24 saat ateşli aşk kuşu olmak

AL İŞTE SANA canlı örnek daha ne diyelim :))))) örnek al

Sizden bunları istiyorsa bir zahmet o da size yardımcı olsun.

Eşiniz çok bencil malesef.

Ayrıca belirtmek isterim ki bütün erkekler böyle degil.

Erkek egemen toplumda , erkegi üstün gören zihniyetin yetiştirdiği erkekler böyle.

Bu nedenle şimdinin anneleri lütfen erkek evlatlarımızı bu şekilde yetiştirmeyelim..

Evlilik bir cesit ortakliktir.
Esinden ask bekleyen erkek evde esine yardim edecek, bir isin ucundan tutacak.
Karisi cocukla ilgilenirken o da yemek yapacak mesela, esinin omuzundaki yükü hafifletmek icin
fedakar olacak.
Herkes ask istiyor, ama asktan önce saygi gelir, anlayis gelir.
Kadinlar erkekleri memnun etmek icin yaratilmadi ki, kadinda insan.
Daima gülemez ki bir insan, elbette yüzünü astigi zamanlar olacak.
Bunalacak, aglayacak, kavga edecek.
Victoria Secret´in melekleri gibi salinamayiz her daim,
onlar bir salinmaya milyon dolar alirken biz mutfak kapisindan
süzülen havalari aliyoruz.
Yani: Ne kadar fedakarlik o kadar ask.
Erkek dogdu diye bencil olmaya hakki yok kimsenin.

kocan ıcın lafım ''az yesin de sana hizmetçi tutsun ya da kıçını kaldırıp sana yardım etsin'' bu sekılde sen tam onun ıstedıgı gıbı bır kadın olursun...

Canim senin esin seni ya süper gücleri olan dedigin gibi sperwoman sanmis evlenirken yada cok hayalperest ve rahatina düskün

oooooh ne güzel sen kendini paraliyacaksin ve beyefendi meyvesini yiyecek

bence ona karsi acikca söylemelisin zorluklarini cocukla ugrqasmani ve ev isleriyle...

ayyyyy sinirimi bozu simdi haaaaa

bizimde bir akraba var iki kücük cocuklari var gecen adam oturuyor

kadin tel de konusuyor o an cocuklar gidip eline mobilyalarin sopalarini almis

esine diyo yaaaaaaaaaa alsanba sunlari ellerinden yaaa

icimden sinirlendim dedim kalkip kendin alsana be adam kadin zaten bütün gün boyunca o cocuklarla mesgul iki dakika telde birak konussun

bir de bunları yapamayınca "sevmiyorsun beni sevmiyorsun" deyip duruyor.

ozaman yavrunu bır sure babaya teslım edeceksın. babası zaman ayırsın ve
sende aşk böceği edasıyla hazırlan
olur olmaz zamanlar fırsatını buldugun her anda atla üstüne
ozellıkle esın ıcın uygun olmayan zamanlarda yap kı bunu. fırsatını bulamasın aynı sozlerı soylemek ıcın
gecelerı uyku arasında saldırıya gecebılırsın meselaaaa

bencıllık yapıdoru bılemem ama hiç bir erkek karısı toz alırken oda misal yemek yapmaz. sanki erkekleri tanımıyrsonuz en azından evlıysenız kocanızdan bilmeniz gerekir.. çok nadirdin bu tarz erkekler .. deli divane aşık olur ama iş dedinmi hepsi bi dur bkalım der.

Cevrenizde ne tür erkekler ve ciftler var bilemiyorum.
Ama benim cevremde esine yardim eden, yemek yapabilen bir sürü erkek var.
Sanirim buradaki kistas, erkegin hem zihninin hemde kalbinin birlikte egitilmis olmasi.
Biri egitilmis digeri egitilmemis olunca, karisini seven ama onun omuzundaki yükü
paylasmayan bencil erkekler yetisiyor.
Ilginc olan bencil erkekleri yine kadinlarin kendilerinin yetistiriyor olmasi.

Özetleyecek olursak;
Egitim sart!

Son düzenleme:
canım benım yaa yazını okurken o kadar cok kendıme benzettımkı senıı
aynııııııı benım eşim üstelik benım 2 tane var bebek

her an sevişelim koklasalım ıstıyor hergun süper yemekler istiyor guzel gıyınmemı o gelınce sexy kıyafetler gıyıp kucagına atlamamı ısıtyorkı

dediğin gibi benım akşama kadar hışım çıkıyor :) valla tavsıye veremıcem çünkü bende muhtacım

aslında eşinin böyle olması bir yandan sana olan ilgisini göstermiyor mu dersin?
en azından kocam beni aldatıyor mu? kocam bana soğuk davranıyor! kocam beni hala seviyor mu? beni hala çekici buluyor mu?
gibi dertlerden çok daha iyi değil mi sence?

senin yorulmaman ve aktif olabilmen için ya çoçuk ile ilgilenme olayını paylaşacaksınız ya da ilk aklıma gelen şu oldu:

bir gün/akşam birilerine iki üç saat bile bırakamaz mısınız? kayınvalide, görümce, abla, kardeş, elti vs.
aşkınızı tazelemek, enerjileri atmak, günlük rutinden kaçmak ikinize de iyi gelecektir eminim...

elektraya konun ve bazi üyelerin yorumlari gercekten süper, hele ben tam SUAT im yani..
esim isten gelince ben aksamlari ek ise gidiyom, tabi sabah 7 de baslayan bi gün sonunda epey yorgun oluyo insan bide aksam 7 den 11 lere kadar is pöff yani ama esim sagolsun simdiye dek hic bisey demedi..
bebisim 5 aylik olcak nerdeyse nezaman esim gelse savastan cikmis gibi ya kusmuk oluyom yada temizlik bitimi ter manyagi olmus bicimde dus yapamadan yakalaniyom adama..
senin konunu okuyunca aklim basima geldi desem yeridir..yani cocuk oldugundan beri hic özen göstermedim kendime bunu degistircem...simdiden tesekkür canimcim..
ha kedi35 in textini alinti yaptim cünkü yanlis okumadiysam nisanlinla ayni evde kaliyosun, nasil oluyo o is?? yani oldumu o is veya aileler ne diyo bu ise??

herkezin nekadar farklı istekleri var kadınların istekleride asılında aynı değil ya her kadın başka türlü istiyor ama konu sahibi arkadaşım ya cok şanslısın her erkek sürekli öpmeyi vıcık vıcık olmayı sevmez aksine biz kadınlar cok severiz öyle olmayı sürekli öpmek isteriz koklamak isteriz bitürlü doymak bilemeyiz erkeklerde biz üstlerine sınarştıkca aksine kacarlar geri cekerler kendilerini ama eşinde tam tersi bu ne güzel ya ahhh keşke benimkide böyle olsa ben sevgiden aşktan tutkudan asla vazgecmem usanmam :):)

kızlar ben düşündüm eşim o kadar da haksız gelmedi gözüme ya.ben de saldım kendimi.bir de o benim ilk hallerimi (çocuksuz)biliyor ya ki o zaman çok takdir ederdi.sürekli fönlüydüm,röfleliydim,çeşit çeşit giyinirdim.şimdi saçlarımı siyaha boyattım çünkü dip boyasına gidecek ne vaktim ne param var.ama şöyle bir karar aldım.saçımı kahve tonuna boyayacağım ve seneye yaza (kredi miktar düşecek) yeniden sarışın olacağım.

bugünde annemin gelmesini hemen fırsat bildim.bir duşa girdim.saçlarımı fönleyip ,tırnaklarıma mavi oje sürdüm.yarın geziye gideceğiz.kıyafetlerimi falan düşündüm.şöyle maviş maviş bir kombin yapayım.

ayda 2 defa kendim fön çeksem 1 kez de kuaföra gidip fön çektirsem en azında bu kadar bakımsız modundan çıkarım.

bizim komşular var 40 yaşındalar iki kadın.2 bina ötede oturuyorlar.bugün bir giyinip süslenmişler,fıkır fıkır geziyorlardı ben de balkonda saçlar tepeye toplanmış üstelik her yerden saçlar çıkmış.bana el salladılar utadım resmen kendimden onlar o yaşta genç kız gibiler ben de sanki 60 yaşındayım.açtım müziği bir güzel dans ettim önce içime gençlik doldu.sonra da yıkanıp süslendim çok iyi geldi.

en güzelini yapmıssın ama yavas yavas yap hepsını sonra daha fazlasını ıstemesın

ben ustune sırnastıkca kacan bir erkek modeli görmedim etrafımdakı evli kadınların ortak şikayeti bu bahsedılen konu :44:

yaaaaa bende kocamdan istiyorum bunu hep ... 2 bebek var 2,5 ve 1,5 yasında akşama kadar onlarla koşturur dururum akşam surat bi karış eve gelir hasbam .... bende başlarım hadi kalk dans edelim oynayalım gezelim die .. demek ki 2 çocuk yetmiyo benm enerjimi bitirmeye :) 3, yümü yapsam acaba ..hahayy şaka bi tarafa bütün sıkıntıyı kosusturmayı çeken benm enerjisi olanda benm .....bence çocuk bahane kimi insanlar yaşam tarzı edinmiş monotonluğu sizde onlardan birisiniz ... biraz silkilenip 50 yaş üstü gibi deilde biraz daha çocuksu nazlı heycanlı olmanızda fayda var

Eşin haksız da degil o zaman .

Bırakmayın kendinizi arkadaşlar!!!

Benim 2 çocugum var ama dışarda gören lise ögrencisi sanar :))))))

kayınvalidem bile manken gelinim diye sever

geziye gittik kızlar ben fönlü makyajlıydım.eşimin çok hoşuna gitti bugün de pikniğe gittik ben yine bakımlıydım.ayağıma spor ayakkabı giymek istemedim dolgu topuk bir terlik giydim.topukluyla topuksuz arasında çok fark ya.bir de neye dikkat ettim biliyor musunuzeşim ben salaş haldeysem sigaramı yakmıyor,ama giyinmişsem sigaramı kendisi yakıyorbu küçük ayrıntı bile herşeyi ortaya koyuyor düşünülürse.

imrendim şimdi sana iki küçük çocukla hala enerjin kalıyorsa.ben biraz da çabuk yorulan bir tipim zaten.düşünüyorum şimdi bir çocuğum daha olsa... benim bebeklerim dışında bir dünyaya yarım saatim kalmazdı herhalde.peki ev işlerinde yardımcı olan birileri var mı sana veya çocuk bakımında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…