24 yaşında hayatımı düzene koyabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.117
22
38
25
Lütfen yargılamayın her insan gibi benimde keşkelerim var hayata geç kaldığımı düşünüyorum 23 ün bitmesine aylar var evet suanda da elimde bazı seçenekler var para kazanma anlamında kariyer anlamında ama hayatım bitmiş yaşlanmışım bu saatten sonra çaba göstersem de ne farkeder diye düşünüyorum önceden kendimi duzeltememişim bu saatten sonra duzeltsem ne farkeder geçti gitti diyorum zamanımı vaktimi kendime yöneltmek istiyorum ama dediğim gibi geç kaldığımı düşünüyorum artık ne yaparsam yapayım elimde bir koca sıfır var bu durumda olmamın bir çok sebebi var kendi hatalarımda çok var gel gelelim derste aldım zaten çoktandır bu kafadaydm ama bu sefer erteleyip durdum her şeyimi her gün çalışmak istiyorum durmamak bunca zaman boşuna yaşadım bunca zaman dediğim 19 yaşından bu yaşıma kadar çok kötü bomboş geçti ve şunu da anladım ki eğer yüksekteyseniz herkes yanında eğer bir unvanınız paranız yoksa herkes sizi küçük görüyor ezik görüyor diller konuşmuyor ama insan anlıyor size fayda sağlamazlar ama sizi sürekli arkanızdan eleştirir veyahut küçük pasif görürler

Lütfen yargılamayın her insan gibi benimde keşkelerim var hayata geç kaldığımı düşünüyorum evet suanda da elimde bazı seçenekler var para kazanma anlamında kariyer anlamında ama hayatım bitmiş yaşlanmışım bu saatten sonra çaba göstersem de ne farkeder diye düşünüyorum önceden kendimi duzeltememişim bu saatten sonra duzeltsem ne farkeder geçti gitti diyorum aşktan beklentim yok eskisi gibi artık önce kariyerim diyen biriyim özüme dönmeye başladım artık o yapmacık sosyal medya aşklarına bile istemiyorum zamanımı vaktimi kendime yöneltmek istiyorum ama dediğim gibi geç kaldığımı düşünüyorum artık ne yaparsam yapayım elimde bir koca sıfır var bu durumda olmamın bir çok sebebi var kendi hatalarımda çok var gel gelelim derste aldım zaten çoktandır bu kafadaydm ama bu sefer erteleyip durdum her şeyimi her gün çalışmak istiyorum durmamak bunca zaman boşuna yaşadım bunca zaman dediğim 19 yaşından bu yaşıma kadar çok kötü bomboş geçti
Kız seni ayagimin altına almiyim bak cimcime

O yaşta insanlar üniversite okuyor acelen ne 23 en umutlu mutlu deli dolu olacağın yaşlar belki haklısın artık ülkenin durumu en çok gençleri strese sokuyor ama

O yaşta insanlar üniversite okuyor acelen ne 23 en umutlu mutlu deli dolu olacağın yaşlar belki haklısın artık ülkenin durumu en çok gençleri strese sokuyor ama
Ayy yanlışlıkla yorumu eksik gönderdim pardon her yaşta herşey mümkün yeter ki azimli ol ama hırsının kölesi de olma hayatın tadını çıkar

Lütfen yargılamayın her insan gibi benimde keşkelerim var hayata geç kaldığımı düşünüyorum 23 ün bitmesine aylar var evet suanda da elimde bazı seçenekler var para kazanma anlamında kariyer anlamında ama hayatım bitmiş yaşlanmışım bu saatten sonra çaba göstersem de ne farkeder diye düşünüyorum önceden kendimi duzeltememişim bu saatten sonra duzeltsem ne farkeder geçti gitti diyorum zamanımı vaktimi kendime yöneltmek istiyorum ama dediğim gibi geç kaldığımı düşünüyorum artık ne yaparsam yapayım elimde bir koca sıfır var bu durumda olmamın bir çok sebebi var kendi hatalarımda çok var gel gelelim derste aldım zaten çoktandır bu kafadaydm ama bu sefer erteleyip durdum her şeyimi her gün çalışmak istiyorum durmamak bunca zaman boşuna yaşadım bunca zaman dediğim 19 yaşından bu yaşıma kadar çok kötü bomboş geçti ve şunu da anladım ki eğer yüksekteyseniz herkes yanında eğer bir unvanınız paranız yoksa herkes sizi küçük görüyor ezik görüyor diller konuşmuyor ama insan anlıyor size fayda sağlamazlar ama sizi sürekli arkanızdan eleştirir veyahut küçük pasif görürler
Yaşın çoook erken ve bence statü artk eskisi kadar önemli değil para ve ünü olan daha değerli oldu günümüzde

24 yaş niye geçmiş olsun ki? Üniversite okudunuz mu? Üniversite okumadıysanız bile lise mezunuysanız kpss ortaöğretim ile atanabilirsiniz. Sınava daha varken oturun çalışın en azından denemiş olursunuz. Olmadı bir işe girin,sosyalleşirsiniz. Bunlar da olmadı evde spor,yoga yapın,dans edin. Belediyelerin ücretsiz kursları oluyor işitme dili, ilkyardım dersleri alırsınız. Ehliyetiniz yoksa ehliyet alın. Müzik aleti çalmak için ukulele,gitar ile başlayabilirsiniz ortaokul öğrencileri bile çalıyor bunları. 24 yaşında gayet de dil,müzik aleti öğrenilir, ders çalışılır yeter ki siz isteyin🧚🏻‍♀️🫶

Ben depresif olduğumda aynen böyle hissediyordum. Meğerse evde boş durduğum için böyle her şeye geç kalmış gibi hissediyormuşum😂😂 İşte çalışmaya başladım bir yandan da yoga yapıyorum, bitkilerle ilgileniyorum, cilt bakım rutini oluşturdum. Böyle böyle derken gün bitiyor zaten. Çalışınca, hobi bulunca geçiyor. Geç kalmadınız yetiştiniz😂

Hsjddj ay sinir geldi yani tam da üni sınavına basvuruyodum 37 yaşımda, bu postu gördüm

Ben de düşünüyorum.
Ama bugünlerde o kadar yoğun ve gerginim ki stresten dişlerimi sıkarken buluyorum kendimi.
O yüzden seneye mi bıraksam diyordum (bakın vazgeçtim demiyorm, erteliyorum diyorum).
Ve dediğiniz gibi sonra bu konuyu gördüm.
Ama düşününce dünyanın tüm yükünü üstünde taşıyormuş gibi hissetmek de gençlikten sanki.
İnsan ancak olgunlaşınca "ne saçma şeylere takılıp kalmışım" diyebiliyor.

Son düzenleme:
Ben de düşünüyorum.
Ama bugünlerde stresten dişlerimi sıkarken buluyorum kendimi.
O kadar yoğun ve gerginim. O yüzden seneye mi bıraksam diyordum (bakın vazgeçtim demiyorm, erteliyorum diyorum).
Ve dediğiniz gibi sonra bu konuyu gördüm.
Ama düşününce dünyanın tüm yükünü üstünde taşıyormuş gibi hissetmek de gençlikten sanki.
İnsan ancak olgunlaşınca "ne saçma şeylere takılıp kalmışım" diyebiliyor.
Ay ne bileyim ya ben de aksine gençken çok gamsizdim. Bu arada 34 yaş üstü kadınlar için, eğer ilk lisans eğitiminiz olacaksa, ek kontenjanlar var. Ben ikinci üni düşündüğüm için bana faydası yok ama ilgilenebilirsiniz durumunuza uygunsa. 🌻

Ay ne bileyim ya ben de aksine gençken çok gamsizdim. Bu arada 34 yaş üstü kadınlar için, eğer ilk lisans eğitiminiz olacaksa, ek kontenjanlar var. Ben ikinci üni düşündüğüm için bana faydası yok ama ilgilenebilirsiniz durumunuza uygunsa. 🌻

Bilemiyorum, ben hiçbir zaman öyle gamsız olamadım.
Belki de ondan öyle düşündüm.
Ama yine de sorunları abartmak gençliğin genel bir özelliği diye düşünüyorum (kendimi iyice yaşlı hissettim şimdi :KK48:)

Bilgilendirme için teşekkür ederim bu arada.
Haberim var o uygulamadan ancak bana da faydası yok ne yazık ki.

Bilemiyorum, ben hiçbir zaman öyle gamsız olamadım.
Belki de ondan öyle düşündüm.
Ama yine de sorunları abartmak gençliğin genel bir özelliği diye düşünüyorum (kendimi iyice yaşlı hissettim şimdi :KK48:)

Bilgilendirme için teşekkür ederim bu arada.
Haberim var o uygulamadan ancak bana da faydası yok ne yazık ki.
HAYIR GENCİZ VE ÇITIRIZ 🍻🍻🍻

İnsan bir ömür boyu ögreniyor, farkindaligi yasiyor ufku her bir yilla biraz daha aciliyor. Koskoca bir yildan bahsediyorum.

Sen gelmissin 23 yasinda gec kaldim diyorsun. Düsynce tarzini acil degistir ve bir yerlerden basla.

24 yaşında geç kalmak mı kime göre neye göre geç kalmak valla ölene kadar geç kalmazsınız konu 70 de çocuk sahibi olmak değilse konu 90 da tıp okumak değilse bunun harici hicbirseye geç kalinmaz.Yani okunur çalışılır evlenilir öğrenilir beceri geliştirilir ayrıca bu tarz insan tebrik edilir taktir edilir.Kendini aşmaya çalışmak her zaman takdire şayan bir eylemdir bunun aksini düşünen kişileri dinlemeyi bırak duymak bile gereksizdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X