hosgeldiniz grubumuza
Hoşgeldiin :) haftasonu diye biraz boş buralar :)
ay hosbuldum hic yazmiyacaksiniz sandim haftasonu oldugundan galiba
7şubatta 65'i kesin görürsün.Biraz az ye yeter.tabi bide hareket,günde 1saat yrürsün.aman önünü al da bizim gbii coşmasın kilolariyi geceler kizlar
bugun sayfanizi okudum guzel ilerlemissiniz kilolarda veriliyor cok guzel
bende 165 boyundayim ve tam olarak 76.8 kiloyum bir baska sayfada da yaziyorum musadenizle
burda da yazmak isterim motivasyon acisindan
beenimde bir oglum var
ondan arta kalan kilolar hedefim oglymun dogumgunu 7 subatta 65 i gormek sonrada 60 insallah
Hareket yok denecek kadar azdı bu haftayediklerime dkkat ettim ama geçen haftaki gbii hssetmiyorum bende.ama iyice bi düzene sokmaya çalışcam artık.keyfi halde olursa eski halimde kalıcam
bana kımse bişey yazmayacakmı hu hu
kızlar yarın nobetim war işe yuruyerk gtcem yaklasık 6km :) 24 saat nobetciyim pazartesi salı dukan yapıcamm metobalizmam hızlansın diye cok diyet yapıp bıraktıgım için basarısız oldum mart yada nisanda gelinliğimi vericem kesin zayıflamam lazım yani pasta gorunce irade kalmıyor bende ewimde fırınım yok almadım evlenicem diye gerek duymadım iyide oldu ama ne yapayım arkadsta gorunce dayanamadım
kızlar yarın nobetim war işe yuruyerk gtcem yaklasık 6km :) 24 saat nobetciyim pazartesi salı dukan yapıcamm metobalizmam hızlansın diye cok diyet yapıp bıraktıgım için basarısız oldum mart yada nisanda gelinliğimi vericem kesin zayıflamam lazım yani pasta gorunce irade kalmıyor bende ewimde fırınım yok almadım evlenicem diye gerek duymadım iyide oldu ama ne yapayım arkadsta gorunce dayanamadımiş yerindede 24 saat calıstıgım için agır diyet yapamıyorum halsiz düsüyorum (
cnm supersin yaa nasıl bu kadar iradeli olabiliosunnnn banada soylee ben pek dikkat edemiyorum iradem neden bu kadar zayıf oysa ne güzel baslamıstım :18:slm kızlar nasılsınız.
menü
sabah 1 bardak ılık su
sarımsak çayı
kahvaltı:
1 haşalnmış yumurta
3 zeytin,2 dilim peynir
2 dilim kepek ek
ara:2 bardak çay içtim az şekerli oyüzden meyve yemedim.
öğlen:
haşlanmış tavuk göğsü 4 küçük parça
1 dilim kepek ekmek,2 kaşık bulgur
1 çatal patates kızartması
yoğurt
ara elma
akşam haşlanmış ıspanak,yoğurt,1 dilim kepek ek
su 2.5lt
spor:30 dk koşu bandında yürüyüş
.
ayy homuk sende benim gibisinn yaa yiyoruz sonra pişman oluyoruz benimde yerken hiç aklıma diyet falan gelimiyor yedikten sonra pişman oluyorum
doğrusu diyete başlıyınca çok güzel yapıyorum ama ne oluyorsa bir anda ipin ucunu kaçırıyorum bu tam 6 yıldır böyle kilo al ver inanki çok kötü günler geçirdim.şimdilik iyi gidiyorum bana dua edin sonuna kadar devam edebiliyim inşallah çok istiyorum.bir birimize destek olanım gitsin artık kilolar.cnm supersin yaa nasıl bu kadar iradeli olabiliosunnnn banada soylee ben pek dikkat edemiyorum iradem neden bu kadar zayıf oysa ne güzel baslamıstım :18:
iyi geceler kizlar
bugun sayfanizi okudum guzel ilerlemissiniz kilolarda veriliyor cok guzel
bende 165 boyundayim ve tam olarak 76.8 kiloyum bir baska sayfada da yaziyorum musadenizle
burda da yazmak isterim motivasyon acisindan
beenimde bir oglum var
ondan arta kalan kilolar hedefim oglymun dogumgunu 7 subatta 65 i gormek sonrada 60 insallah
hsngi gun tartiliyorsunuz belli bir gun varmi
slm kızlar nasılsınız.
menü
sabah 1 bardak ılık su
sarımsak çayı
kahvaltı:
1 haşalnmış yumurta
3 zeytin,2 dilim peynir
2 dilim kepek ek
ara:2 bardak çay içtim az şekerli oyüzden meyve yemedim.
öğlen:
haşlanmış tavuk göğsü 4 küçük parça
1 dilim kepek ekmek,2 kaşık bulgur
1 çatal patates kızartması
yoğurt
ara elma
akşam haşlanmış ıspanak,yoğurt,1 dilim kepek ek
su 2.5lt
spor:30 dk koşu bandında yürüyüş
.
bende 2 gündür kaçırıyorum ama birdaha olmayacakcanım çok teşşekkürler beni kendime getirdin bundan sonra seni takip edip dikkat ediyorum ve hiç bozmuyorum tekrar kendime geldim formdaki msjlarımı okursan çok dikkatliydim ama bugün akşam çayın yanında yedim ama yemicem artık
ben 04 aralık çarşamba başladım çarşambaya tartılıp yazarım.
canım netim bozuk uzun zamandır giremiyom hatırlamıyorum sen kaç kilosun kaç olmak istiyosun kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?