24 yaşındayım evlilik için erken mi?

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
Kızlar merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Sözlümle bu yaz kısmetse evlenmeyi istiyoruz.
Ama annem sürekli ağlıyor, daha küçük olduğumu, erkenden evlenip onu bırakıp gitceğimi
düşünerek sürekli üzülüyor ve ağlıyor. 1 -2 sene daha evlenmemi istemiyor. evliliğimiz için hiç bir engel yok.
sözlüm de çalışıyor ama anneme dayanamıyorum böyle yaptıkça. Kendimi suçlu hissediyorum annemi bırakıp
evlenmeyi istediğim için ona evlenicem diye baskı yaptığım için. napmalıyım ya içime hiç sinmiyor annem
bu derece üzülürken evlenip gitmek

evlenmenin tam vakti canım
annen duygusallaşmış,kendisine sr bakalım kaç yaşında evlenmiş

Bence de tam zamanı zira ben de 24 yaşımda evlendim :)

21 yaşımda ögretmendim zaten, yani evlendiğimde 3 yıllık ögretmendim :)

Şu an 32 yaşımdayım 6 yaşında bir oglum, 1 yaşında bir kızım var.

Darısı sana inşallah

Ne kadar yaş alırsak alalım daima annelerimiz bizi yeterince olgunluğa erişmiş olarak görmezler, onların gözünde daim küçüğüzdür bu sebebten arkadaşım kendini üzme sen 34 yaşına gelsen ve evliliği talep etsen annenin diyeceği "kızım nie acele ediyorsun ?" :)))

senın yaşında erkence biz çocuk yaşta evlenmişiz be canım...bende 22 yaşımda evlendm 7 aylık evliyim...erken geç bu göreceli bi kavram bence 18 yasında bile kendıne güvenen hazır hisseden insanlar var...gerçekten anne babanın gözünde hala biz çocuğuzz bu hiç değişmez..

erken değil ama annen eş adayını uygun görmediği için üzülüyor büyük iht,malle .yoksa anneler kzılarını evlendirmeye can atar .bence yaşın sorun değil onun için farklı nedenler var .

22 yaşımda evlendim 24 yaşımda da anne oldum.Erken diye bir sorun ya da pişmanlık yaşamadım.Bence normal bir yaş evlilik için.

merhabaa canım, anneler ne zaman olursa olsun üzülür her yaşta onların gözünde birer bebeğiz hala.Ben evleneli 1 sene oluyor neredeyse ve başka şehre geldim annem hastalık sahibi oldu resmen, oda hiç istemedi evlenmemi ama kısmet işte insan bazı şeylere engel olamaz hayatta eninde sonunda olacak olan da o.Ben annemii çok ama çok seviyorumm onu birgün bırakmak aklıma gelmezdi ama oluyor malesef, anneciğin kendince haklı, kısmetse olur evliliğiniz, Yaşın ideal, onemli olan gerçekten ömrünü paylaşabileceğin insanın o olduğuna inanmak.

Bence erken değil. Ben 23 yaşında evlendim. 24 yaşında anne oldum ve allaha şükür gayet memnunum hayatımdan. Önemli olan senin kendini hazır hissedip hissetmediğin?

Annenle aynı görüşteyim..:) Ben de kızımın 30 undan sonra evlenmesini umuyorum..Ama tabi kader kısmet bu işler...Hakkında hayırlısı olsun...

evlilik için uygun bir yaş ben 23 yaşında evlendim,25 yaşında anne oldum.birbuçuk yaşında bir kızım var ve ben halimden memnunum.allah herkese hayırlı olanı nasip etsin size de...

hayir erken dgl canim. Aksine, hayatin en gzl yaslarin asik oldugun erkekle beraber gecir yoksa pisman olurusn... ben 22'yim ve suan icin erken diyrm. 23'a basayim zamani deriim ;-)

herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için... annem çok duygusaldır. çok zor şartlarda büyütmüş beni. ama ben kadir kıymet bilrim hep el üstünde tutucam annemi. evlensem de desteğimi esirgemiycem. ama o kocam olunca destek olamam sanıyo. kendi kocasından öle görmüş çünkü. artı ev hanımıymış. benimse elimde mesleğim var. sözlüm ver maaş kartını diycek insan değil, yine mi annene gidiyosun diycek insan hiç değil... annemi zar zor ikna ettim. ama hala ağlıyo. bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.
allahım diyorum evlenip mutlu bi yuva kurucam bunun nesi kötü.. zaten binlerce km uzaktayım ailemden. evlensem de uzak olucam evlenmesem de. bari sevdiğim yanımda olsun. bari o bana sahip çıksın buralarda diyorum. öyle diyince koca delisi oluyorum:)
ölüyomuşum evlenmek için. ya 2 yılda yaşlandım ya. yemin ederim yaşlandım böle yaşamaktan

kolay degildir, artik guzel bir dugn hazirligi kokusu gelirdir insallah.. Sana omur boyu huzurlu, saglikli, nese dolu mutluluk diliyrm

annene sor başka bişi mi varde cunku 24 normal ama yenı öğretmen oldu isen 2 -3 yıl calışmanı önerırım evlılık kafanda olmadan.

annene sor başka bişi mi varde cunku 24 normal ama yenı öğretmen oldu isen 2 -3 yıl calışmanı önerırım evlılık kafanda olmadan.

yok canım yeni öğretmen olmadım. 2 yıl özel sektörde çalıştım. bu yıl da atandım... ideal evlenme çağındayım bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…