hosgeldinslm
bende size katilmak istiyorum.
kisaca kendimden bahsedeyim
boyum 174 cm
kilom 103,5 kg
60 kiloyla evlendim, on sene icerisine 100 kilo oldum, uni zamani su bu dikkat etmemek bol istah falan derken böyle oldum.
ondan sonra üc hamilelik iki dogum derken son hamileligimde 116 kilo ile dogum yaptim.
allahtan bir hafta icerisinde 10 kilo hemen gitti.
2-3 kilo yu dikkat ederek verdim, ve hala devam ediyorum. hedefim daha 35-37 kilo daha vermek, bu arada kizimi da emziriyorum.
biraz yeme icme ve uyku düzenim karisik, insallah en kisa zamanda bunlarida yoluna koyarim.
sporada baslamak istiyorum ama bir türlü firsat bulamiyorum, zayiflayinca heryerim sarksin istemiyorum.
sizi düzenli takip edecegim insallah
evet bencede ne oldu boylekızlar sayfamız çok durgun ya..
hosgeldin
evet bencede ne oldu boyle
bende bu sabah tartilidim pazartesi ve cuma tariliyoruz esra isimli arkadasla
gecen hafta 77.8 dim cuma 76.8 geldim
bugunde 76
Bu hafta herkes bişeyler yaptı böyle kendine kızarsan dha çok sinirinden yersin bak :) sen boşver o konuşmaları.kendini ne kdar cendereye alırsan eski hatalara düşeriz.evet sık sık kaçamak yapmak olmaz.ama ağlamada hayatmız mı btti?önümüze bakıcaz.yapmışsın o orda kaldı.önümüzdeki günlerde dha çok hareket ediceksin dha az yiceksin.ama en önemlisi kendini seviceksin.başka türlüsü olmaz.yaptğmz işe yaramaz.yaptğın hiçbişeyde boşa gtmio.haftada 100gram bile versek başarı sayıcaz dedik unuttunmu?ne zamandı tartılma günün?Off ben yazmak bile istemiyorum kendimede cokk ama cok kiziyorum bu kadar iradesiz oldgm için 😂 ne yapicam bilmiyorum sabah yuruyecektim kar yagiyordu yuruyemedim ve bugun diyet dısı dawrandım bidaha nobete ewden getircem yiyecegim seyleri ya olmuyor boyle offfff yarin ewe yuruyecem insallah kar yagmur olmazsa yaptigim sporlar bosa gitmis gibi hissediyorum gecen bi yazida okumustum diyet yaparken kucuk kacamaklar bile verdigimz kiloyu geri almamiza neden oluyormus ne guzel gidiyordum 2gundur diyeti unuttum off off(( aglamak istiyorum kendmdende nefret ediyorum bu kadar iradesz oldugum içinnn;((((((((((((
Hoşgeldin aramıza :) burda gülhaticeydi sanırım.o da hem çocuğunu emziriodu hemde diyet yapıodu.ama diyetsyene gidiodu.ben sanada onu tavsiye ederim.hepimiz ne yiyip ne yemiceğimizi biliorz ama senin durumun braz daha farklı.hem çocğun hem kendin için.spor mutlaka yap,gerçkten çok faydası oluyorslm
bende size katilmak istiyorum.
kisaca kendimden bahsedeyim
boyum 174 cm
kilom 103,5 kg
60 kiloyla evlendim, on sene icerisine 100 kilo oldum, uni zamani su bu dikkat etmemek bol istah falan derken böyle oldum.
ondan sonra üc hamilelik iki dogum derken son hamileligimde 116 kilo ile dogum yaptim.
allahtan bir hafta icerisinde 10 kilo hemen gitti.
2-3 kilo yu dikkat ederek verdim, ve hala devam ediyorum. hedefim daha 35-37 kilo daha vermek, bu arada kizimi da emziriyorum.
biraz yeme icme ve uyku düzenim karisik, insallah en kisa zamanda bunlarida yoluna koyarim.
sporada baslamak istiyorum ama bir türlü firsat bulamiyorum, zayiflayinca heryerim sarksin istemiyorum.
sizi düzenli takip edecegim insallah
Tebrikler bersemi5333 süper ilerliyosunhosgeldin
evet bencede ne oldu boyle
bende bu sabah tartilidim pazartesi ve cuma tariliyoruz esra isimli arkadasla
gecen hafta 77.8 dim cuma 76.8 geldim
bugunde 76
Tebrikler bersemi5333 süper ilerliyosunahhh bende bi 70lere insem en azından braz rahatlıcam.hedef 60tabiki
Bu hafta herkes bişeyler yaptı böyle kendine kızarsan dha çok sinirinden yersin bak :) sen boşver o konuşmaları.kendini ne kdar cendereye alırsan eski hatalara düşeriz.evet sık sık kaçamak yapmak olmaz.ama ağlamada hayatmız mı btti?önümüze bakıcaz.yapmışsın o orda kaldı.önümüzdeki günlerde dha çok hareket ediceksin dha az yiceksin.ama en önemlisi kendini seviceksin.başka türlüsü olmaz.yaptğmz işe yaramaz.yaptğın hiçbişeyde boşa gtmio.haftada 100gram bile versek başarı sayıcaz dedik unuttunmu?ne zamandı tartılma günün?
Yavaş yavaş herkes vaz mı geçiyo acaba..ama ben devam edersek iyi olucağna inanıorm.herkes hergün giremiyor nete demekki.homuk aktifti onun interneti gtti.mozerella çok yedim diye yazmıyorcok tesekkur ederim canim insallah hepimiz verelim
buarada sayfanin enerjisi dustu daha yogundu katilim sanirim niye bole oldu
Eveett kusuratlıda olsa 2haneye indim canım çok teşekkrlersüpersin canım 3 haleni rakamlara elveda dedin.
Valla açıkçası bende korkuyodum bu sefer ne yalan söyleyim.hiç de kilo verdim gbi hssetmiodum.insan sporla kendini dha iyi hssediyor zayıflamış hssediyor.bide ben kesinlike 1hafta olmadan tartılmıyorum,bakmıormmasalcım haklısınn hemde cokkkk senin 9lara inmene sewndmm hemde çoookk bende 8lere bi inseydim süper olcaktıııı çarsamba tartı günümm :18: ve sonuctan korkuyorummmmmm:18::18:
Valla açıkçası bende korkuyodum bu sefer ne yalan söyleyim.hiç de kilo verdim gbi hssetmiodum.insan sporla kendini dha iyi hssediyor zayıflamış hssediyor.bide ben kesinlike 1hafta olmadan tartılmıyorum,bakmıormo yüzden belli olmaz.ne kadar vermişsende kar.bu haftaya bakıcaz artk[/QUO
aynen masal ya yedigim için yazasım gelmıorr oysa ilk basladgmda ne kadar heyecanlıydmmyarın lahana alcm çorba yapcm bide sarımsak çayı :))
Hosgeldiniz :)) umarim istedigimiz kilolara ulasiriz ve cook mutlu oluruz:) siz kac yasindasnz
Hoşgeldin aramıza :) burda gülhaticeydi sanırım.o da hem çocuğunu emziriodu hemde diyet yapıodu.ama diyetsyene gidiodu.ben sanada onu tavsiye ederim.hepimiz ne yiyip ne yemiceğimizi biliorz ama senin durumun braz daha farklı.hem çocğun hem kendin için.spor mutlaka yap,gerçkten çok faydası oluyor
Yavaş yavaş herkes vaz mı geçiyo acaba..ama ben devam edersek iyi olucağna inanıorm.herkes hergün giremiyor nete demekki.homuk aktifti onun interneti gtti.mozerella çok yedim diye yazmıyordiğerlerininde bi sebebi vardr.ama amaçlarımızı unutmayalım.hep erteliyoruuz heeep..genemi bu yazı bu baharı şişman geçirelim.şöyle kendimize güvenli geçireliiim.yemeyin demiyorum kızlaar az yiyin diyorum bide hareket işini hallettkmi tamamdır.zumbayla kilo veren 2 arkdaşım oldu benim,çevremdede çok duydum.hem eğlenceli hemde bu kötü havalarda iyi gdebilir.internette bikaç tane buldum başkada bulamadm
insallah ulasiriz...
ben 29 yasindayim
evet benim durumum biraz farkli, ben weight watchers yapmaya calisiyorum, hamileler icinde var, onu yapiyorum, daha dogrusu yapmaya calisiyorum. spor bugun yaptim cok sükür, cok uzun zamandan sonra. cok hamlamisim. ama hergün yapabilirmiyim bilmiyorum, insallah olur.
aman kimse vaz gecmesin, ben bu sefer cok kararliyim insallah.
ben bundan sonra hicbir mevsimi sisman gecirmek istemiyorum.
bu topikte tam olarak hangi kurallar var, yani nelere dikkat etmem lazim.
hangi gun kilo bildirimi yapiyorsunuz.
benim tarti günüm carsambalari.
Valla açıkçası bende korkuyodum bu sefer ne yalan söyleyim.hiç de kilo verdim gbi hssetmiodum.insan sporla kendini dha iyi hssediyor zayıflamış hssediyor.bide ben kesinlike 1hafta olmadan tartılmıyorum,bakmıormo yüzden belli olmaz.ne kadar vermişsende kar.bu haftaya bakıcaz artk[/QUO
aynen masal ya yedigim için yazasım gelmıorr oysa ilk basladgmda ne kadar heyecanlıydmmyarın lahana alcm çorba yapcm bide sarımsak çayı :))
lahana diyetini bende düşündüm aslında ama kendime güvenemedim yapacaksan birlikte yarın başlıyalım tüm kurallarına uyarak.
ben daha önce düdüklüde içine baharatlar atarak yapmıstım içememiştim fakat bu kez içine limon atıp içeyim diyorum lahananın kokusunu alsın amac :) birde sarımsak çayı oo süperr olur kaçamak yapınca moralim bozuluo yani en fazla bnm dikkat etmem gerekirken yaza düğünm war yaa herseyden önemlisi ama ben neye güvendigimi anlmıyorum bugün marketten lahana alim dicem ama yarın iş var bana sabah erken yapıp içip gidebilirm zaten iş yerinde kahvaltıda hep poaca sıcak ekmek tereyag falan oluo bunlarlada diyet yapmak mümkün degil ancak kendm götürebilirm yazın taze domates salatalık yesillik alıp gidiodm poaca falan yemiordum ama simdi domatesler hormonlu tatsız artık yda evde yapıp gideyim diyorum ama erken kalkmak zor gelıorlahana diyetini bende düşündüm aslında ama kendime güvenemedim yapacaksan birlikte yarın başlıyalım tüm kurallarına uyarak.bu yuzden kesin artık evde yapıcam yumurta haslarım beyaz peynir yesillik bi fincanda yeşil çayla kahvaltımı yapıp gideyim bari D orda herkes o kahvltıyı yaparken ben yumurta yiyemem en iyisi evde yapmakk masal artık kilolarımızda aynı bakalım hangimz daha iradeli olcazz
ben carsamba basladım cuma tartıdgm için ve tartıda aynı koyu gördüğüm için motivasyonum bozulduuuulahana diyetini bende düşündüm aslında ama kendime güvenemedim yapacaksan birlikte yarın başlıyalım tüm kurallarına uyarak.bidaha kesinlikle haftam gelmeden tartılmıcammmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?