Kızlar merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Sözlümle bu yaz kısmetse evlenmeyi istiyoruz.
Ama annem sürekli ağlıyor, daha küçük olduğumu, erkenden evlenip onu bırakıp gitceğimi
düşünerek sürekli üzülüyor ve ağlıyor. 1 -2 sene daha evlenmemi istemiyor. evliliğimiz için hiç bir engel yok.
sözlüm de çalışıyor ama anneme dayanamıyorum böyle yaptıkça. Kendimi suçlu hissediyorum annemi bırakıp
evlenmeyi istediğim için ona evlenicem diye baskı yaptığım için. napmalıyım ya içime hiç sinmiyor annem
bu derece üzülürken evlenip gitmek
Kızlar merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Sözlümle bu yaz kısmetse evlenmeyi istiyoruz.
Ama annem sürekli ağlıyor, daha küçük olduğumu, erkenden evlenip onu bırakıp gitceğimi
düşünerek sürekli üzülüyor ve ağlıyor. 1 -2 sene daha evlenmemi istemiyor. evliliğimiz için hiç bir engel yok.
sözlüm de çalışıyor ama anneme dayanamıyorum böyle yaptıkça. Kendimi suçlu hissediyorum annemi bırakıp
evlenmeyi istediğim için ona evlenicem diye baskı yaptığım için. napmalıyım ya içime hiç sinmiyor annem
bu derece üzülürken evlenip gitmek
herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için... annem çok duygusaldır. çok zor şartlarda büyütmüş beni. ama ben kadir kıymet bilrim hep el üstünde tutucam annemi. evlensem de desteğimi esirgemiycem. ama o kocam olunca destek olamam sanıyo. kendi kocasından öle görmüş çünkü. artı ev hanımıymış. benimse elimde mesleğim var. sözlüm ver maaş kartını diycek insan değil, yine mi annene gidiyosun diycek insan hiç değil... annemi zar zor ikna ettim. ama hala ağlıyo. bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.
allahım diyorum evlenip mutlu bi yuva kurucam bunun nesi kötü.. zaten binlerce km uzaktayım ailemden. evlensem de uzak olucam evlenmesem de. bari sevdiğim yanımda olsun. bari o bana sahip çıksın buralarda diyorum. öyle diyince koca delisi oluyorum:)
ölüyomuşum evlenmek için. ya 2 yılda yaşlandım ya. yemin ederim yaşlandım böle yaşamaktan
annene sor başka bişi mi varde cunku 24 normal ama yenı öğretmen oldu isen 2 -3 yıl calışmanı önerırım evlılık kafanda olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?