canim kopegim ve ben ayrilmak zorunda kaldik ama cok berbatim hayir unutabilicegimi zannetmiyorum ama ne yapicsgimida sasirdimcanım pardon da kopis ne acaba? merak ettim
üzülmeyin bebeğiniz ve sizin sağlığınız açısından en önemli kararı vermişiniz gebelik süresinde toksoplazma denen bir olay var ki ve kötü sonuçlar doğuruyor zordur sizin için ama siz bebeğinizden daha önemli olmamalı bence sevgiler.
Evet ama onu orda biraktigim aklima geldikce :'(
evetsurekli resimlerine bakiyorum bende tanidigim bi ciftlige verdim ama sahibi bi daha gelip gorme dedi beni.tanidigi icin tabi bidaha gelirsen onada sanada zor dedi ve yskladilar gidemicem zaten giderdsem dayanamayip geri alicam biraktiktan yarim saat sonra vazgectim zsten esim tutuyo zorla bakalim atlaticsm insbu kadar üzüntü bebeğinizide huzursuz eder farklı şeyler düşünmeye çalışın bende bu durumu yaşadım canım köpeğimi vermek durumunda kaldım ama çok güvendiğim insanlara verdim gözüm arkada kalmadı en azından, tamam bende günlerce ağladımhep resimlerine baktım ama yapıcak bişi yok farklı şeyler düşünün üstelik hamilesiniz
bahceliydi evimiz aslinda ama finoydu kopegim ve susmuyodu.arka komsumun kiracisi artik biktik bole giderse tasinicaz demis bizde evde bakmadigimiz icin vermek zorunda kaldimNeden vermek zorunda kaldınız acaba?
bahceliydi evimiz aslinda ama finoydu kopegim ve susmuyodu.arka komsumun kiracisi artik biktik bole giderse tasinicaz demis bizde evde bakmadigimiz icin vermek zorunda kaldim
evetsurekli resimlerine bakiyorum bende tanidigim bi ciftlige verdim ama sahibi bi daha gelip gorme dedi beni.tanidigi icin tabi bidaha gelirsen onada sanada zor dedi ve yskladilar gidemicem zaten giderdsem dayanamayip geri alicam biraktiktan yarim saat sonra vazgectim zsten esim tutuyo zorla bakalim atlaticsm ins
Yok bi tane daha kopegim var zatevn esimde drda bisey demedi.komsumun kiracisi rahatsiz oluyodu en son evden cikicam deyince sorun yasamak.istemedim insanlarla yoksa asla vermezdim !!!Burada başka bir forumda okumuştum. Yine sizin gibi köpeğini vermiş ama hastalanmış verdiği için geri almış bir hamile. Aslında bu haftaya kadar birlikte gelmişsiniz. Eşinin mi istemedi?, doktorunuz mu uygun bulmadı?
Evet biliyorum tahlillerimi yaptirmistim zaten ole avunuyorum zaten unutucam diyorumgörmemen daha iyi zaten gördükçe kararından vazgeçeceksin bak sana sağlıkla ve gebelikle ilgili kısmından bahsediyorum toksoplazma denen bir olay var bir araştır doktorlar gebelerin hayvanlarla temasını çokda onaylamıyor zaten bebeğini düşün ve en kısa sürede atlatmaya çalış kolay olmadığını biliyorum ama imkansızda değil canım
Yok bi tane daha kopegim var zatevn esimde drda bisey demedi.komsumun kiracisi rahatsiz oluyodu en son evden cikicam deyince sorun yasamak.istemedim insanlarla yoksa asla vermezdim !!!
O zaman ben size sorayım bizde de pinsher var. Ben de hamileyim şu anda. Parazit aşılarını ne sıklıkla yaptırıyorsunuz?
O zaman ben size sorayım bizde de pinsher var. Ben de hamileyim şu anda. Parazit aşılarını ne sıklıkla yaptırıyorsunuz?
Evet katiliyorum ben kedi kopek icinde buyudum hemde evdeydiler bende kopislerim olunca evde bakmiyoruz esimde bende namaz kildgimiz icin bahcede baktik hep birtek diskilariyla temasta bulunmucaksin bide tuglerinin dokulme zamani dikkatli olucaksin iste bu kadarbenim köpeğim yok ama 4 tane kedilerim var.toksoplazma konusunda insanlar tam anlamıyla bilgi sahibi olmadğı icin direk kedi ve köpekleri sucluyorlar oysakı kedi ve köpek aşı ve temizliklerine dikkat edildiği sürece toksoplazmayı en son bulaştıran etkenlerdir.ben hamile kaldğımda gittğim ilk özel doktorum kedileri evden direk göndermemi ve evi güzelce temizletmemi istemişti.ben yapmadım,şükürler olsun bugünlere kadar geldik.kedilerin temizliği ile eşim meşgul oldu.bu kulupte kedi ve köpekle hic alakası olmayan temizlikte oldukca titiz olan bayan toksoplazma olmuştu yediği ciğköfteden.eğer toksplazma direk kedi köpekten bulaşıyor olsaydı avrupadaki cocuklrı düşünemyrum.
Bende ayni dusuncedeyim ama asla cocugum old icin vermedim kopegimi zaten 1 tane daha kopegim var ama emin olun hayatimda bu.kadar uzuldugum daha baska gun olmamistirKöpekler toksoplazma virüsü taşımaz.onu kediler taşır..onun bile ilacı vardır.yukarda bilmeden atıp tutan arkadaşlara duyrulur.benim bahçemde iki tane köpeğim veüç tane kedim var.asla bırakmam.insanların bebekleri olduğunda veya yeni evlendiklerinde hayvanlarını bırakmalalarının çok büyük acımasızlık ve bencillik olduğu düşüncesindeyim..seninle işim bitti artık bebeğim olacak düşüncesi yalnızca insanlara mahsus.yazık olmuş köpeğinize..eminim sizden katbekat üzgündür. Siz de bu halinizle kendinizd yeni bir stres alanı oluşturmuşsunuz.yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?