Size gore evlilik yasinin ideali kişilere gore degismez, ŞU yaştan once evlendiysen kesin mutsuzsun, mutluyum diyenlerin Allah belasini mi versin nedir derdiniz? Herşey yaşla olup bitmiyor ki. Herkesin hayattan beklentisi, eşi, hayat şartlari bambaşka...
29-30 yaşinda evlenen herkes sizin eşiniz gibi dunyanin en mukemmel adamiyla evlenemiyor. Burada acilan konularin hepsi 21 yasinda evlenenlere ait degil.
21 yaşimda evlendim evet olgun degildim ve geriye donup baktigimda şuan yapmam dedigim şeyler var, bazi şeyleri hatirlayinca halime gülüyorum bile ama MUTLUYUM şuan, 27 yaşimdayim ve genel olarak hayatima baktigimda yanliş karar verdigimi dusunmuyorum, evliliğim için MUTLUYUM şuan.
Bu sizin için, kendi hayatiniz için yanliş olabilir ama 21 yasinda evlenmek suçmuş dile getirilmeyecek birsey yapmişiz gibi tavirlara giriyorsunuz. Siz her zaman esinizi evliliginizi överken burada( övün, mutlu olun sorun yok) siz rahatsiz oluyorsunuz diye biz niye mutluyuz demeyelim evlendik bile demeyelim hatta saklayalim?
Herkes işine baksin, kimse kimsenin lafiyla yarin nikah masasina gitmez.