- 29 Ocak 2024
- 1.117
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
Lütfen yargılamayın her insan gibi benimde keşkelerim var hayata geç kaldığımı düşünüyorum 23 ün bitmesine aylar var evet suanda da elimde bazı seçenekler var para kazanma anlamında kariyer anlamında ama hayatım bitmiş yaşlanmışım bu saatten sonra çaba göstersem de ne farkeder diye düşünüyorum önceden kendimi duzeltememişim bu saatten sonra duzeltsem ne farkeder geçti gitti diyorum zamanımı vaktimi kendime yöneltmek istiyorum ama dediğim gibi geç kaldığımı düşünüyorum artık ne yaparsam yapayım elimde bir koca sıfır var bu durumda olmamın bir çok sebebi var kendi hatalarımda çok var gel gelelim derste aldım zaten çoktandır bu kafadaydm ama bu sefer erteleyip durdum her şeyimi her gün çalışmak istiyorum durmamak bunca zaman boşuna yaşadım bunca zaman dediğim 19 yaşından bu yaşıma kadar çok kötü bomboş geçti ve şunu da anladım ki eğer yüksekteyseniz herkes yanında eğer bir unvanınız paranız yoksa herkes sizi küçük görüyor ezik görüyor diller konuşmuyor ama insan anlıyor size fayda sağlamazlar ama sizi sürekli arkanızdan eleştirir veyahut küçük pasif görürler