24 yaşından sonra aşık olabilen var mı ??? :(

bir yaştan sonra aşk değil mantıkla düşünüyorsun bence .en azından bende öyle .canım artık herkes okuyor ,kariyer yapıyor 30 larında evleniyor ya amann sende yani .

bi kere aşık oldun mu o aşk bitmez
bak sen hepsi bitti dediğine göre, demek ki onlar aşk değilmiş
ben 14 yaşında aşık oldum, ama 31 yaşında bi tanıdığım uzun sancılı bi nişanlılık döneminden çıkıp 1 yıl sonra başkasına aşık olup 6 ay içinde evlenmişti. şimdi bebişleri var. hala ilk günkü gibi de birbirlerine hep karım ve kocam diye hitap ederler

İlk aşık olduğum adama yıllar sonra tekrar aşık oldum ve kısmetse evlenicez.28 yaşındayım ve şuna inanki aşkın nerden geleceği hiçbelli olmuyo ....

Ask her yasta güzel niye sınırlayalım ki... Askın yeri zamanı yası yoktur ummadığın anda gelir yasını sormaz..

çok fazla sevdiğim bir ilişkiden çıkmıştım. sanırım ondan azını kabul etmiyor yüreğim.. ondan çoğunu da bulamazmışım gibi geliyor.. şuanda bir sevgilim var ama aşık değilim

aşk sadece masallarda kaldı gibi geliyor artık bana da filmlerde görüyorum artık ama bi umut olmalı mı bilmiyorum bende.dediğin çok doğru çok fazla sevdiğim bir ilişkiden bu insanı bitiriyor

yaş 25 ve 26 yada az kaldı en son ilişkim 1,5 yıl önceydi ve aşık olacağımı zannetmiyorum bi daha :2:

bende 26 yaşıma giricem çok az kaldı ama bugüne kadar karşıma hep yanlış insanlar çıktı .. aşık olcağımıda sanmıyorum artık

1,5 ay sonra 24 yasima giriyorum allah nasip ederse asik olabilecegimi düsünmüyorum aslinda ama sorun bende bunuda biliyorum

ben ama bunların bir sınav olduğunu düşünüyorum artık inanmaya başladım hayatımızı değiştiricek insan karşımıza çıkıcak ve daha sonra diğerleriyle niye işlerin yürümediğini anlayacağız

kesinlikle.. bende böyle düşünüyorum.. nasip işi..

24 yaş nedirki? çok ama çok genç bir yaştasınız daha ne aşklar sevgiler yaşarsınız
ben 35 yaşından sonra deli gibi aşık olup evlenenler bile biliyorum en yakınımda kuzenim ve en yakın arkadaşım var ikiside 35de evlendiler ve deli gibi aşıklar
bence aşkta yaş sınırı asla yoktur

bende 26 yaşıma giricem çok az kaldı ama bugüne kadar karşıma hep yanlış insanlar çıktı .. aşık olcağımıda sanmıyorum artık

bu umutsuzluk nedendirki öyle bir aşık olursunuzki yaş büyüdükçe aşkın değeri daha çok artar aşklar daha büyük yaşanır
arkadaşlar aşık olamayacağız daha diyipte aşka kapılarınızı lütfen kapatmayın umutsuz olduğunuz müddetçe gerçektende aşk sizi bulamaz
herkese bol bol aşklar dilerim

aslinda bazen diyorum bu acilarin bi mukafati illa olucak 26 yasindayim ama aldatildim ilk iliskimde sonraki iliskimde olmadik seyler yasadim baski hakaret en sonunda iftira bile atti ben bunlari haketmeedigimi dusunup aska inancimda bitiyo ..bi yanim karamsar diger yanim umutlu

ben bu sene 25ime girecegim, daha bir kez bile asik olmadim. Bir iliskimde olmadi simdiye kadar :)
bundan sonrada ben istemiyorum zaten. cünkü asklar masallarda dizilerde vs. var sadece.
ve artik bana cok sacma ve bos geliyor asklar. gereksiz geliyor.
herkes ayni seyleri yasiyor..
bu yüzden ne öyle bir beklentim var nede istegim.
biri gelipte hayatimi mahvetsin istemiyorum
kaldiki zaten bundan sonra asik olacagimida sanmiyorum

ayy valla ne kadar doğru söylemişsinn :) zorla rahat bozuyolar aşık olupp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…