24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Evet cnm gittim bir umut salı günü transfer olurum diye. Maalesef 6.5 olmuş kalınlık estrofeme devam et salı kontrole gel dedi doktor. Beklemeye devamm
Senin kontrolün ne zamandı
Cumartesi benim de kontrolüm. Rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor ki? Günde kaç kez estrofem içiyorsun?

Selamlar benim transfer ertelendi bu adetimde çok az oldu kanamam rahim içi tam sökülmemiş. O yüzden ertelendi.
Ağustosta gideceğim doktora

Hayırlı olsun canımm. Adet söktürücü vermişti sana diye hatırlıyorum doktor?
Evet anlayamadığımız Bi şekilde yoğunluk az oldu ağrım sancim da yok denecek kadar az oldu. Normalde benim çok şiddetli geçer adetim aşırı yoğun kanamalı bel kasik agrisi çok şiddetli olurdu
Neyse kan tahlili yapti progestrona bakti . sali günü tekrar gel tekrar ultrasonla bakalım dedi en son
Hiç umudum yok rahim duvarım kalın hiç adet olmamışsın gibi sanki dedi ultrasonla bakarken

Anladım canım, hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda olsun

Geçmiş olsun cnm inşallah hızlıca çözülür problemin ağustosta sorunsuz olursun. Belki benimde iptal olabilir salı belli olcak sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…