- 15 Kasım 2023
- 336
- 183
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Aaa hatırladım, özelden konuşmuştuk. Teşekkür ederimbarbiebabe topiğini yeni gördüm canım sürecin hayırlı olsun umarım başarıyla sonuç alırsın. İnan gönderiyi görünce sana sarılmak istedim. Nedir son durumun?
Hadi inşallah sen bari kavuşursun. Beni hiç sorma, çok acı bir şekilde bir kayıp yaşadım annemi kaybettimAaa hatırladım, özelden konuşmuştuk. Teşekkür ederimtüp bebek tedavisine başladım tedavi iğneler bitti yumurtalar toplandı, embriyolar donduruldu. 2 ay rahim dinlendirme yaptık. Yarın kontrolüm var transfer günüm belli olacak. Muhtemelen 15 temmuzda transfer olacağım, henüz net değil. İlk transfer olacağı için heyecanlıyım sen neler yaptın bu süreçte? Nasılsın?
Başın sağ olsun canım. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.Hadi inşallah sen bari kavuşursun. Beni hiç sorma, çok acı bir şekilde bir kayıp yaşadım annemi kaybettim3 ay oldu hayat durdu benim için. Yeni yeni toparlıyorum eğer kaldırabilecek durumda olursam artık bizde tüp bebeğe geçeceğiz bizim de 17 ay oldu çünkü ve bu bebeğin gelmesine çok ihtiyacım var. Gerçekten bu süreç çok yıpratıcı geçiyor mu?
Anladım canım umarım yakın zamanda güzel haberler alırız.Başın sağ olsun canım. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.
Süreç yıpratıcı değil şimdilik. Çünkü ilk denememiz. İlaçlar hormonlar aşırı bi duygusallık yükledi bana. Ve kilo aldırdı. Bunlar tabi beni strese sokan şeyler. Ama geçer kilo verilir yeter ki güzel haberi alalım diyorum.
İğneleri 10 gün kullandım günde bir kez. Sonra yumurtalar toplandı. Toplamadan sonra kimi hiç ağrı yaşamıyor ama bende biraz şişlik oldu ağrı 2 gün sürdü geçti. Doktor 1 ay dinlenelim dedi. Ben tatil falan derken 2 ay dinlenelim dedim. O yüzden uzun sürdü süreç normalde daha kısa sürüyor.
UmarımAnladım canım umarım yakın zamanda güzel haberler alırız.
Naptın canım, gittin mi randevuya?İnşallah canım. Sürekli kendimi en kötüye hazırlama huyum var olumlu düşünsemde elimde değill. Benimde 1.30 da.
Naptın canım, gittin mi randevuya?
Gittim canım maalesef 6ya düşmüş rahim kalınlığı ertelendi birdahaki ay doğal siklus denenecek ilaçsız. Tarlusal verdi 6 gün adet sökülecek randevu alacağım. Çok üzgünüm
Sen gittin mi?
Benim de ertelendi… 7 nin biraz üstündeymiş rahim kalınlığı. Acele edip riske atmaya gerek yok, bu ayı pas geçelim dedi. Beklemiyordum böyle bir şeyi. LH ve progesteron tahlili istedi ona göre söktürücü yazacak. Tahlili verdim altıda çıkacak sonuç. Bu ayı pas geçelim demek nerden baksan en az 1,5 ay
Off valla benim de moralim bozuldu. Resmen transfer tarihime göre, sonuç öğreneceğim tarihe göre bile planlar yapmıştım.. Vardır bir hayır diyorum. Ne diyelim, sağlık olsunŞuan beni tek anlayan sensin. Aynı günde aynı duyguları yaşadığımız için çok üzgünüm. Çok zor günler geçirdim aile açısından strese bağlıyorum ya da onu bahane ediyorum ama bilemiyorumda. Bana tahlil vs yapmadan verdi neyden ne kdr eminler bilmiyorum ama sanırım geçenkinden düşük olduğu için. Çok sert düştüm bu sefer iştende izin aldım pazartesi gününe kadar
Off valla benim de moralim bozuldu. Resmen transfer tarihime göre, sonuç öğreneceğim tarihe göre bile planlar yapmıştım.. Vardır bir hayır diyorum. Ne diyelim, sağlık olsun
Aynen öyle. Bakalım bugünkü tahlillerin sonucu ne çıkacak.Sorma canım elim takvimde devamlı yok transfer tarihi yok sonucu ne zmn çıkar hesaplamaları hep boşuna oldu. Sağlık olsun dediğin gibi yapacak bişey yok
Aynen öyle. Bakalım bugünkü tahlillerin sonucu ne çıkacak.
Estrofem rahim kalınlaştırıcı değil mi? Onu içmeye devam edersen nasıl adet olacaksın? Bilemiyorum doktor iyi bilir tabi. Bana estrofem kullanmaya devam et gibi bir şey söylemedi.Sonuç ne çıkarsa verecek söktürücü. Ben tahlil fln yapacak mısınız diye sordum şuan için gerekli değil dediler. Direk tarlusala yarın başla sbaah akşam 2 defa.6 gün boyunca estrofermle birlikte kullan günde 3 oda. Tarlusal bitince estrofem de bitir. Sonra adet olunca gel dediler
Estrofem rahim kalınlaştırıcı değil mi? Onu içmeye devam edersen nasıl adet olacaksın? Bilemiyorum doktor iyi bilir tabi. Bana estrofem kullanmaya devam et gibi bir şey söylemedi.
Sonuç çıkmış.
Lh 12,62
Progesteron 0,17
Doktorun cevabını bekliyorum.
Yok ben evdeyim. Sonuçları mail attılar. Hoca ilacı yazıp wp’tan gönderdi.Aynısını sordum östrojeni hemen kesemeyiz dedi. Valla zorla alıyorum bazen laf ağızlarından.
Hastanede mi bekliyordun sen canım. 6da çıkacak deyince döndün sandım. Progesteron Normal sanırım. Lh biraz yüksek İnternetten baktığım referans aralığına göre. Fakat biz o kdr ilaç alıyoruz en iyi doktor yorumlar tabiki
Progestan ilaç verdi ağızdan sabah akşam. 10 gün kullanacağım. Esterofemi bırakın dedi.
Yok ben evdeyim. Sonuçları mail attılar. Hoca ilacı yazıp wp’tan gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?