25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Çizelge nasıl yapılıyo bilmiyorum ultra yeni dünya benim için buralar :)) Çok teşekkür ederim! Moralimi yükselttin. Sporda çok zorlanmaya başladım ama her gün yapıyorum 30-40 dk ve mutlaka ne yiyip ne içtiysem yazıyorum hep.. Yahu çok teşekkürler inancım tazelendi!!!! :))

Çok sevindim o zaman yahu :) birbirmizn motivasyonu kayboldğu an burda yazıyoruz.yada hergün yazıyoruz iyi geliyor.bende çok zor buldum çizelgeyi.tickerfactory.com'dan yapılıo figürleri seçiosun amaçlanan kilo şmdiki kilo filan var.sonra çıkıo zaten en son alttaki url'yi alıp profilindeki hakkımda kısmındaki çizelgeye yapıştrıosun

gunaydın kızlarr neler yapıyosunuz ben daha kahwaltı yapmadm ya 10 30a kadar uyudum kitap okudum su içtim birazdan kahwaltımı yapıcam :) üzerimde bi yorgunluk war dün sporda çokmu kostum ne :)) iyiki buraya gelmişim sizlerle tanısmısım ne güzel destek weriyosunuz hepinize cook tesekkür ediyorumm :)

Yaptım çok teşekkürler :)) Sporda benim gibi sonradan zorlanma olmuyo galiba kimsede. Ben ölsem de çatlasam da patlasam da yapıyorum o sporu ama sonra yorgunluktan bitiyorum :)

Amin inşallah :) hatta direk belirli kilolarda da atabiliriz fotoğraf. Aradaki farkı görmek için
çok güzel olur,her 10 kiloda foto atalım çok hoş olur ya..
evet canım sana katılıyorum benim en büyük hatam bu günü neredeyse aç geçiriyordum bir noktadan sonra açlık krizine giriyordum veeeeene bulsam mideye.

benimde diyet çok güzel gidiyor tek sorun spor dün yarım saat yürüdüm koşu bandında bu gün daha fazla yürümek istiyorum.

menü.
ilk iş ılık su 2 kuru kaysı
sarımsak çayı
kahvaltı:2 dilim kepek ek
3 zeytin 3minik parça peynir
yeşillik,az şekerli 1 bardak çay
ara.yarım ayva
öğlen:haşlanmış tavuk göğsü
salata
2 dilim kepek ek
ara:1 çaybardığı süt,2 galeta
sarımsak çayı
akşam:haşlanmış karnı bahar
4 kaşık yoğurt
ara:yarım ayva,1 elma
su 2.5lt
spor 40 dk koşubandında yürüyüş

Süpersin cnmm sarimsak cayi nasil yapiliyo faydasini goruomusunn :)

aynen bende öyleydiim ama en kötüsü o oluyor.bütün yapılanı çöpe atmak gibi.aman aman amaaan diyim :)

benimde diyet çok güzel gidiyor tek sorun spor dün yarım saat yürüdüm koşu bandında bu gün daha fazla yürümek istiyorum.

Hergün 5dakika arttırarak git hem birdenbire yüklenmemiş olursun hemde gün geçtikçe fazlalaşır.bide bu sarımsak çayı işe yarıyormu cidden?reklamları gerçkten inandırıcı gelmiyor bana

Sen heeep geel beraber vericez bu kiloları inancım büyük sizinde öyle olsun :)

menün cok güzel ve hafif olmuş cok begendim..böyle gidersen cok güzel verirsin

kızlar bende yazılanları takip ediyorum da sürekli yazamıyorum. cocukların peşinde koşmaktan. benim diyet bu ara güzel gidiyo hafta başında yarım saat bisiklet çevirdim. sonraki günlerde de hasta oldum bogazım cok fena şişmiş ateşlendim filan onların etkisiyle 3 gündür iyi gidiyo benim diyetisyen benim ögle ögünümde sebzenin yanına bulgurla nohut vermişti bulguru süt yapsın diye nohutta metobolizmayı hızlandırıyomuş ama ben onları yiyemiyorum artık bıktım onları yemekten bu hafta gidince onların yerine alternatif istiycem

Süpersin cnmm sarimsak cayi nasil yapiliyo faydasini goruomusunn :)

menün cok güzel ve hafif olmuş cok begendim..böyle gidersen cok güzel verirsin

sarımsak çayı şimdilik fayadasını görüyorum gogleden ender saraçın sarımsak çayı tarifine baksan daha detaylı bilgi alırsın.
gülhatice inşallah bozmadan böyle giderim,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…