Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24 yaş iş için çok mu geçti? Ve akrabalarım çok üstüme geliyor
Hayır geç değil ama çok geç olsaydı da akrabalarınızı ilgilendirmezdi. Onların haddine mi düşüyormuş sizi eleştirmek? Ağızlarının payını vermelisiniz. Onları alakadar eden bir durum yok.
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Konu sahibi ailesiyle neden kavga ediyormuş onu da anlamadım. Neyin restini çekecekmiş. 4 Evleri olması mı güvenilir? Sorumluluk duygusu olmayan insan anne babalarının binbir emekle aldığı şeylerin de kıymetini bilmez. Ailesi okutmuş, başka alanda da kursa göndermiş. 2 işe girmiş çalışmamış çıkarılmış. Ne diyecekti ailesi? Aferin kızım. Biz sorumluluk bilmeyen bir evlat yetiştirmişiz ama hiç sorun değil sen çalışmadan yaşamak istiyorsan istediğin gibi olsun mu diyecekti? Benim de evlerim var. Oğluma onların bahsini bile açmayı düşünmüyorum. Onun eğitimi için sonuna kadar harcarım ancak hazırda bir şeylere güvenmesine izin vermeyi düşünmüyorum. Mesele çalışmanın da ötesinde. Sorumluluk bilinci.
Evet kesinlikle öyle. Bizim bir evimiz var borçla aldık. Bazen borcu bitirince 2.eve hazırlık yapın falan diyorlar işte çoluk çocuk için. Asla diyorum. Ben nasıl çalıştım çabaladım o da yapsın. Elbette çabasına karşılık destek olurum her türlü. ama çaba göstermeyen hiçkimseye çöp bile vermem.
Merhaba 24 yaşına gireceğim ve işsizim. Akrabalarım sürekli laf sokuyor kaç kere anneme dedim. 1-2 kere performans nedeni ile işten çıkartıldım ve işe girme fobim oluştu. Annem yaşın geçti diyor. Aralıkta psikolog randevum var. İki yıllık üniversite mezunuyum sağlık üzerinden ama kendime uygun olmayan bir şey okumuşum sonra Estetisyenlik kursuna gittim ama tam öğrenemedim bir işe girdim ama tam öğrenemediğim için çıkartıldım ne yapacağımı bilmiyorum evde kendimi fazlalık hissediyorum işe girme korkum da oluştu ve teyzemlerle içiçe oturduğumuz için ikide bir bana iş bul iş bul gibi üstüme gelip çevremizde bana iş arıyorlar o durum beni çok rahatsız ediyor çünkü ailem in maddi durumu iyi 3-4 tane evimiz var ben anlamıyorum bu teyzemlerle nasıl başa çıkacağım ve 24 yaş çok mu geçti sizce
Merhaba 24 yaşına gireceğim ve işsizim. Akrabalarım sürekli laf sokuyor kaç kere anneme dedim. 1-2 kere performans nedeni ile işten çıkartıldım ve işe girme fobim oluştu. Annem yaşın geçti diyor. Aralıkta psikolog randevum var. İki yıllık üniversite mezunuyum sağlık üzerinden ama kendime uygun olmayan bir şey okumuşum sonra Estetisyenlik kursuna gittim ama tam öğrenemedim bir işe girdim ama tam öğrenemediğim için çıkartıldım ne yapacağımı bilmiyorum evde kendimi fazlalık hissediyorum işe girme korkum da oluştu ve teyzemlerle içiçe oturduğumuz için ikide bir bana iş bul iş bul gibi üstüme gelip çevremizde bana iş arıyorlar o durum beni çok rahatsız ediyor çünkü ailem in maddi durumu iyi 3-4 tane evimiz var ben anlamıyorum bu teyzemlerle nasıl başa çıkacağım ve 24 yaş çok mu geçti sizce
Güzellik merkezine başvurun baştan anlatınmiş öğrenmem gerekiyor eğer sabreder öğretirseniz elimden geleni yaparım der ilk üç ay olmadı ücretsiz çalışır sonra maaşlı girersiniz
Bence sizin pek gonlunuz yok calismaya zaten. İse girme fobisi nedir yani ilk defa duydum. (12 yasindan beridir tarla ve fabrika isi dahil olmak uzere calismis biri olarak konusuyorum) rahat is olsun gidip geleyim cok bisi yapmiyim diye dusunuyorsaniz oyle islere anca torpilliler giriyor. Biz faniler essek gibi calisiyoruz.
teyzelerinize mesafe koymakla işe başlayın bence öncelikle.Bu nedir sizin hayatınıza bu kadar karışıyorlar hadsizlik yaptıkları.
24 yaş çok büyük bir yaş değil,kaldı ki çabalamışsınız ve olmamış pes etmiş olduğunu düşünmüyorum,ülkenin hali zaten ortada olduğun ilçe belki iş olanağı olarak bile zayıftır kendileri neyle meşgul acaba
Seneye 34 yaşında uzun bir aradan sonra başlayacağım kısmetse. 24 yaş neki. Çalışma ve eğitimin yaşı yok onu bir anlasa keşke herkes. Ama millet erken başla sigorta ödensin bir an önce emekli ol mantığında. Ama artık o devir geçmiş. Emeklilik artık mezarda. O yüzden kundakta başlıcaksın ki ancak eskilerin emekli olduğu yaşta emekli olabilesin.
Ben ayrıca sırf para gelsin sigortam olsun diyede sevmediğim bir işte ömür çürütmek istemem. Sırf bu yüzden bir kez daha okudum. Millet bu yaştan sonra olmaz, çocuk var olmaz neler neler dediler. Takmadım takmıyorum. Hayat benim onların değil neticede.