- 25 Aralık 2020
- 6.432
- 23.141
- 298
- 41
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
kuzenimKadına hayran kaldım, enerjisinin 10 da birini bana göndersinMaşallah
Gerçekten muhteşemsiniz.. hayran kaldım. en büyük isteklerimden biri hiç olmazsa 6da kalkayım işlerimi yapayım akşam vakit kaybı olmasın diye. aslında kalkıyorum da ama geri uyuyorum. o ince çizgiyi kırabilsem valla yapcam ama yok. geri uyuma sorunu var bende..Ben de Bursada yaşıyorum,güneş kışın saat 8 gibi doğarken de ben 5te ayaktayımkahvaltı hazırlıyorum kendime ve eşim hala evdeyse ona, duş alıyorum,yemek yapıyorum, bütün işlerimi bitirmiş şekilde 8.20de evden çıkıyorum. Akşama sadece sofra kurması kalıyor. Kendime zamanım kalıyor. Bence deneyin alışırsınız birkaç günde.
Teşekkür ederim,ben de yaz sezonu boyunca sabahın köründe havuza girdim duş alıp işe gittim hep. Gerçekten insan alışıyor ama. Saat de mesele olmaktan çıkıyor ben sabah uyanıp yemek yapıyorum,o pişerken kahvaltı hazırlıyorum, sonra havuza girip duşa geçiyorum,en son kahvaltı yapıp oğlumu uyandırıyorum. O nasılsa okulda yiyor diye rahatım yerinde oluyor.Çok tebrik ediyorum sizi. Hayatta yapamayacağım şey. Uykuyu çok seven bir insan da değilim aslında. Bana da 5-6 saat yeterli, fazlası baş ağrısı sersemlik yapıyor, daha zor uyanıyorum.
Hep sabah erken kalkıp sporumu yapıp, kahvaltımı da evde yapıp işe gitmeyi hayal etmişimdir. Ama sadece hayal, asla yapamadım, denemedim bile :)
Ben akşam 10 dan sonra 1 saatlik yürüyüş yapıyorum. Galiba sabah değil gece insanıyım.
Teşekkür ederim,ben saat kurmadan kalkarım istediğim saatte ama uyanır uyanmaz da kalkarım yataktan. Yatmaya devam edersem belki ben de uyurum bilemiyorum,hiç denemedimGerçekten muhteşemsiniz.. hayran kaldım. en büyük isteklerimden biri hiç olmazsa 6da kalkayım işlerimi yapayım akşam vakit kaybı olmasın diye. aslında kalkıyorum da ama geri uyuyorum. o ince çizgiyi kırabilsem valla yapcam ama yok. geri uyuma sorunu var bende..var mı bunun bi püf noktası nasıl başarıyorsunuz
MaşallahCanım benim
Allahım razı olsun inşallah. Tüm yavrular sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah.
Ya…
Benim durumum biraz farklı.
Sosyal hayatımda bile hiç kimseye söylemedik. Burada da hep sustum. Açıkladıktan sonra hemen erken doğum ile geldi.
Buraya doğduktan sonra kuvözden çıkıp eve gelince yazdım da sen nereden göreceksin? Kendi işin kendine yeter.
Benim büyük sağlık sorunlarım oldu.
Şimdi bile anlatırken gözlerim doldu.
Neyse…
Şükürler olsun evdeyiz artık.
Bugün tam 8 aylık oldu.
Canım benim
Allahım razı olsun inşallah. Tüm yavrular sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah.
Ya…
Sosyal hayatımda bile hiç kimseye söylemedik. Burada da hep sustum. Açıkladıktan sonra hemen erken doğum ile geldi.
Buraya doğduktan sonra kuvözden çıkıp eve gelince yazdım da sen nereden göreceksin? Kendi işin kendine yeter.
Neyse…
Bugün tam 8 aylık oldu.
Bu tuzluk gibi kocayı ne diye yanında barındırıyorkuzenim
sabah 6.15te uyanıp duş alıp hazırlanıp çıkıyor, 6.40 gibi dükkan açıyor . (dükkan hamur işi olduğu için fırın vs. ancak yetişiyor)
ve bu dükkanda akşama kadar menemen gözleme yaparak, bulaşık yıkayarak ayakta 21-22'ye kadar çalışıyor
+ 2 çocuk ve kocasına öğlen-akşam yemek yapıyor.
kocası 11-12 de gelip gece 1-2ye kadar dükkanda duruyor. ve yaptığı tek iş bu.
bu kadın daha 22de eve gidip ev toplayıp bulaşık çamaşır ütü vs. ayarlayıp yapıp, geceyarısı yatıyor.
misal pazara o gidiyor
çocukların okul ihtiyacı, alışverişi, ne pişecekse düşünmek yapmak onda. (mesela kışlık yapmak vb. de)
bu kadına hala kocası dırdır ediyor bir de.
ahh ahh işteBu tuzluk gibi kocayı ne diye yanında barındırıyor
4 saat benim uyumak için çaba harcadığım süreGece 1 gibi yatarım. 4 saat yetiyor genelde. Çok yorgunsam cumartesi pazar erken yatıyorum 11-12gibi.
sağlıkla mutlulukla büyüsün.Canım benim
Ya…
Neyse…
Bugün tam 8 aylık oldu.
Ahahaha süpersin sen koa yine4 saat benim uyumak için çaba harcadığım süre
Yemegi bilmem ama yillardir sogani buzluktab kullanirim.Cogu zaman dondurlmus aliyorm ama kendim de rondoda cekip atiyorum.Sogan varsa yemek isi bitmis sayiliyr benim icin.Onun disinda yazin buzluga tikistirilan,bezelye,barbunya vs kurtaricim.Bana da yemek konusunda öneri lazim. Akşam eve geliyorum yemeği yapmak saat 8i buluyor. Dışardan da söylemeyi bıraktık mecburen:/
ahaha benim de4 saat benim uyumak için çaba harcadığım süre
Yemek dolapta da olsa bozulmuyor mu? Yemeğine göre 3.günden sonra tadında değişim oluyor bence .Siz bu pazar ne pişirdiniz 4 /5 çeşit ayıptır sormasıBende çalışan biri olarak yemekleri pazar gününden yapıp dolaba atıyorum. Yapabildiğim kadar çeşit. Bazen 4 bazen 5 çeşit gibi. Pazar günü taş çatlasın 2-3 saatinizi alır. Biri pişerken diğerini hazırlayarak, çabuk pişenden başlayarak planlayabilirsiniz. Böylece hafta içi hazır oluyor, sadece ısıtıp belki yanına makarna pilav salata falan yapmak zaten kısa sürüyor. Ben böyle çözüm buldum.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Tüm yavrulara maşallah.MaşallahAllah analı babalı büyütsün Lalecim
Çok çok teşekkür ederim canım benim.Amanınnn hayırlı olsun hiç fark etmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?