24 yaşından sonra aşık olabilen var mı ??? :(

Yaşla ne alakası var ki aşık olmanın?
Hele ki 24 gibi genç bir yaştan bahsediyorsunuz. Durun bakalım daha, pek çok şey için başlangıç sayılabilecek bir yaş 24.
Aşk ne yaşa bakıyor ne de koşullara inanın..
Herşeyiyle onu düşünüyorsunuz sadece, ne kadar sevdiğinizi, hep yanyana olmak istediğinizi..

Yaşım 25 ve 4 yıldır aşk uğramıyor bana. İnsanın başına gerçekten bir defa gelirmiş demek ki!

Yaşım 25 ve 4 yıldır aşk uğramıyor bana. İnsanın başına gerçekten bir defa gelirmiş demek ki!

yok bende öyle sanıyordum ama değilmiş ilk aşkımdan sonra sevemem sanmışdım 25 yaşımda kocama aşık oldum hemde ne aşk anlatamam büyük sevda bizimkisi şuan 31 yaşındayım hala kocama aşığım.

Aşkın yaşı mı olurmuş.

Hem aşk hayatta bir kere çıkar insanın karşısına diye bir kanun mu varmış.

Aşkı daha tarif edebilen bile yokken.

İnşallah :) Mutluluklar.

1,5 ay sonra 24 yasima giriyorum allah nasip ederse asik olabilecegimi düsünmüyorum aslinda ama sorun bende bunuda biliyorum

Ne garip yukardakini 28.03. tarihinde yazmisim tam 8 gün sonra yani 05.04. tarihinde hayatima "O" girdi. Böylece tekrar anlamis oldum ki aSk hic beklemedigin anda cikiyormus karsina Rabbime sükür

ölemi canımm ne güzel senin adına sevindim nasıl oldu peki:)gerçekten aşk diyebileceğin bi birliktelikmi

askın yası yok kımıne 7sınde kımısınde 70te nasıp olur.. umudunuzu kesmeyın bu hayattan..

ölemi canımm ne güzel senin adına sevindim nasıl oldu peki:)gerçekten aşk diyebileceğin bi birliktelikmi

sagol canim benim cok tesekür ederim evet gercekten ask diyebilecegim bir birliktelik ki ben birinden öyle kolay kolay etkilenmem üstelik kimseyide yaklastirmam kendime.

Aslinda 1,5-2 aydir tanisiyoruz o niyetini belli ediyordu ama ben pek umursamadim acikcasi yada kactim diyelim korkularim, endiselerim vardi (bunun sebebi uzun hikaye ). Ama arkadasca konusuyorduk tanimaya basladikca sans vermeyi sectim suan cok cok mutluyum. Iyikide hayatima, kalbime, yüregime girmesine izin vermisim diyorum...

Karsindakinden emin olduktan sonra korkularinin üzerine gitmek kendine ve karsidakine bir sans vermek gerekiyormus bunu anladim ama emin olmadan asla adim atmadim bende böyle garip bir kizim iste

hayır canım hiç de garip değilsin bende öleyim birini hayatıma çookkk zor alırım.benim gibi zor karar veren ve doğru karar veren birilerini görmek iyi geliyor.negüzel işte şans vermek önemli olan.ama benimde çokk korkularım var.hatta eski sevgilimin tonlarca eksiği olmasına rağmen eşsizmiş gibi geliyo.ne saçma...inş bizde yakalarız o aşkı.

19 yaşında aşık olmuştum önce. sonra bitti ve ben bir daha sevemedim uzunca. 27 yaşında ise eşimle tanıştım. aşık olduk evlendik.

Cok iyi anliyorum canim seni hemde cok iyi. Benim eski iliskimde hem beraberlik sirasinda hemde ayrildiktan sonra cok zor zamanlar yasadim, zor toparladim kendimi hatta eski konum var orayi okusan anlarsin Neredeyse 1,5 yil olacak ve ben ona sans vermeden evvel hayla bazi sancilarla, acilarla savasiyordum ha bire. Hayal kirikliklarindan sonra özelikle zor bir iliski sonrasinda insan kendini korumaya aliyor ve sürekli karsina cikanda bir kusur ariyor yani ben öyleydi ha üzecek ha üzdü diye hatasini beklerdim. 1,5 yil icinde hayatima girmek isteyen cok kisi oldu ama benimde edindigim aci tecrübeden sonra taviz veremeyecegim seyler olmustu ve asla altan almadim. Hickimse buna uyusmadi. Herseyden önemlisi ona sans vermemin sebebi benim oldugum gibi kabul etmesi ve ilk defa uzun zamandir birinin beni mutlu ve umutlu kilmasi. Ama hayla güven sorunu yasiyorum tabiki

canım taviz vermeyeceğin şeyler ne mesela??duygularımız çok yakın.benimde hayatıma girmek isteğen insanlar oluyo ama boşversene oda beni deli gibi aklı çıkacak kadar çok seviyordu ne olduuuu en büyük hainlikleri yaptı o okadar severken yaptıda bunlar tabi yapar gibi düşüncelere dalıyorum.ve güven sorunumm çok fazlaaaaa

aynen canim gercekten ayni duygular icerisindeyiz mesela ben bugün acayip ters bir günümdeyim karamsar, endiseli, süpheci ve asiri güvensiz. Cektiriyorum sabahtan beri cocuga ha elimdede degil cünkü hayatimda güzel seyler olmaya baslayinca ben ister istemez eski yasanmisliklari düsünüyorum o´da böyleydi basta falan gibi. Birde öyle alismisim ki karsimdakinden kötü seyler duymaya görmeye sürekli bir nöbet halindeyim. Bir hata bir yanlis yapmasini bekler gibi... Yani anlayacagin asiri zor ve soguk biriyim ki bunu simdiye kadar suan hayatimdaki insandan haric her girmeye calisan söyledi. Acikcasi ben bile tahamül etmezdim kendime

Taviz vermeyecegim seyler aslinda biraz kisisel diyelim cogu. Ama mesela bana en ufak birseyde bile karismasi, s1kmasina, anlayissiz olmasina, sürekli bosbos konusmasina, olgun olmamasina, ilgisizlige, hasap sormasina bu gibi seyler kesinlikle katlanamam cünkü bu konularda önceden cok ama cok canim yanmisti. Yani eskiden ne icime oturduysa canimi yaktiysa simdi katlanamiyorum. Anlatinca beya abartili geldi bunlar aslinda ama iste malesef kendim gibi hareket edemiyorum icimdeki yarali pamuk_helva hemen geciyor devreye bunlari zamanla güven duymaya basladikca asacagima inaniyorum ee bu sure zarfinda yanimda olursa, katlanmayi basarabilirse o zaman beni hak ediyor demektir... :))

umutlandım valla bunu okuyunca:) kocaman mutluluklar size....

yaaaa inanamıyorummm aynı şeyleri bende hissediyorum işte.herkese diyorumki amannn ilgilide ne oluyoki o da başta böyleydi.yada alttan alıyo noluyoki oda zamanında böyleydi gibi yonlarca şey söylüyorum.ve bu beni çok mutsuz ediyor.ama ne güzelki bu hallerinde yanında olan biri var.sevinmelisin canım..ben hala halaaa hazmedemiyorum yaptıklarını halaaa nasıl yapar demekten başka hiçbişe yapmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…