Erkek işte
Her daim ev derli toplu olmalı, senin üzerin de aynen öyle, misler gibi kokmalısın, her daim güleryüzlü olmalısın ve dediğiniz gibi her daim hazır ve nazır. Elimizden geleni yapıyoruz kendimizi salmıyoruz ama herzaman da aynı olmuyor ki.
Ev işleri bir kenara çocuk bile başlıbaşına çok yoruyor insanı.
Bazen yorgunum demeye bile korkuyorum. Arkasından ''ne yaptın ki bütün gün evde'' cevabı geliyor.
Birgün evde hiçbir şey yapmadım. Salonu, yatak odasını, mutfağı darmadağın bıraktım. Yemek yapmadım Üzerimde de sabahtan çıkarmadığım pijamalarım
Eşim geldi. ''ne yaptın sen bugün'' dedi. ''hergün yaptıklarımı bugün yapmadım'' dedim.
bence eşi gayette normal şeyler istiyor.. sex tarafnı abartıyorr olabilir ama çok seviyodur sürekli aşk yaşamak istiyordur ama kaıdn evde suratsız çirkin memeltsiz dolaşırsa adamda ister. ama gelse iki öpse gülse ya ben kocam her an aşk istese hazır olurum ya günde 5 kere yapcak halı yok çeşmemi bu.. ama kadın olun biraz derim nefret ederim bir kaıdn olarak diyorm ne ilgiden hoşlanır nede ilgisizlikten anlayamıyorum..
selamlar efendim
ben beş yıllık evliyim arkadaşlar.5 yılımız doldu 2 yaşında oğlum var.evliliğim genel anlamıyla iyi çok şükür.bir de eşimin kaprisleri olmasa.
evde sürekli aşk modunda cıvıl cıvıl olalım istiyor,yani durup dururken öpüp koklayayım.sürekli neşeli olayım,her daim yüzüm güleç olacak,böyle kıpır kıpır olayım istiyor.tabi seksi kıyafetler ve her istediği anda ateşli şekilde sevişecek bir eş.
belki diyeceksiniz ki (özellikle bekarlardan bu söylemlerin geleceğini düşünüyorum)e ne güzel işte sen de öyle ol.ben de istemez miyim öyle olmak.ama 2 yaşında bir çocuk düşünün ki benim ki çok şımarık.bütün gün onun peşinde deli danalar gibiyim zaten.ne kendime ne eşime zaman kalmıyor.
e bunu eşine anlat diyeceksiniz ama erkekleri bilirsiniz hemen dırdırcıya çıkar adın.tek lafım "oof yoruldum" olsa eşim diyeceği ilk kelime "bir günde şikayetlenme ya".bunu yarı şaka yarı ciddi söyler güya.en ufak bir of demeye hakkım yoktur benim.
bir de kendi vardiyalı çalışıyor ama öyle ağır değil en hafifinden.1 gün çalışır 3 gün evde.e ben çocukla 7.30 da kalkıp yoğun bir güne başlarken o 12 de kalkıp hazır kahvaltıya konar.ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.
sonra da kötü eş oluyorum.sebeplay sadece çocuğa bakmak,yemek ve temizlik değilmiş.olay 24 saat güleryüzlü ve ateşli olacakmışım.ooof ya ne zor valla evlilik süperwomen olmak gerekiyor.napcam ben ya?
bir de bunları yapamayınca "sevmiyorsun beni sevmiyorsun" deyip duruyor.
Evlilik bir cesit ortakliktir.
Esinden ask bekleyen erkek evde esine yardim edecek, bir isin ucundan tutacak.
Karisi cocukla ilgilenirken o da yemek yapacak mesela, esinin omuzundaki yükü hafifletmek icin
fedakar olacak.
Herkes ask istiyor, ama asktan önce saygi gelir, anlayis gelir.
Kadinlar erkekleri memnun etmek icin yaratilmadi ki, kadinda insan.
Daima gülemez ki bir insan, elbette yüzünü astigi zamanlar olacak.
Bunalacak, aglayacak, kavga edecek.
Victoria Secret´in melekleri gibi salinamayiz her daim,
onlar bir salinmaya milyon dolar alirken biz mutfak kapisindan
süzülen havalari aliyoruz.
Yani: Ne kadar fedakarlik o kadar ask.
Erkek dogdu diye bencil olmaya hakki yok kimsenin.
içimi aydınlattın ya al benden de o kadar
bencıllık yapıdoru bılemem ama hiç bir erkek karısı toz alırken oda misal yemek yapmaz.sanki erkekleri tanımıyrsonuz en azından evlıysenız kocanızdan bilmeniz gerekir.. çok nadirdin bu tarz erkekler .. deli divane aşık olur ama iş dedinmi hepsi bi dur bkalım der.
ben sadce bende by modelden varsanıyordumm. aahhahaha
benimkide senşnkin 10000katı öyle düşün srekli mıç mıç regl gunlerımde ustume gelme diyorum ama nerdee gelr gıdıklar kolumdan bacagımdan tutuar yere bırakımmı der döndürür atar koltuga tabi cinler hemen tepeme gelirr yeter böööööö diye bağırıyorum tamam artık uğraşmıcam senınle hanfendı der ohh derim vallah 1 sat sonra genee gel bakım sen buryaa ahahahaaynı evde yaşıyoruz Biz nişanlıyız ev yemek temizlik ama tmizlikği okdar basit sanıyolarki hergun temizlik paspas Süpürge Bulaşık odaları topla Yemek yap eşyaları katla ( çokk dağınıktır kendisi eşya arken) ohooo valha 3-5 saat gidiyorsa evden 4 satş iş 1 satınede yorgunulugum anca çıkıyo eve geliyo ben ölü tabi hemen canlanmaya çalışıyorum ama 12 olamdan uyuyyorum film izlemek istiyorum ebn oynaşalım felan filen aaa uykum var deymom uyyyorum
en güzelini yapmıssın ama yavas yavas yap hepsını sonra daha fazlasını ıstemesınkızlar ben düşündüm eşim o kadar da haksız gelmedi gözüme ya.ben de saldım kendimi.bir de o benim ilk hallerimi (çocuksuz)biliyor ya ki o zaman çok takdir ederdi.sürekli fönlüydüm,röfleliydim,çeşit çeşit giyinirdim.şimdi saçlarımı siyaha boyattım çünkü dip boyasına gidecek ne vaktim ne param var.ama şöyle bir karar aldım.saçımı kahve tonuna boyayacağım ve seneye yaza (kredi miktar düşecek) yeniden sarışın olacağım.
bugünde annemin gelmesini hemen fırsat bildim.bir duşa girdim.saçlarımı fönleyip ,tırnaklarıma mavi oje sürdüm.yarın geziye gideceğiz.kıyafetlerimi falan düşündüm.şöyle maviş maviş bir kombin yapayım.
ayda 2 defa kendim fön çeksem 1 kez de kuaföra gidip fön çektirsem en azında bu kadar bakımsız modundan çıkarım.
bizim komşular var 40 yaşındalar iki kadın.2 bina ötede oturuyorlar.bugün bir giyinip süslenmişler,fıkır fıkır geziyorlardı ben de balkonda saçlar tepeye toplanmış üstelik her yerden saçlar çıkmış.bana el salladılar utadım resmen kendimden onlar o yaşta genç kız gibiler ben de sanki 60 yaşındayım.açtım müziği bir güzel dans ettim önce içime gençlik doldu.sonra da yıkanıp süslendim çok iyi geldi.
herkezin nekadar farklı istekleri var kadınların istekleride asılında aynı değil ya her kadın başka türlü istiyor ama konu sahibi arkadaşım ya cok şanslısın her erkek sürekli öpmeyi vıcık vıcık olmayı sevmez aksine biz kadınlar cok severiz öyle olmayı sürekli öpmek isteriz koklamak isteriz bitürlü doymak bilemeyiz erkeklerde biz üstlerine sınarştıkca aksine kacarlar geri cekerler kendilerini ama eşinde tam tersi bu ne güzel ya ahhh keşke benimkide böyle olsa ben sevgiden aşktan tutkudan asla vazgecmem usanmam :):)
yaaaaa bende kocamdan istiyorum bunu hep ... 2 bebek var 2,5 ve 1,5 yasında akşama kadar onlarla koşturur dururum akşam surat bi karış eve gelir hasbam .... bende başlarım hadi kalk dans edelim oynayalım gezelim die .. demek ki 2 çocuk yetmiyo benm enerjimi bitirmeye :) 3, yümü yapsam acaba ..hahayy şaka bi tarafa bütün sıkıntıyı kosusturmayı çeken benm enerjisi olanda benm .....bence çocuk bahane kimi insanlar yaşam tarzı edinmiş monotonluğu sizde onlardan birisiniz ... biraz silkilenip 50 yaş üstü gibi deilde biraz daha çocuksu nazlı heycanlı olmanızda fayda varselamlar efendim
ben beş yıllık evliyim arkadaşlar.5 yılımız doldu 2 yaşında oğlum var.evliliğim genel anlamıyla iyi çok şükür.bir de eşimin kaprisleri olmasa.
evde sürekli aşk modunda cıvıl cıvıl olalım istiyor,yani durup dururken öpüp koklayayım.sürekli neşeli olayım,her daim yüzüm güleç olacak,böyle kıpır kıpır olayım istiyor.tabi seksi kıyafetler ve her istediği anda ateşli şekilde sevişecek bir eş.
belki diyeceksiniz ki (özellikle bekarlardan bu söylemlerin geleceğini düşünüyorum)e ne güzel işte sen de öyle ol.ben de istemez miyim öyle olmak.ama 2 yaşında bir çocuk düşünün ki benim ki çok şımarık.bütün gün onun peşinde deli danalar gibiyim zaten.ne kendime ne eşime zaman kalmıyor.
e bunu eşine anlat diyeceksiniz ama erkekleri bilirsiniz hemen dırdırcıya çıkar adın.tek lafım "oof yoruldum" olsa eşim diyeceği ilk kelime "bir günde şikayetlenme ya".bunu yarı şaka yarı ciddi söyler güya.en ufak bir of demeye hakkım yoktur benim.
bir de kendi vardiyalı çalışıyor ama öyle ağır değil en hafifinden.1 gün çalışır 3 gün evde.e ben çocukla 7.30 da kalkıp yoğun bir güne başlarken o 12 de kalkıp hazır kahvaltıya konar.ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.
sonra da kötü eş oluyorum.sebeplay sadece çocuğa bakmak,yemek ve temizlik değilmiş.olay 24 saat güleryüzlü ve ateşli olacakmışım.ooof ya ne zor valla evlilik süperwomen olmak gerekiyor.napcam ben ya?
bir de bunları yapamayınca "sevmiyorsun beni sevmiyorsun" deyip duruyor.
kızlar ben düşündüm eşim o kadar da haksız gelmedi gözüme ya.ben de saldım kendimi.bir de o benim ilk hallerimi (çocuksuz)biliyor ya ki o zaman çok takdir ederdi.sürekli fönlüydüm,röfleliydim,çeşit çeşit giyinirdim.şimdi saçlarımı siyaha boyattım çünkü dip boyasına gidecek ne vaktim ne param var.ama şöyle bir karar aldım.saçımı kahve tonuna boyayacağım ve seneye yaza (kredi miktar düşecek) yeniden sarışın olacağım.
bugünde annemin gelmesini hemen fırsat bildim.bir duşa girdim.saçlarımı fönleyip ,tırnaklarıma mavi oje sürdüm.yarın geziye gideceğiz.kıyafetlerimi falan düşündüm.şöyle maviş maviş bir kombin yapayım.
ayda 2 defa kendim fön çeksem 1 kez de kuaföra gidip fön çektirsem en azında bu kadar bakımsız modundan çıkarım.
bizim komşular var 40 yaşındalar iki kadın.2 bina ötede oturuyorlar.bugün bir giyinip süslenmişler,fıkır fıkır geziyorlardı ben de balkonda saçlar tepeye toplanmış üstelik her yerden saçlar çıkmış.bana el salladılar utadım resmen kendimden onlar o yaşta genç kız gibiler ben de sanki 60 yaşındayım.açtım müziği bir güzel dans ettim önce içime gençlik doldu.sonra da yıkanıp süslendim çok iyi geldi.
yaaaaa bende kocamdan istiyorum bunu hep ... 2 bebek var 2,5 ve 1,5 yasında akşama kadar onlarla koşturur dururum akşam surat bi karış eve gelir hasbam .... bende başlarım hadi kalk dans edelim oynayalım gezelim die .. demek ki 2 çocuk yetmiyo benm enerjimi bitirmeye :) 3, yümü yapsam acaba ..hahayy şaka bi tarafa bütün sıkıntıyı kosusturmayı çeken benm enerjisi olanda benm .....bence çocuk bahane kimi insanlar yaşam tarzı edinmiş monotonluğu sizde onlardan birisiniz ... biraz silkilenip 50 yaş üstü gibi deilde biraz daha çocuksu nazlı heycanlı olmanızda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?