25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

hosgeldin

kızlar sayfamız çok durgun ya..
evet bencede ne oldu boyle

bende bu sabah tartilidim pazartesi ve cuma tariliyoruz esra isimli arkadasla
gecen hafta 77.8 dim cuma 76.8 geldim
bugunde 76

menü
kahvaltı:
2 dilim kepek ek
2 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,3zetin
yeşillik
1 bardak az şekerli çay
ara:küçük 1 elma
öğle:
halana çorbası
1 dilim kepek ek
salata
ara.küçük 1 elma
akşam:lahana çorbası olacak
su 2 lt
spor.30 dk koşu bandında yürüyüş

Kızlaar 2.hafta sonucunu açıklıyorum :) Bu kadar hareketsizliğe gene iyi.99.8'e düşmüşüm.yani 1.4 kilo vermşim 2.hafta.demekki neymiiişşş sporsuz olmuyormuş.Kaçamak yapanlar oldu baya bu hafta,bende hareketten kaçamak yaptım.diyet konusunda ilginçtr bu sefer çok zorluk çekmiorm ama havalar öyle soğuk gidyorki acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya.yürüyüş bandı filanda yok.ama bu hafta hava çok kötü olsada evde bulucam hareket edicek videolar filan.benle aynı gün tartılan biri vardı bulucam onuuu yazsın hemen

Bu hafta herkes bişeyler yaptı böyle kendine kızarsan dha çok sinirinden yersin bak :) sen boşver o konuşmaları.kendini ne kdar cendereye alırsan eski hatalara düşeriz.evet sık sık kaçamak yapmak olmaz.ama ağlamada hayatmız mı btti?önümüze bakıcaz.yapmışsın o orda kaldı.önümüzdeki günlerde dha çok hareket ediceksin dha az yiceksin.ama en önemlisi kendini seviceksin.başka türlüsü olmaz.yaptğmz işe yaramaz.yaptğın hiçbişeyde boşa gtmio.haftada 100gram bile versek başarı sayıcaz dedik unuttunmu?ne zamandı tartılma günün?

Hoşgeldin aramıza :) burda gülhaticeydi sanırım.o da hem çocuğunu emziriodu hemde diyet yapıodu.ama diyetsyene gidiodu.ben sanada onu tavsiye ederim.hepimiz ne yiyip ne yemiceğimizi biliorz ama senin durumun braz daha farklı.hem çocğun hem kendin için.spor mutlaka yap,gerçkten çok faydası oluyor

süpersin canım 3 haleni rakamlara elveda dedin.

masalcım haklısınn hemde cokkkk senin 9lara inmene sewndmm hemde çoookk bende 8lere bi inseydim süper olcaktıııı çarsamba tartı günümm :18: ve sonuctan korkuyorummmmmm:18::18:

cok tesekkur ederim canim insallah hepimiz verelim
buarada sayfanin enerjisi dustu daha yogundu katilim sanirim niye bole oldu
Yavaş yavaş herkes vaz mı geçiyo acaba..ama ben devam edersek iyi olucağna inanıorm.herkes hergün giremiyor nete demekki.homuk aktifti onun interneti gtti.mozerella çok yedim diye yazmıyor diğerlerininde bi sebebi vardr.ama amaçlarımızı unutmayalım.hep erteliyoruuz heeep..genemi bu yazı bu baharı şişman geçirelim.şöyle kendimize güvenli geçireliiim.yemeyin demiyorum kızlaar az yiyin diyorum bide hareket işini hallettkmi tamamdır.zumbayla kilo veren 2 arkdaşım oldu benim,çevremdede çok duydum.hem eğlenceli hemde bu kötü havalarda iyi gdebilir.internette bikaç tane buldum başkada bulamadm

masalcım haklısınn hemde cokkkk senin 9lara inmene sewndmm hemde çoookk bende 8lere bi inseydim süper olcaktıııı çarsamba tartı günümm :18: ve sonuctan korkuyorummmmmm:18::18:
Valla açıkçası bende korkuyodum bu sefer ne yalan söyleyim.hiç de kilo verdim gbi hssetmiodum.insan sporla kendini dha iyi hssediyor zayıflamış hssediyor.bide ben kesinlike 1hafta olmadan tartılmıyorum,bakmıorm o yüzden belli olmaz.ne kadar vermişsende kar.bu haftaya bakıcaz artk

Aman mozerella sevmiyosan içme lahana çorbası filan.normal az yemene dkkat et yeter kendini bıktırıcak bişey yapma bak sonu saldrmak oluyo

Hosgeldiniz :)) umarim istedigimiz kilolara ulasiriz ve cook mutlu oluruz:) siz kac yasindasnz

insallah ulasiriz...

ben 29 yasindayim

evet benim durumum biraz farkli, ben weight watchers yapmaya calisiyorum, hamileler icinde var, onu yapiyorum, daha dogrusu yapmaya calisiyorum. spor bugun yaptim cok sükür, cok uzun zamandan sonra. cok hamlamisim. ama hergün yapabilirmiyim bilmiyorum, insallah olur.

aman kimse vaz gecmesin, ben bu sefer cok kararliyim insallah.

ben bundan sonra hicbir mevsimi sisman gecirmek istemiyorum.

bu topikte tam olarak hangi kurallar var, yani nelere dikkat etmem lazim.

hangi gun kilo bildirimi yapiyorsunuz.

benim tarti günüm carsambalari.

Aynen bnde artk hiçbir mevsimi şişman geçrimek istemiyorum :) bu topikte akşam 6dan sonra yemek yemeyelim diyoruz,spor için yürüyüş yapalım ve sıkıcı kendmizi daraltan diyetler yapmaktansa az yiyelim bu kiloları verelm diyoruz ekstra başka bişey yok.sizin gibi tartılma günü çarşamba olan 2-3kişi dha var sanırım.ben pazartesi tartılıyorum.Aslında hepimiz kararlıydk ama bugünlerde bikaç kaçamak yüzünden braz geri çekildiler.ama başarıcaz ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…