tabikide aynen dediğin gibi tatlım umarım konu sahıbınn işine yaraR bunlar tabı evlıyım ama cocugum yok bilemıyorum o zaman merak ettıgım dıger konu ise konu sahıbı arkadasım sen hamile iken bu adam ne yapıyordu kendi ateşini
seninkinde de kadın kaprisi varmış tam :2:
Hem yardım etmezler hem söylenirler, asıl dırdırcı erkekler ya...
Biraz yorsanız eşinizi, izinli olduğu günler çocuğunuzla biraz başbaşa bıraksanız ya da evdeki işler için yardım isteseniz belki içine girince anlar nelerle uğraştığınızı. Kendiliğinden anlamayacak gibi görünüyor.
Daha olmadı yemeklere şap atın valla aklıma başka birşey gelmedi
Şaka bir yana Allah yardımcınız olsun, kolay değil hem çocuk büyütmek hem de her yere yetişmek .
benim eşimdede aynı takıntı vardı..
beyfendi 10 a kadar yatar,mükellef bir kahvaltı eder,öper gönderirdim işine...bende rutin ev işleri,öğleden sonra işyerine giderdim,sonra çocuk okuldan gelir biz tek başımıza yemek yeriz,kendisi 12 de filan gelir eve ben yatmış olurum,çocukda kapıyı açarım üzerini değiştiri yanıma yatar sonra HADİİİİİ..derdi neye hadi ya sen bütün gün evle çocukla ilgilenme,para ver onuda burnumdan getir nerlere harcadın diye ki kendisi çok iyi kazanır bana koklatır ev alışverişi asla yapmaz,poşet taşımaz,evin tamiratını filan yapmaz 50 kere söylemem lazım,gecenin bir vakti gel hergece iste...ben istemeyincede sinirlenir gece gece bağıra bağıra dırdır ederdi
şimdi bunu birinci sebep olarak gösterdi ve boşanıyoruz..''.sen beni sevmiyorsun seven kadın reddetmez ben kaçkere kalktım o yataktan'' diye kafası attı boşanıyor benden ve güzel güzel aldatmış beni aylarca....tabi başka sebeplerde var ama bunlar çıkış noktası olmuş onda...
benki çok bakımlıyım evdede dışardada,zaten 2.çocuk istiyoruzki hafta 1 yada 2 gün kesinlikle oluyordu ama onun bu hareketleri,agresif tavırları,yanlız bırakmaları,yorgunluk benide soğutmuşdu çok isteyerek yapmıyordum çünkü bende duygusallık istiyordum,kadınlığımı hissetmek istiyordum ki bunu defalarca söyledim ona ama o ben bunları söylediimde sinirlenirdi yatakta çookk kavga etti benimle ben se hiç üstüne gitmedim ama o içten içe plan yapmış aylar önce birini bulmuş hatta birkaçkadın ve boşanmak istiyor benden..
yani erkekler duygusallığa önem versler öyle hemen atlamadan,biraz sohbet,iltifatla başlasalar,yardımcı olsalar evde kadınlar zaten kendiliğinden atlarlar üstlerine ama beyin yokki çoğunda benimki başı çekiyor tabi
allah iyiliğini versin bayıldım gülmekten :) al bendede o kadar kokular sürünüyorum işten geliceği zaman hayırdır aşkım neden sıktın diyo bana ya bu erkekleri anlamak zorcanım niye üzüküyosunki bide polyanna olup düşün bak bu adamla ewlilik çok mutlu neşeli geçer..ama tabi öyle her zamanda giyin süslen püslen olmaz arada birde olsa sende onun istekleri doğrultusunda hareket edersin.ya benm eşim keşke bnden böyle şeyler istese;geçenlerde pazara çıkarken gözüme kalem sürdüğüm için demediğini bırakmadı;domateslere mi beğendircen kendini'den tut.bu dolma biberler seni beğenmiş hayatım alalım istersen..'e kadar..ağzına sakız oldum yani.keşke beni eleştirmek yerine hep bakımlı görmek isteseydi.dip not:her gece yatarken ''sıkılmıyomusun şu boyalarından''''yapmasan daha iyi olur yüzünü eskitiyosun''der öyle yatar
yani erkekler duygusallığa önem versler öyle hemen atlamadan,biraz sohbet,iltifatla başlasalar,yardımcı olsalar evde kadınlar zaten kendiliğinden atlarlar üstlerine ama beyin yokki çoğunda benimki başı çekiyor tabi
selamlar efendim
ben beş yıllık evliyim arkadaşlar.5 yılımız doldu 2 yaşında oğlum var.evliliğim genel anlamıyla iyi çok şükür.bir de eşimin kaprisleri olmasa.
evde sürekli aşk modunda cıvıl cıvıl olalım istiyor,yani durup dururken öpüp koklayayım.sürekli neşeli olayım,her daim yüzüm güleç olacak,böyle kıpır kıpır olayım istiyor.tabi seksi kıyafetler ve her istediği anda ateşli şekilde sevişecek bir eş.
belki diyeceksiniz ki (özellikle bekarlardan bu söylemlerin geleceğini düşünüyorum)e ne güzel işte sen de öyle ol.ben de istemez miyim öyle olmak.ama 2 yaşında bir çocuk düşünün ki benim ki çok şımarık.bütün gün onun peşinde deli danalar gibiyim zaten.ne kendime ne eşime zaman kalmıyor.
e bunu eşine anlat diyeceksiniz ama erkekleri bilirsiniz hemen dırdırcıya çıkar adın.tek lafım "oof yoruldum" olsa eşim diyeceği ilk kelime "bir günde şikayetlenme ya".bunu yarı şaka yarı ciddi söyler güya.en ufak bir of demeye hakkım yoktur benim.
bir de kendi vardiyalı çalışıyor ama öyle ağır değil en hafifinden.1 gün çalışır 3 gün evde.e ben çocukla 7.30 da kalkıp yoğun bir güne başlarken o 12 de kalkıp hazır kahvaltıya konar.ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.
sonra da kötü eş oluyorum.sebeplay sadece çocuğa bakmak,yemek ve temizlik değilmiş.olay 24 saat güleryüzlü ve ateşli olacakmışım.ooof ya ne zor valla evlilik süperwomen olmak gerekiyor.napcam ben ya?
beni bir an askerlik arkadaşı sandı herhalde
bence şanslısın bu konuda içi geçmiş bi adam daha mı iyi olurdu?:)bizde eşimle birbirimizi öperiz şakalaşırız beraber tv izleriz ev ortamımız neşelidr vs(çocuk yok daha)ama eşim yoğun çalışıyor o yüzden pek ateşli değil bu aralar bende kafayı takıyorum(bu böyle gitmez:))çok yoruluyosun belki anlıyorum ama gece bebek uyuyunca istediği gibi giyin ve istediğini yap hevesini kaçırma hevesi bi kaçarsa bu seferde getirmek için uğraşırsın söyleyimm.....selamlar efendim
ben beş yıllık evliyim arkadaşlar.5 yılımız doldu 2 yaşında oğlum var.evliliğim genel anlamıyla iyi çok şükür.bir de eşimin kaprisleri olmasa.
evde sürekli aşk modunda cıvıl cıvıl olalım istiyor,yani durup dururken öpüp koklayayım.sürekli neşeli olayım,her daim yüzüm güleç olacak,böyle kıpır kıpır olayım istiyor.tabi seksi kıyafetler ve her istediği anda ateşli şekilde sevişecek bir eş.
belki diyeceksiniz ki (özellikle bekarlardan bu söylemlerin geleceğini düşünüyorum)e ne güzel işte sen de öyle ol.ben de istemez miyim öyle olmak.ama 2 yaşında bir çocuk düşünün ki benim ki çok şımarık.bütün gün onun peşinde deli danalar gibiyim zaten.ne kendime ne eşime zaman kalmıyor.
e bunu eşine anlat diyeceksiniz ama erkekleri bilirsiniz hemen dırdırcıya çıkar adın.tek lafım "oof yoruldum" olsa eşim diyeceği ilk kelime "bir günde şikayetlenme ya".bunu yarı şaka yarı ciddi söyler güya.en ufak bir of demeye hakkım yoktur benim.
bir de kendi vardiyalı çalışıyor ama öyle ağır değil en hafifinden.1 gün çalışır 3 gün evde.e ben çocukla 7.30 da kalkıp yoğun bir güne başlarken o 12 de kalkıp hazır kahvaltıya konar.ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.
sonra da kötü eş oluyorum.sebeplay sadece çocuğa bakmak,yemek ve temizlik değilmiş.olay 24 saat güleryüzlü ve ateşli olacakmışım.ooof ya ne zor valla evlilik süperwomen olmak gerekiyor.napcam ben ya?
selamlar efendim
selamlar efendim
Esinizin onca istegi karsisinda siz sadece bir sey istiyorsunuz, birazcik " anlayis ".
Üstelik cokta haklisiniz.
ilgilenmekden kastın her gece sex yapmaksa ılgılenmesınler ilgi anlayısını merak ettım dogrusu evli olupda her gün vıcık vıcık ilişkiyi her normal kadın yadırgar ya senın ateşin fazla ya da konuyu idrak edememişsin arkadaşım. evlilik güzel sadece sex dahılınde olmaması da lazım ilgi dediğin başka birseydır.ay yarıldım gulmekten ya bazı yorumlara ya vrya kadın kadınlara ilgilense beğenemssiniz ilgilenmi yo benle diye ağlarız ilgilense öff yeter diyorsunuz ben hem cinslerimi anlamıyorum ya .. ozman siz bence evlenmeyin :) ne kadınlar bunu okuyuta laf etmiştir iç geçirmiştir.. biraz yaşadıklarınız kıymetini bilrin sızlancagınıza nasıl daha da güzel vakit geçirebilirz nasıl ayak uydura bılırım diye düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?