25 haftalik gebeyim ve kopisimi verdim cok mutsuzum

kimsenin kimseye tahammülü kalmamış ya valla bune şiddet toksoplazmadan bahseden benim ve bunu bilmeden söylemem ayrıca sağlıkcıyım kimse çocuğun oldu hadi köpeğini at demiyor bende hayvan yetiştirdim ve nedemek olduğunu iyi bilirim sadece çok fazla üzüldüğü için olaya birde bu taraftan bakmasını sağlamak istedim kimse size kedinizi köpeğinizi bırakın demiyor ayrıca kiracı yüzünden bıraktığını bilmeden

tamam kedileriniz ve köpeklerinizle mutlu mesut yaşayın fakat eleştiri yaparken dikkat ederseniz iyi olur sevgiler.

şunuda belirteyim bilgisizlikle itham edildik ya Köpeklerle bu hastalığın direkt bir ilgisi yoktur! ancak kediyle veya kedi dışkısıyla temas etmiş bir köpekten enfeksiyon alınabilir. buda göz ardı edilmeyecek bir durumdur

Evet tahammulum yok. Kusura bakmayin ..terk edilmis o kadar cok köpek gordumki tahammul edemiyorum. Keske yukardaki aciklamanizi basta yapsaydiniz. Bebegin daha onemli demek kolay. Ustelik annenin yasadigi streste cabasi. Elbette kendisi icin en dogru karari verecektir. Ama konu acildiysa farkli yorumlar gelmesi dogaldir. Hepimizin yasam tecrubesi farkli sonucta. Saglikci olmaniz basta yazdiklariniza olan yorumumu degistirmez.

Bu arada anneye tavsiyem iyi yikanmamis sebzelerden ve az pismis et turlerinden uzak kalmasidir. Zorunlu oldugun icin terk etmek daha kotu olmus senin icin..Umarim en kisa zamanda toparlarsin kendini.bu haftalarda stres yapmamaya gayret gostermelisin.

sagolun bende zaten vermek zorunda kaldigim atesi sokakta bulmustum uyuz egzama ve mantar olmustu 1 ayda anca iyilestirdik veterner 1 haftaya olurdu dedi rabbim yasatti ve bide cocugum olmuyodu onun geldigi ay hsmile kaldim ben ona cocugum gibi baglandim anlicaginiz simdi hala dusunuyorum
ben nasil vrrdim diye bide beni unuturmu mutsuzmu yemek yiyomu herseyi aklimda surekli bilmiuorum belkide geri almaliyim diyorum ama esim birak oraya gitti 3 gun oldu tam aliscak diyo oda. Olmaz diyo :'(

Tanıdığınız birine verdiyseniz iyi olmuştur onun için inşallah.arayıp sorun içiniz rahatlar.

Siz köpeğinize şans olmuşsunuz, köpeğiniz size şans getirmiş.
İnanın sizden ayrılmak da köpeğinize çok acı gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…