisi çok şiddetli olurdu
Neyse kan tahlili yapti progestrona bakti . sali günü tekrar gel tekrar ultrasonla bakalım dedi en son
Hiç umudum yok rahim duvarım kalın hiç adet olmamışsın gibi sanki dedi ultrasonla bakarken
Cumartesi benim de kontrolüm. Rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor ki? Günde kaç kez estrofem içiyorsun?
Evet anlayamadığımız Bi şekilde yoğunluk az oldu ağrım sancim da yok denecek kadar az oldu. Normalde benim çok şiddetli geçer adetim aşırı yoğun kanamalı bel kasik agrisi çok şiddetli olurdu
Neyse kan tahlili yapti progestrona bakti . sali günü tekrar gel tekrar ultrasonla bakalım dedi en son
Hiç umudum yok rahim duvarım kalın hiç adet olmamışsın gibi sanki dedi ultrasonla bakarken
Hayirlisi canimAnladım canım, hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda olsun
Gerçekten hakkımızda hayırlısı en sagliklisi neyse o olsun. Vardır Bi vakti zamanı bekliyoruzGeçmiş olsun cnm inşallah hızlıca çözülür problemin ağustosta sorunsuz olursun. Belki benimde iptal olabilir salı belli olcak sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de 6,5 çıktı. Estrofem’e devam edeceğim. Salı tekrar kontrole çağırdı.8 ve üzeri gerekiyor cnm. Benimki 6.5
5gün boyunca 2 defa. Sonrasında 3 defa içtim
Benim de 6,5 çıktı. Estrofem’e devam edeceğim. Salı tekrar kontrole çağırdı.
İnşallahİkimizinde kontrol aynı gün cnm inşallah 8i geçerizzzz
İnşallahbana 7 üstü istiyoruz demişti
Ertelenmez umarım. Yarın kaçta randevun? Benim 2’de.Hadi ya bana da 8 üstü başarı şansımız olur dedi ama 7.5 fln olursa erteler mi bilmem
Ertelenmez umarım. Yarın kaçta randevun? Benim 2’de.
Yok yok kötü düşünmeyelimİnşallah canım. Sürekli kendimi en kötüye hazırlama huyum var olumlu düşünsemde elimde değill. Benimde 1.30 da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?