- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi cinaragacivepufboregi
Canım en üstüne alınmayacak kişi alındı..Üstlerine alınıp atar gider yapan bazılarına cevap vermekle vakit kaybedemem diye engelle seçeneğine basıyorum.
Neticede kimseyi hedef göstermedim. Kimsenin alınmasına gerek yok. Burdan sevdiğim bir arkadaşım da bana göre erken evlenmiş. Ama bak savunma yapmamış. Çünkü bununla ilgili bir derdi yok.
Bir yanlışın sonucu iyi olabilir. Bu şanstır. Ve fakat yanlışı yanlış olmaktan kurtarmaz.
Lise mezunuyum çok zenginim ,demek; (imkan varken) üniversite okumamış olmayı aklamaz.
Durum tam da bunun gibi bir şey.
Kızlarımıza 20 yaşında evlendim mutluyum demek yerine... ben de 20 yaşında evlendim. Bir sorunum yok ama bu bir şanstır. Her zaman rastlamaz. Şimdiki aklımla daha cok düşünürdüm,demek zor olmasagerek...
Sana da tavsiyemdir. Engelle seçeneğini daha aktif kullanmak sinirlerini korumak için şart![]()
Bak o üye gerçekten iyi biridir. Yorumlarını gayet beğenirim. Onun durumu farklı. Eşi ondan büyüktü ve maddiyatı çok iyiydi. Yani erken evlilik olurken bazı şartlar çok uygundu. Ben öyle biliyorum. Yani o istisna. Biz genele konuştuk sen de ben de.
Çünkü genel profil ne maddi uygunluk var ne manevi uygunluk var. Gene de evleniyorlar sonra sefilleri oynuyorlar. Ben onu eleştiriyorum.
Mesela ben 32yim biliyorsun. Umarım evliliğe giden bir ilişkim var. Hep 30 ve sonrası evlenmek istedim. Çünkü benim olgunlasmam hem maddi hem manevi yeterlilik 28 29 gibi oldu. Seni en iyi ben anlıyorum. Kişiliğim anca 27den sonra oturdu. Artık kimseye kendimi ezdirmem. Tepkisel degilim. Insan ilişkilerinde durup düşünerek aksiyon alıyorum. Bunlar 20 21de yoktu. Evlensem eşimle birbirimizi yerdik. Bir de üniversiteyi bitirmeden evliliği ben çok sakıncalı buluyorum. Eşim beni okutur diye güvenip evlenmeyi çok risk görüyorum.
Yani ben senin iyi niyetini biliyorum. Hem maddi hem manevi olarak olgunlaşmamış kızlarda buraları okuyor. Bunları örnek almasınlar diyorsun. Haklısın..
Engellediğim üyeler var canım.. Burada aktif olup herkesin engellediği üye vardır.
Bu arada kapatma sakın hesabını..
Zaten bizim gibi düşünen az.. hem de gayet sevdiğim bir üyesin..
Sevgiler canım..