25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

7şubatta 65'i kesin görürsün.Biraz az ye yeter.tabi bide hareket,günde 1saat yrürsün.aman önünü al da bizim gbii coşmasın kilolar

Hareket yok denecek kadar azdı bu hafta yediklerime dkkat ettim ama geçen haftaki gbii hssetmiyorum bende.ama iyice bi düzene sokmaya çalışcam artık.keyfi halde olursa eski halimde kalıcam

68.7 kilodayım
bi kaçgündür yokum galiba b sürede böyle gidece internetim bozuldu şimdi annemlerden yazıyorum
sizi çok özledim masal beni kendime getir dün akşam çerezi çok yedim bugü 12 de kahvaltı yaptım diyete uygun akşam diyete uygun
yedim ama o erkek kardeşim yüzünen gittik bime aldık gofreti kuraiyeyi 2.5 gofret 3 tane kurabiye yedim ama 18.30 gibi yedim sonra yemedim şimdi pişmanım
yardım et masal gaz ver bana

bana kımse bişey yazmayacakmı hu hu

ay hosbuldum hic yazmiyacaksiniz sandim haftasonu oldugundan galiba
kızlar yarın nobetim war işe yuruyerk gtcem yaklasık 6km :) 24 saat nobetciyim pazartesi salı dukan yapıcamm metobalizmam hızlansın diye cok diyet yapıp bıraktıgım için basarısız oldum mart yada nisanda gelinliğimi vericem kesin zayıflamam lazım yani pasta gorunce irade kalmıyor bende ewimde fırınım yok almadım evlenicem diye gerek duymadım iyide oldu ama ne yapayım arkadsta gorunce dayanamadım iş yerindede 24 saat calıstıgım için agır diyet yapamıyorum halsiz düsüyorum (

ayy homuk sende benim gibisinn yaa yiyoruz sonra pişman oluyoruz benimde yerken hiç aklıma diyet falan gelimiyor yedikten sonra pişman oluyorum

slm kızlar nasılsınız.

menü
sabah 1 bardak ılık su
sarımsak çayı
kahvaltı:
1 haşalnmış yumurta
3 zeytin,2 dilim peynir
2 dilim kepek ek
ara:2 bardak çay içtim az şekerli oyüzden meyve yemedim.
öğlen:
haşlanmış tavuk göğsü 4 küçük parça
1 dilim kepek ekmek,2 kaşık bulgur
1 çatal patates kızartması
yoğurt

ara elma
akşam haşlanmış ıspanak,yoğurt,1 dilim kepek ek
su 2.5lt
spor:30 dk koşu bandında yürüyüş

.

ben öğretmenim işimi bahane edip yerdim özellikle velilerin öğrencilerin kurabiyelerini sonra zayıfların yediklerine baktım ve onlar yemek yiyio bizse abur cubur arada kaçırıyorum ama kısıtlıyorum 19.00 dan sonra yemiyorum pasta börek çok güzel bi tepsiyi yerim ama artık 2 parçada bırakıyorum bu akşam pişmanım dedim yediğim için ama 3 tane kurabiye yedim normalde paketi bitirirdim

cnm supersin yaa nasıl bu kadar iradeli olabiliosunnnn banada soylee ben pek dikkat edemiyorum iradem neden bu kadar zayıf oysa ne güzel baslamıstım :18:

ya ben yemek yemeyi çok seviyorum yani istahım var sarımsak çayı yapıcam bende denicem en azından :) ben severek yemek yedigim için kilo alıyorum is arkadasım 47 kilo nöbete bi poset abur cuburla gelir ozellikle gece yiyoki kilo alayım diye ama alamıyor ben yemeğin kokusunu alsam kilo alıyorum

cnm supersin yaa nasıl bu kadar iradeli olabiliosunnnn banada soylee ben pek dikkat edemiyorum iradem neden bu kadar zayıf oysa ne güzel baslamıstım :18:
doğrusu diyete başlıyınca çok güzel yapıyorum ama ne oluyorsa bir anda ipin ucunu kaçırıyorum bu tam 6 yıldır böyle kilo al ver inanki çok kötü günler geçirdim.şimdilik iyi gidiyorum bana dua edin sonuna kadar devam edebiliyim inşallah çok istiyorum.bir birimize destek olanım gitsin artık kilolar.

hoş geldin canım

canım çok teşşekkürler beni kendime getirdin bundan sonra seni takip edip dikkat ediyorum ve hiç bozmuyorum tekrar kendime geldim formdaki msjlarımı okursan çok dikkatliydim ama bugün akşam çayın yanında yedim ama yemicem artık

bende 2 gündür kaçırıyorum ama birdaha olmayacak olursada tek ısırmalık olacak zamanım daralıyor az kaldııı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…