Çok geçmiş olsun.dikkat et kendine en önemlisi sağlık.diyetisyeninde onunla aynı gruptan olan başka besinler vericektir.diyetinin iyi gtmesine çok sevindim :)kızlar bende yazılanları takip ediyorum da sürekli yazamıyorum. cocukların peşinde koşmaktan. benim diyet bu ara güzel gidiyo hafta başında yarım saat bisiklet çevirdim. sonraki günlerde de hasta oldum bogazım cok fena şişmiş ateşlendim filan onların etkisiyle 3 gündür iyi gidiyo benim diyetisyen benim ögle ögünümde sebzenin yanına bulgurla nohut vermişti bulguru süt yapsın diye nohutta metobolizmayı hızlandırıyomuş ama ben onları yiyemiyorum artık bıktım onları yemekten bu hafta gidince onların yerine alternatif istiycem
6'da yiyorum ben.bir kere 6buçukta yedim,onun büyük faydası oluyor ama bu hafta hareket pek etmedim açıkçası.bi tembellik geldi üstüme.hareketli olmaya alışmam lazımkızlar akşam yemeğini en geç kaçta yiyorsunuz.
Hakikaten müthiş gidiyosun tebrikler,bugün yediklerin harikamenüm
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
3 zeytin,2dilim peynir
yeşillik,az şekerli 1 bardak çay
ara yok kahvaltıyı geç yapmıştım
öğlen:2 orta boy patates,salata
2 dilim ekmek
ara:1 bardak az şekerli çay
1galeta
akşam:brokoli haşlaması
su 2.5 lt su
spor: 40 dk koşubandında yürüyüş
bende 6 7 arası yemeye calısıyorum bugün biraz kacamak yaptım yaa makarna yedim 2 tanede kuru pastakendimi suç işlemiş yaramaz çocuklar gibi hissediyorum ama benim diyet sürecim 5 6 ay gibi uzun bi süreç olacagı için mümkün degil cook diikkat etmem sanırım :)ama bende tadında bırakıyorum çünkü o an canımın istedigini yemezsem daha sonra ki yedigimde acısını çıkarırcasına yiyorum :)diyet sürecim güzel gidiyor kendimi iyi hissediyorum sporumuda yaptım bugün birde tartılayım ddm ama bi değişiklik göremedim sanırım duraksama yasıyorum sürekli diyet yapıp bıraktıgım için :18::18:
:) anladım canım iyi yapıyorsun mesela bugün alttaki komsu tatlı ikram etti yemedim cünkü cnm istemedi ama kuru pasta ve makarnayı istedi :)canım arada olacak kaçamaklar vermemiz gereken çok kilo var.ben şimdilik yapmıyorum komşum oğlunun doğum gününü yapacak kaçamak hakkımı o güne bırakıyorum.
Kendimizi çok kötü hssetmeyelm ama hak olarak da görmeyelimbugün makarna we kuru pasta yediğim için yatmadan önce yarım saat koşup yatıcam :)
canım arada olacak kaçamaklar vermemiz gereken çok kilo var.ben şimdilik yapmıyorum komşum oğlunun doğum gününü yapacak kaçamak hakkımı o güne bırakıyorum.
cnm ya bende kendmi kötü hissettim tartıda aynı kiloyu görünce kesin duraksamaya girdim ya son zamanlarda o kadar diyet yapıp bıraktım ki bünyem saskınlıga uğradıKendimizi çok kötü hssetmeyelm ama hak olarak da görmeyelimarada kendmizi ödüllendrmek hakkımız.aşırıya kaçmamak yeterli.hadi aşırıda oldu diyelim o hafta dikkat edelim kızlar.sporu yapman çok iyi olur,sakın üşenme.Ben dışarda spor yaptğm için bu hafta çok astım sporu,tartılmaktan korkuyorm diyebilirm
cnm ya bende kendmi kötü hissettim tartıda aynı kiloyu görünce kesin duraksamaya girdim ya son zamanlarda o kadar diyet yapıp bıraktım ki bünyem saskınlıga uğradı(((( 44::44:
tamam cnm haklısınOlsun sen devam et,bırakırsan gene kilo alarak zaman kaybediceksin,başa dönüceksin.Bikaç gün dha az yemeye daha fazla hareket etmeye çalış.3litreden az su içme.devam ettikçe bu hafta veremesen bile gelecek hafta vericeksin.Bunu düşünüp kafanda tutma veremiyorum bünyem şaşkınlığa uğradı diye.o bünye az yemeyede alışcak merak etme,sonra vericek gene..hepimizin kilosunun durduğu biyer olucak 100gram bile versen kardır
Hareket yok denecek kadar azdı bu haftatamam cnm haklısınsenin nasıl gidiyorrrr
Olsun sen devam et,bırakırsan gene kilo alarak zaman kaybediceksin,başa dönüceksin.Bikaç gün dha az yemeye daha fazla hareket etmeye çalış.3litreden az su içme.devam ettikçe bu hafta veremesen bile gelecek hafta vericeksin.Bunu düşünüp kafanda tutma veremiyorum bünyem şaşkınlığa uğradı diye.o bünye az yemeyede alışcak merak etme,sonra vericek gene..hepimizin kilosunun durduğu biyer olucak 100gram bile versen kardır
aynen ya bende spor yapmayı sewiomda baslayana kadar bi istekszlik oluo basladıktan sonra ise süperr çünkü spor esnasında endorfin ve seratonin denilen mutluluk hormonları salgılanıyor ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor:112:Hareket yok denecek kadar azdı bu haftayediklerime dkkat ettim ama geçen haftaki gbii hssetmiyorum bende.ama iyice bi düzene sokmaya çalışcam artık.keyfi halde olursa eski halimde kalıcam
hosgeldiniz grubumuzabana kımse bişey yazmayacakmı hu hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?