25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

hosbuldum canim sagol

benimde 7 subata kadar oglumun dogum gunu yani hedefim 65 sonrada 60
hadi bakalim hepimiz hedefe dogru

tam da boyu boyuma kilosu kiloma hedefi hedefim yol arkadaşımsın takip edelim birbirimizi de kilomuzu verelim seni özellikle takip ediyorum tıpkı bensin mutlaka başarıcaz

tam da boyu boyuma kilosu kiloma hedefi hedefim yol arkadaşımsın takip edelim birbirimizi de kilomuzu verelim seni özellikle takip ediyorum tıpkı bensin mutlaka başarıcaz

hadi bakalim seni cok azimli gordum
bende azimliyimdir

insallah canim hep birlikte verelim ya biktim ben sismanliktan
aa bak bir ortak yonumuz daha var ogretmeniz ikimizde

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz,sakın benim gibi kaçamak yapmayın
menü:
2 dilim kepek
1 haşlama,3 zeytin,2 minik parça peynir
maron
ara:çay 2 bardak az şekerli
öğlen:5 kaşık bulgur
4 minik parça haşlanmış tavuk
ara:utanarak yazıyorum 2 tane 3 bi ara kahve
akşam:lahana çorbası
1 dilim kepek ek
su 1lt
spor 40 dk yürüyüş
şimdi gine çay
rengli olucam sanırım canım tatlı istiyor.bende az şekerli çay içiyorum.

bende maalesef kacamak yaptim hatta kacamak bile denmez benimkine resmen yedim yedim ya bu kadar erken olmamaliydi yarin tarti gunum bide

Noluyo noluyo noluyo burda kızlaaaaarrrr,herkesin kaçamak günümü bugünn naptınız neler yediniz.erken yediyseniz çok problem değilde geç saatte yedinizmi?yarın bnmde tartılma günüm.boğazımı tutuorum ama hareket işi bu hafta sekteye uğradı

bence cok guzel keske 2. ucu birarada olmasaydi sen ne zaman tartiliyosun kac kilo verdin canim

Off ben yazmak bile istemiyorum kendimede cokk ama cok kiziyorum bu kadar iradesiz oldgm için 😂 ne yapicam bilmiyorum sabah yuruyecektim kar yagiyordu yuruyemedim ve bugun diyet dısı dawrandım bidaha nobete ewden getircem yiyecegim seyleri ya olmuyor boyle offfff yarin ewe yuruyecem insallah kar yagmur olmazsa yaptigim sporlar bosa gitmis gibi hissediyorum gecen bi yazida okumustum diyet yaparken kucuk kacamaklar bile verdigimz kiloyu geri almamiza neden oluyormus ne guzel gidiyordum 2gundur diyeti unuttum off off (( aglamak istiyorum kendmdende nefret ediyorum bu kadar iradesz oldugum içinnn;((((((((((((

bu kadar kizma kendine olmus bende bugun ayni sekilde davrandim ama bundan sonra soz verdim kendime olmayacak insallah

slm

bende size katilmak istiyorum.

kisaca kendimden bahsedeyim

boyum 174 cm
kilom 103,5 kg

60 kiloyla evlendim, on sene icerisine 100 kilo oldum, uni zamani su bu dikkat etmemek bol istah falan derken böyle oldum.

ondan sonra üc hamilelik iki dogum derken son hamileligimde 116 kilo ile dogum yaptim.

allahtan bir hafta icerisinde 10 kilo hemen gitti.

2-3 kilo yu dikkat ederek verdim, ve hala devam ediyorum. hedefim daha 35-37 kilo daha vermek, bu arada kizimi da emziriyorum.

biraz yeme icme ve uyku düzenim karisik, insallah en kisa zamanda bunlarida yoluna koyarim.

sporada baslamak istiyorum ama bir türlü firsat bulamiyorum, zayiflayinca heryerim sarksin istemiyorum.

sizi düzenli takip edecegim insallah

Hosgeldiniz :)) umarim istedigimiz kilolara ulasiriz ve cook mutlu oluruz:) siz kac yasindasnz

hoş geldin,inşallah hep birlikte bu kilolardan kurtuluruz.
kendine bu kadar kızma dün hepimiz kaçamak yaptık,hadi dünü bırak bu güne bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…