• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 saat çalışmak 24 saat dinlenmek

Çok ihtiyacınız yoksa eğer girmeyin derim.Bu maaşla bu kadar ağır şartlarda çalışmak sizi çok yıpratır

Cok kotu is farkındayım ancak atama bekliyorum 1,5 yıldır atama yok para yok mecbur kalıyorum cok kararsızım

bence başla başka bir iş olana kadar şuan keşke benimde işim olsa allahım çok ihtiyacım var sen önüne çıkanı değerlendir canım

2000 verirseniz kabul ederim desen? Aksamlari erken uyuyorlardir diye dusunuyorum. Yasli insanlar sonucta. Geneli erken uyuyup erken uyanir diye biliyorum sen de o arada uyursun onlar uyurken. 2000'e dusunulebilir.

Çok fazla degil mi? Genelde 24 çalışanlar 4 gün yatarlar. Devlet hastanelerinde devlete baglı yerlerde 24cüler öyle olur.

Eğer rahat edebilecekseniz dinlenme saatleride varsa olabilir. Huzur evi demişsiniz geceleri insanlar uyuyor olur arada bi odalara bakarsinız heralde saatte falan. Aslında yapılabilir. Girip bi süre deneyin bence.

Yanına birde 24 litre kahve alırsın canım

24 calisanlar 48 saat izinli olur diye biliyorum.siz 24 saat kalacak gidip eve aksama kadar uyuyup sabah tekrar 24 saate gideceksiniz..cok zorrr..baska is bulun bence.can dayanmaz hayatiniz duzeniniz alt ust olur. Bu fiyati cok is yeri verebilir..tabiki ihtiyac varsa idareten deneyin..ihtiyac bitmez ama.

Eger evli degilseniz ve sorumluluklariniz yoksa evde " diger 24 saat guzelce dinlene bilirim' diyip para lazimken evet derdim.

24 saat bir tam gün nasıl aktif çalışılır ki,insan doğasına aykırı bir durum.Sanki 12-12 imiş gibi görünse de aslında değil ,daha kötüsü.
Maas yüksek olsa da dayanılmaz bence.Gir tezgahtarlık yap, marketlerde çalış , cafe de çalış aynı parayı alırsın zaten.

24 saat huzur evi çok yıpratıcı. Eve gidip uyucaksın uyanınca zaman geçirip gene uykun geldiği vakit işe gideceksin. Biz hastanede 16 saate 24 alıyoruz 24 tutan 48 alıyor. İşleten de çakal az işçi az vardiya az maaş... Sen kabul etmesen başkası edecek malesef o işi düşünürken yoruldum. Psikolojik olarak hazır değilsen kesinlikle kabul etme derim ben ama tecrübe olsun cvme yazarım diyosan da senin bileceğin iş tabiki de

24 saat nöbet usulü çalışıyorum sürekli aktif işim. Nöbet sonrası iki yerine göre üç gün izin kullanıyorum. Ama sizin bir gün izniniz çok zor bu durum. Ertesi gün tekrar sizden ayni performansı beklemeleri çok saçma izin süresi uzun olmalı. Yıllar önce sizin dediğiniz sistemle de çalıştım alt üst olmuştu bünyem. Çok ihtiyacınız varsa değerlendirin ama elzem değilse başka iş bakın derim.

sen onu 24 olarak düsünme bir gün yatılı kalacakmısısın gibi düsün . gece olay olur kalkarsın

bence sabah gidip akşam döneblieceğin bir iş bul evini bil parası da çok değilmiş hadi iy maaş verseler neyse diyecektim de..

O huzurevi senin en huzursuz olduğun ev oluverir..Oraya yatmalik oluverirsin Allah korusun..Sende can taşıyorsun o nasıl bir sistem öyle..Bide sözleşme filan yapacaklarmış hemen cikmayasin diye.bence iyi düşün.

Bulundugunuz yer neresi?
Cok imkani dar bir yerse bir sey diyemeyecegim.
Yoksa bimde burgerkingde vesaire egitime yaşa deneyime bakmadan rahatca ise girersiniz.
Ben magazacilik yapiyorum. Bizde 3 hafta once ilkokul mezunu 38 yasinda kadin basladi. Ilk is deneyimi. Gunde 7.5 saat. (Ise alimini bizzat yaptim tek sart okuma yazma bilmesi) Maas bundan daha iyi. Yol yemek tipbox eklenince 2 bucuk olur en az. Bayramlarda ekstra mesailerde bu cok daha da artar.
Herhangi baska bir alternatif varsa hic dusunmeyin.
24 saat calisip 24 saat dinlenerek normalden cok fazla calismis oluyorsunuz bir de. Biz 7.5 saat calisiyoruz 24 saatin geri kalani bizim. Bu iste extra mesai odenmesi lazim ki odemeyecekler size.

Back
X