- 19 Şubat 2020
- 20
- 21
- 3
- Konu Sahibi cinaragacivepufboregi
-
bu kısım bende soru işaretleri bıraktı.Gereksiz yere kıskanıp kısıtlayan birisi de asla değil.
Ah kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermişEvlenmeyin.
Yok illa yapacağım diyorsanız da; eş adayınız ile ailesi arasındaki ve ailesiyle sizin aranızdaki ilişkiye nasıl yaklaştığına dikkat edin.
Yine de evlenmeyin.
Ohoooo üflemek ne ki; 'yoğurt' yazarken elim ayağım titriyor, kaçasım geliyor yemin ederim.Ah kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Millet 20 yıl sonra bile yanlış tanımışım diyebiliyor. Değişmeyeceğini düşünmek olanaksız olmalı. Aile de içine girmeden tanınan bir şey değil. Şu an tanıması bir şey ifade ermez.Merhaba ben 6 aylık evliyim, 21 yaşında evlendim :) Herkesin oo imkansız o yaş ne çocuksun, iş bul önce diyeceği yaş. Haa bir de üniversite okuyorum, 1 senem var bitmesine.
Ama iyi ki diyorum. Bu arada ailemin evinde de prensestim yani hani aile baskısından kaçıp evlenmedim. Sevdim ve evlendim. Senin gibi yıllarca sevgili de değildim sadece 1 yıl.
Ama sevdim,inandım ve evlendim.
Beraber kariyerim için planlar yapıyoruz babam ve eşim en büyük destekçim bu konuda.
Ama böyle basit şeyleri düşünüyorsanız bence evliliği tekrar düşünün, çünkü ben böyle şeyleri güzel bulurum mesela duştan çıktıktan sonra görmek çok saf,güzel geliyor.
Değişmeyeceğini düşünüyorsanız, ailesini tanıyorum diyorsanız 24-25 yaş çok normal yaşlar evlilik için bence
Aman aman bir daha erkek mi erkek sinek bile istememOhoooo üflemek ne ki; 'yoğurt' yazarken elim ayağım titriyor, kaçasım geliyor yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?