Elalemin acık liseyi bitirip bitirmemesinin sizinle ne alakası olduğunu olduğunu ve başlıkla konunun ne alakası olduğunu çözemedim.Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
ne anlamda evde kalmak? konum olarak hep evin içerisinde bulunmak mı yoksa evlenmeyip bekar yaşamak mı?Hayatım boyunca evde mi kalacağım ?
Bulmaya çalışma. Benim tesadüfen karşıma çıktı iş yerinde. Hayatımın aşkı dedim. Aha bana konu açtırdı 500 mesajlık. Boşver belanı arama. Ben de evdeyim aynı yastayiz seninle. Evden çalışıyorum pandemiden dolayı. Üniversiteler de açılmadı daha. İhanet ve kazık acımı unutmak için ben de yeni bir ciddi ilişki istiyorum ama evde pijamalarimla otururken biraz zor. Yazılan kişi zamanı gelince çıkacak karşımıza. Böyle bir inancım var. Bakalım hayırlısıHayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Dilek ağacı değil ki bura bdv. Çaput ta bağlayın bariHayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Hayatimi kuzenimin liseyi bitirmesine gore kurmam nasip ne zamansa ozamn olur ve oldugunda belki istekleriniz anneniz veya kardesiniz icin istedikleriniz olmamisdir,ama zamanla onlarda olurHayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?