24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Boşver herkesin süreci farklı, senin için uygun olan bu yöntem demek ki. Ben normalde de geç adet oluyorum şimdi estrofem de iyice geciktirecekti belki o yüzden de vermiş olabilir. Çünkü adet düzeni bozuluyor estrofemden sonra, progesteron ile düzene girmesini sağlayacağız dedi. İlk adetinle de tekrar transfer hazırlığına başlarız dedi.

Aynen canım doğru diyorsun estoferm etkisi yüzünden vermişlerdir. Kafamı anca toparladım bende daha sağlıklı düşünebiliyorum şuanda. Şimdi adeti bekleyip yeni döngüye başlamak için güç toplayalım. Kafamızı dağıtalım

Kızlarrrrr ne durumdasınız? Hangi aşamalardasınız?? Sessiz kaldık bir süredir

Valla hiç girmedim Bayadır uzak kalayım dedim. Dün regl başlangıcı aradım bugün 1 ağustosta randevum var. İlaçsız takip edecekler bu ayda bakalım rahim durumu nasıl olacak. Ama geçen aydan sonra çok beklentili olunca yıkıldığımı gördüm ve akışına bırakmayı deneyeceğim bakalım

Sen nasılsın cnmm

Yaa bizim her şey aynı ilerliyor farkında mısın ben de dün kahverengi lekelenme yaşadım, bugün de kanamaya döndü gibi. Progesteron kullan demişti doktor 10 gün. Normalde ilaç bittikten 7-10 gün içinde adet olunuyormuş ama benim 9. Gün başladı lekelenme. Anlamadım. Tam kanama başlayınca haber vereceğim doktora muhtemelen kontrole çağıracak ertesi günü.

Anaaa hakikaten yaa nasıl da aynı bensin ayy inşallah sevincimizi de birlikte yaşarız kaderdaşımm

Benim ilaç 6 günlük tarlusaldı bittikten sonra 3.gün başladı lekelenme. Bugün daha sökülürüm yoğunlaşmadı ama aradım aldım raneevuyu. Sen aldın mı randevu hemşirenle bir görüş istersen. Ama bence normaldir için rahat olsun o kadar ilaç içtik gecikmesi şaşırtırdıı

Amin inşallah daha aktif kanama tam başlamadı. Başladığında haber verin demişti. Biraz daha bekleyeyim haber vermek için. Ama kasıklarım ağrıyor yani adet sancısı gibi. Sökelecek bence

Amin inşallah daha aktif kanama tam başlamadı. Başladığında haber verin demişti. Biraz daha bekleyeyim haber vermek için. Ama kasıklarım ağrıyor yani adet sancısı gibi. Sökelecek bence

Evet bende aynıyım şuan heyecan yapıp söyledim pazartesiye kalmasın randevu cumartesi gideyim diye ama çağırmadı. İlaçsız takip yapacağız 1 ağustosta gel dedi

Evet bende aynıyım şuan heyecan yapıp söyledim pazartesiye kalmasın randevu cumartesi gideyim diye ama çağırmadı. İlaçsız takip yapacağız 1 ağustosta gel dedi
Farklı bir yöntem deneyecekler bu sefer demek ki. Doğal siklus dedileri şey heralde. Normal yumurtlama zamanına kadar bekliyorlar. Benim aktif kanamam hala başlamadı .

Farklı bir yöntem deneyecekler bu sefer demek ki. Doğal siklus dedileri şey heralde. Normal yumurtlama zamanına kadar bekliyorlar. Benim aktif kanamam hala başlamadı .

Evet seninki doğal mı olcak ilaçlı mı yapacaklar tekrardan? Benimde tam sökülmedi devamlı oturuyorum iş yerinde iyice yavaşladı kan akışım çıkınca biraz yürüyeceğim iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…