aa o zaman bızım dusundugumuz gıbı duygusallıkdan oturu olan bır durum degıl .
sanırım annenız maddıyat acısından evlenmenızı ıstemıyor
ben 24 yasindan daha erken evlendim...
ama simdi sorsan 24 yas evlilik icin cok erken derim...
bu yasta uzerine bir ton sorumluluk yuklemek cok sacma, hem nisanlilik sozluluk donemindeki heyecani evlenince bir sure sonra kaybeder insanlar o yuzden ben 1-2 sene daha bekar kal oyle evlen derim...
anneni dinle bir bildigi vardir...
otuzunda da olsan aynı duygusallıkta olacak.
onlar büyüdüğümüzü anlamıyor göremiyor konduramıyorlar canım.
gayet normal bi yaş bende 23 yasındayım seneye evleniyorum 24üme girmeden hatta
engelinizde yokmus neden bekleyesin ki kur yuvanı.
bizim askerliğimiz olmasa coktaaaan evlenmiştik
şu dünyada ne kadar ömrüm kaldıysa sevdiğimle geçirmek istiyorum zamanımı aile olmak anne olmak istiyorum engelim yoksa tamamdır arkadas
ben asla evliliğin yası oldugunu düşünenlerden değilim tabi çocuklar evlensin demiyorum.
kimisi var 26 yasında aklı basında değil rüyalar aleminde kimisi 20 yasında gayet aklı basında bilinçli.
yani hersey karakterde sorumluluk sahibi olmakta bitiyor.
maddiyat çok ayrı.
haklısın canım. paranı ye bekarlığın tadını çıkar diyolar. ama ben onla zaman geçirmekten çok hoşlanıyorumki.
mutluyum onla tv izlerken bile... neden yalnız izleyeyim? yemeği kendim için yapcağıma iki kişilik yapıcam, temizliği de öyle..
bunları yapmak daha keyifli olucak hatta... zaman kaybetmek istemiyorum..
işte ben o bilincli olanlardanım. sözlüm de öyle.. annem küçüklüğümden beri der sende yaşından büyük bi olgunluk var diye...
öyleydim hep. mantıklı kararlar verirdim. duygusal değil mantıklı düşünürdüm. şimdi evlenmek istiyorsam aşktan gözümün kör olmasından değil tamamen. ondan daha iyi bi erkek bulamam. beni mutlu ediyo seviyo düşünüyo. herşeyden önemlisi sevgisini bana hissettriyo. aşıkken evlenmeyin demiş bazıları. aşığım ama aynı zamanda mantıklıyım.
Bende böyle düşünüyorum canım hakkımızda hayırlısı.
Evliliğide kaldırabileceğimi düşünüyorum eşim olacak insana güvenim sonsuz ikimizde kendini bilen insanlarız nasılsa biz evlencez alıcam ben bu adamı
neden daha bekleyeyim ki evlenmek ve cok gece kalmadan anne olmak istiyorum :)
anneliği biraz erken tatmak daha güzel olmalı bence.
kendine güveniyorsan evlen derim canım yuvanı kur eşinle ol.
ne kadar ömrümüz var belli bile değil.
bir günüm bile varsa sevdiğimle olmak istiyorum
kaçırmak istemiyorum ben de bu adamı:))) annem dırdırlarıyla kaçırtmazsa iyidirbenim değerimi bilen birini bulmuşum, ağzımın içine bakan, bişey dese de yapsam diye bekleyen... kaçırmak olur mu ondaki geçici bi heves değil yani hani bazıları herşey evlenene kadar sora bitiyo erkeğin sevgisi derler ya... benim sevgilim hep beni nasıl daha mutlu ediceğini düşünür. nasıl bi sürpriz yapsam da mutlu etsem bu kızı diye... evlendikten sora yaşıycağımız günlerin hayalini kurar hep. anneme bunları anlatıyorum çocuğun bana değer verdiğini bilsin diye. annem diyoki, amaaaan bu da pek hayalperest sen napıcan bunla çocuk gibi
yaw çocuk geliceğinin hayalini kuruyo. gerçekleştirecek maddi manevi güce sahip. bunun neresi hayalperestlik?
e ne güzel bilinçlisin canım beklemen için sebebinde yok sırf annen dedi diye neden bekleyeceksin onlar duygusallıktan yapıyor.okul yok askerlik yok
benim bi tandııgmı var annesi yanasmadı bile kızının evlenmesine destek olmadı evde kaldı yas 33.
kısmetini tepmemeli insan.
aşık olmanın tanımı herkese göre farklı.
bana görede çok farklı.
sevdiğin adam senin içine sinmiş tamamsın sen canım :)
saol tatlım:) hayırlısı artık... ailemden maddi hiçbir beklentim yok düğün için.. herşeyimizi kendimiz alırız yaparız, sözlüm de böyle düşünüyo. babamdan bi hayır görmedim zaten bugüne kadar. sözü de nişanı da kendin yap düğünde belki sana yardım edebilirim dedi. allahtan sevgilim anlayışlı. sorun çıkarmıyo hiç, beraber yaparız nişanı diyo
Benden sana küçük bir tavsiye babanın bu dediklerini sözlüne pek fazla yansıtmasaol tatlım:) hayırlısı artık... ailemden maddi hiçbir beklentim yok düğün için.. herşeyimizi kendimiz alırız yaparız, sözlüm de böyle düşünüyo. babamdan bi hayır görmedim zaten bugüne kadar. sözü de nişanı da kendin yap düğünde belki sana yardım edebilirim dedi. allahtan sevgilim anlayışlı. sorun çıkarmıyo hiç, beraber yaparız nişanı diyo
anlıyorum canım seni aynı benim 7 senelik ilişkimi anlaıyorsunbenimde kaçırmaya niyetim yok valla
hayır ben hayalperestlik olarak görmüyorum canım.
evlenince askın bittiğinede inanmıyorum.
ah ne evli kör kütük asık çirftler biliyorum benkaç yıllık evliler hemde. onlar hikaye ya.
ben onay verdimbenim eşim olacak insana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?