24 Saat Yetmez En Az 36 Olsun

Kadına hayran kaldım, enerjisinin 10 da birini bana göndersin Maşallah
kuzenim
sabah 6.15te uyanıp duş alıp hazırlanıp çıkıyor, 6.40 gibi dükkan açıyor . (dükkan hamur işi olduğu için fırın vs. ancak yetişiyor)
ve bu dükkanda akşama kadar menemen gözleme yaparak, bulaşık yıkayarak ayakta 21-22'ye kadar çalışıyor
+ 2 çocuk ve kocasına öğlen-akşam yemek yapıyor.
kocası 11-12 de gelip gece 1-2ye kadar dükkanda duruyor. ve yaptığı tek iş bu.

bu kadın daha 22de eve gidip ev toplayıp bulaşık çamaşır ütü vs. ayarlayıp yapıp, geceyarısı yatıyor.

misal pazara o gidiyor
çocukların okul ihtiyacı, alışverişi, ne pişecekse düşünmek yapmak onda. (mesela kışlık yapmak vb. de)
bu kadına hala kocası dırdır ediyor bir de.

Gerçekten muhteşemsiniz.. hayran kaldım. en büyük isteklerimden biri hiç olmazsa 6da kalkayım işlerimi yapayım akşam vakit kaybı olmasın diye. aslında kalkıyorum da ama geri uyuyorum. o ince çizgiyi kırabilsem valla yapcam ama yok. geri uyuma sorunu var bende.. var mı bunun bi püf noktası nasıl başarıyorsunuz

Teşekkür ederim,ben de yaz sezonu boyunca sabahın köründe havuza girdim duş alıp işe gittim hep. Gerçekten insan alışıyor ama. Saat de mesele olmaktan çıkıyor ben sabah uyanıp yemek yapıyorum,o pişerken kahvaltı hazırlıyorum, sonra havuza girip duşa geçiyorum,en son kahvaltı yapıp oğlumu uyandırıyorum. O nasılsa okulda yiyor diye rahatım yerinde oluyor.

Teşekkür ederim,ben saat kurmadan kalkarım istediğim saatte ama uyanır uyanmaz da kalkarım yataktan. Yatmaya devam edersem belki ben de uyurum bilemiyorum,hiç denemedim

Maşallah Allah analı babalı büyütsün Lalecim

Amanınnn hayırlı olsun hiç fark etmedim bile

Bu tuzluk gibi kocayı ne diye yanında barındırıyor

Bu tuzluk gibi kocayı ne diye yanında barındırıyor
ahh ahh işte
hiç sormayın.
kazançları yetse dükkana eleman alsalar biraz yükü hafifler ama kazanç ona yetmiyor. aslında kazançlarının şu anda iyi kötü kendilerine yetmesi bilehep bu kızın marifetli olup herşeyi bir şekilde yetiştirmesinden. yemekleri lezzetli mesela, çevre dükkanlara da yemek çıkarıyor (bunun gibi saysam bitiremeyeceğim kadar bu kadının marifetli olmasından gelen 3-5 gelirleri var)
kocası azcık kıymetini bilse keşke, bir de beğenmiyor haspam.

sağlıkla mutlulukla büyüsün.

Valla home office 9-5 çalışıyorum, çocuk yok, ona rağmen ben sürekli ölü gibiyim. Allah kolaylık versin demeye geldim Dobarlanın bıragmayın gendinizi.

Bana da yemek konusunda öneri lazim. Akşam eve geliyorum yemeği yapmak saat 8i buluyor. Dışardan da söylemeyi bıraktık mecburen:/
Yemegi bilmem ama yillardir sogani buzluktab kullanirim.Cogu zaman dondurlmus aliyorm ama kendim de rondoda cekip atiyorum.Sogan varsa yemek isi bitmis sayiliyr benim icin.Onun disinda yazin buzluga tikistirilan,bezelye,barbunya vs kurtaricim.

4 saat benim uyumak için çaba harcadığım süre
ahaha benim de
ama o yüzden genelde şöyle oluyor
işleri yetiştirme dönemindeysem hiç uyumuyorum oluyor bitiyor
4 saat uyumaya çalışana kadar bir sürü işi hallediyorum

2-3 gün sonra zaten pilim bitiyor ya yatıp tavana bakıyorum
ya da uyuyorum.

ama
ama işte benim her gün sabah 7de kalkıp önüne kahvaltı koymam gerekn bir çocuğum yok
uyku ritmim bozuk
sirkadyen ritmim tuhaf aslında, ben kendi döngümde yaşayabilyorum bir şekilde.

Bebeğim 8de uyur bende yatayım edeyim derken saat 10 11gibi yatarım..en büyük hobim uyumak bebekten bunu gerçekleştiremesem de. Siz de her şeye yetişmek zorunda hissetmeyin.. hem çalışıp hem bebek olunca her şey anca olduğu kadar..Bebeğim küçükken ki hala daha öyle hic bir iş yapmadım uyudu dinlendim. Çoğu şeyi savsakladım..Iyi ki de öyle yapmışım. Iş yerimde enerjinizin çoğu gidiyor e çocuğu al evde yedir yıla uyut sabah kalk hazırla et bunalr az şey degil. Belki buyuyjcr artı kendi işlerimi halledince vaktiniz olur rhatlarsınız

Daha erken kalkıp , kahvaltı hazırlarken akşam yemeğine de hazırlığa başlamanız daha uygulanabilir bir program olur Yemek dolapta da olsa bozulmuyor mu? Yemeğine göre 3.günden sonra tadında değişim oluyor bence .Siz bu pazar ne pişirdiniz 4 /5 çeşit ayıptır sorması

Son düzenleme:
Bana hayatınız çok normal hatta iyi geldi çalışma saatleri açısından .Ben şuan çalışmıyorum 33 aylık oğlum var ve şuan çalışmayı tercih ederdim en azından otururdum biraz . Yaşadığımız şehirde bir Allah’ın kulu yok yalnızız oğlum eşim ben . Eşim aşırı yoğun çalışıyor eve geldiği saatler de telefonu asla susmuyor insanı sinir hastası ediyor . Dün gece 1 de yatmıştık
Sabah 06:00 kalkış ( hep böyle 06:30 asla olmaz
O saatte oğlum kalkınca mecbur uyanıp güne başlıyoruz çocuk evde koşmasın bisiklet sürmesin vs komşular rahatsız olmasın diye çaba sarf ediyorum. Eşim 07:00 de gidiyor yatakları topla vs vs ( oğlum o ara durmaz asla ortalığı dağıtmaya başlar )
08:00 balkon yıkama ve kahvaltı ile güne başlıyoruz dur yapma etme çocuğum diye diye
Tepemde çocukla kahvaltı yapıp 1 bardak çayı içemem . Sonra birlikte oyuncak oynamaya çalışırız ( o onu kucağıma alayım tavana atayım koltuktan koltuğa atlayayım vs ister )
Robot süpürge evi süpürür bizde yemek yaparız ona da yapma etme vs diye diye yanımda tezgahta içim şişer sonu kesin ağlama ile biter . Sonra parka inmek ister indiririm orada da aynı mevzu . Eve gel temizle yemek yedir uykuya ikna et 12:30 olur . Uyku saatinde bende ütü yaparım ( hergün çamaşır yıkanır ) tuvalete giderim yemek yerim Bi kahve içerim buraya bakarım 13:30 gibi kalkar . Bu sefer yine oyun kek yapma çiçek sulama gibi etkinlikler . Ara öğün yapılır 16:00 da parka inilir 19:00 a kadar . Şanslıyısam eşim 18:00 de gelir o parkta durur ben eve gelirim masa hazırlar salata yaparım oyuncak toplarım vs . 19;00 de yemek yenir kaldırılır eşim duşa götürür ben çamaşır atarım makinaya . Duştan devir alır giydirir kremler kitap okur yatırırım tepemde zıplar sürekli aynı şeyleri konuşur boğazımı şişirir . O yatınca bulaşık makinası boşalır çay içilir kanepede sızılır gece sıcaktan beni çağırır su ister yanıma yat der 2 kere kesin olur bu olay eşim ayda 4 gün nöbetçi olur bazen 5 bu durumda 8-10 gün evde yanlızız çocukla . Sanmayın ki herkes hobi yapıyor geziyor eğlenir . Gece yatağıma sürüne sürüne gidiyorum geberiyorum ben 1 bardak sıcak çay içemiyorum insan gibi. Ki bi yerleri silmek bile zulüm çünkü çocuk ben yapacağım diye ağlıyor o villadayı kovaya sokacakmış o sıkacakmış vs vs . Yemek yaparken de aynı mevzu o benim kullandığım bıçağı kullanacakmış gibi gibi beynim kazana dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…